Cum isi spuneau copiii vostri cand au inceput ...?
Raspunsuri - Pagina 2
maudi spune:
quote:
Originally posted by alba
Poi, noi l-am botezat DARIAN,da lui nu i-o placut...asa ca isi spunea DALI
hahaha, asta e cea mai tare!!! :))) mami, acum trebuie sa-i cumperi penel si acuarele, pentru orice eventualitate :)
super bebelusii, mai povestiti!
alba spune:
Maudi,da ce-am inebunit,poi da tu stii, ce pereti albi si frumosi avem ? Inca...
Si tu pe cind ne inveselesti pe noi, cu povestiri personale ? Hmmm ?
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78
Dana M. spune:
Raluca era foarte haioasa: pe la 11 luni - 1 an , cand o-ntrebam cum o cheama raspundea foarte convinsa : "Ca" ! Apoi, dupa ce ne-am strofocat o gramada s-o facem sa zica tot numele, a-nceput in sfarsit sa zica "Aluca". Acum spune sigura pe ea "Laluca".
P.S. Fetelor, tocmai voiam sa trimit raspunsul si nu-s ce mi-a venit s-o-ntreb pe Raluca / cum o cheama. Ce credeti ca mi-a raspuns?????!!!!! "CA" !!!!!!
Dana M. si Raluca
Banti spune:
Irina a vorbit foarte devreme si extraordinar de bine, asa ca pe la
9-10 luni isi spunea Ina, iar Matei isi spunea Mati, ca asa il alintam noi.
Ioana
gabrianah spune:
pe puitul nostru l-am numit Natanael.dar ii zicem Nati.
cind il invatam sa zica cum il cheama, era tare suparat daca ziceam Nathanael. Zicea:" Nu jice mami Tanael!" "dar cum ??" "Nati!".Apropo, Nati vi se pare nume de fetita?
Ca de cind era in burtica mic de tot ii zicem asa..
gabrianah
nadina spune:
Carina-mandarina isi zice bebe si indica spre micuta ei persoana :))
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
alexa spune:
Alex a inceput sa vorbeasca pe la 8 luni si isi spunea "Atana" . Cind ma gindesc cit de haios era...
ruxi spune:
Clara (14 luni) isi zice bebe sau KAKA.
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Androix spune:
Va povestesc si eu despre nepotica mea, Dorotheea, care pe la 1 an a inceput sa se recomande DODEEEA.
Andreea
Anina_n spune:
"Cristina" fiind prea greu, am invatat-o sa spuna Kitty, cand este intrebata cum o cheama. A inceput cu "Titi", pe la 18 luni, iar acum, zice "Ti".
Nina & Nina-Cristina (1 an si 10 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina