Cum isi spuneau copiii vostri cand au inceput ...?
Raspunsuri - Pagina 3
Laura T spune:
Bianca si-a spus de mica "Bibi", iar acum, chiar si la gradi i se spune Bibi, ca sa o deosebeasca de celelalte doua Bianca pe care le mai are in grupa.
Ramona nu-si zice inca in nici un fel, insa raspunde la apelativul "bebe", poate si eu sunt de vina, ca nu-mi venea la inceput sa-i zic in nici un fel, ca nu ma inspira numele ei (de, a trebuit sa "ascult" gustul lui tati de data asta, ca prima data am ales eu numele Biancai, acum a trebuit sa cedez, desi imi pare inca rau ca nu i-am putut pune Erica, asa cum doream eu!). Dar acum incercam sa o alintam Rami sau Mona, Moni, Ramonica (asa ii zice surioara ei).
Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 7 luni) si Ramona (1 an jumate)
alexxia spune:
Ruth la 2 ani si 3 luni inca isi zice "Uti" ( asa si-a zis de cand a inceput sa vorbeasca )
Alexxia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
sofiabebe spune:
A mea nu poate sa zica Sofia, e prea greu, dar cand se vede in oglinda sau in poze si o intrebam cine e acolo, a invatat sa spuna "iu" - adica "eu"! Da da' noi stim pe cineva care-si zicea...
quote:
Originally posted by bagoiu
Bagoiu, nu v-am zis?! Adica Gabriel.
bebe
ralucami spune:
Fetelor, poate o sa radeti acum, dar am ajuns la concluzia ca asa cum ne-am recomandat de mici, asa o sa ramanem in mintea parintzilor. Si in marea majoritate a timpului, in momente " neoficiale", parintii o sa ne strige asa cum ne placea noua atunci cand eram micutzi. Si acum exemplele: eu cand eram mica nu reuseam sa imi pronunt numele(Raluca) si ma recomandam Ada. Am ramas surprinsa ieri, cand a venit tata in vizita pe la mine si cand a sunat la interfon mi-a spus: " E tata, Ada" Si nu ar fi prima oara. Si acum am 25 de ani! Iar alt exemplu e fratele meu, care iubea un porcusor de la desene animate . Atunci , pe la vreo 3-4 ani a hotarat ca si pe el il cheama Groh. Chiar si in ziua de azi eu cand vb cu fratele meu ii spun Groh. La varsta adolescentzei il deranja , dar vad ca acum s-a obisnuit
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ponicid spune:
Cand a inceput sa vorbeasca fetita mea isi spunea simplu: TU.
Apoi s-a proclamat Memea. Acum isi spune Ana-Maia. Daca trebuie sa-si spuna tot numele zice Ana Poni si niciodata Ana-Maia Poni. Mami este Danea iar tati este Doin.
Daniela, mamica de Ana-Maria
danielac spune:
Diana mea spunea si spune si acum: Deana!
Pe mami o cheama anela (Daniela) si pe tati ai (Mihai)!
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
aquariusrpro spune:
De la inceput si-a spus Bubu si asa a ramas. Chiar daca stie ca o cheama Alexia Ruxandra. Daca o intrebi cum o cheama iti spune numele intreg ( are 3 ani si 6 luni ) dar daca vrea ceva... "Mami .. pentru Bubu ce ai?"
Roxana&Ruxandra