Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Miha- La multi ani!
Iuliana- Sa va iasa planurile!
Cosmi- Eu cred ca vei fi cel putin la fel de buna ca anul trecut. Ca ai mai multa experienta.
Gio- Vine el job-ul cand nu te astepti ...acum ca l-ai cazat si pe Edy si s-a si obisnuit.

Vacanta noastra a fost mai mukt decat ok si mai completa in activitati decat credeam: am fost la o corida, am urmarit batalii navale, focuri de artificii deasupra marii, vizitat castele, ne-am primbat cu vaporase, cu trenulete,cu biciclete, am admirat ce-l mai mare port de yahturi din Europa (le parcau nenii aia in fata casei ca pe masini). Nici nu ne-am agitat sa ne ducem sa vedem tot ce se putea vedea ........
Altfel, am avut parte de mare...mica, fara valuri si a intrat si Anastasia fara mormaieli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Eu profit ca e mama la mine,(ieri a venit din Italia) si mai fac una alta...si ea la fel.

Iuliana super pozele de la legoland. $ zile l-ati tot vizitat? ai ce vedea? mie mi se pare mult...si gardaland l-am facut intr-o zi.
Sper sa va placa acolo la anul. Nu se compara cu Disney, sper sa fiti incantati....mie mi se pare ca sunt mai multe pt. adulti. e fain sa mergeti cand e mai cald ca sa va dati si pe alea cu apa. Noua ca si adulti ne-a placut mai mult, parcul de langa gardaland...aqua land parca. cu siguranta veti merge si pe acolo, ca in gardaland nu aveti ce face 3 zile, de exemplu.
Dia pai nu la 1 sept. incepe toamna? calendaristic asa e....acum ...
cum s-a distrat Adriana in Ro? i-a placut?
Ana ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu si ati avut act. la greu. asa nu s-au plictisit nici copiii. Poze cand vedem?
Cosmi spor la cumparaturi.
curatenia si eu am inceput-o, doar ca acum m-am bagat la geamuri si perdele. cand se strica vremea ma bag si la dulapuri, caci oricum incep rotirea hainelor.

va dragelor, merg sa-mi vad de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...

m am trezit cu noapte a in cap...adevarul ca am si treabatrebuie sa merg cu Bianca s o cunoasca pe doamna cu care va face pregatire la mate ,apoi fuguta la munca ca am multa treaba

Stefan abia asteapta gradii...daca ar sti el ca deja a inceput,dar vreau sa l duc saptamana viitoare ca sigur vor fi mai multi copii

le am cumparat cele trebuincioase ,mai am Biancai sa i cumpar o geanta ca nu mai vrea sacul de anul trecut...bineinteles ca n am gasit nik sa i placa cu toate ca am umblat duminica toata ziua...mai incercam in mall

Ana super vacanta ai avut...,,,dupa merite
Silvii...pe aici nu mai trecihai cu noutatile
Dia,...sa stea toamna cat mai departece face printesa
Tonca stai asa ca am ametit....deci la anul te duci in italaia la un legoland?....suna bine asa ca hai cu detaliile
G I O cum e cu voucherul...l ai folosit?
Miha la multi ani...sanatate si sa ti se implineasca toate dorintele
Marakiiiiiiiiiiiiii....hai si pe aici

sambata cred ca plecam la tara...suntem pe ultima suta de mettri cu casa gataaaaaaa....la anul facem exteriorul si sanatate

pe 23 vine sora sotului...abia astept draga de ea n a venit de mult timpiar la inceputul lui noiembrie vine sora mea

fug....

Mergi la inceput

si eu treaza, a plecat mama la Alba.
La noi a plouat toata noaptea, s-a racorit bine:((.

cosmi nu am folosit inca voucherul si acusi expira. Azi īncep, diseara:)).
Iuliana va merge in Italia la Gardaland-parc de distractii, pe langa Lago di Garda..... Frumos pe acolo.

Pup, merg sa imbrac piticii sa plecam la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Si Adri a reluat gradinita de astazi...sper sa fie totul ok.
...efectul secundar e ca de astazi iar ne trezim foarte devreme...
de-abia astept sa fie week-end!

In concediu a fost tare bine; i-a placut mult Adrianei si in Romania (am lasat-o 2 saptamani pe acolo fara noi, la bunici ...dar a fost tare rasfatata, si a avut parteneri de joaca un catel, o pisicuta si ceva pui de gaina); am fost un pic si la mare in Italia ...foarte placut si relaxant...

Gio, noi consideram ca anotimpurile incep de la echinoctii si solstitii...asa ca o fi septembrie luna de toamna, dar pana in 23 mai ziem ca e vara. Lasa ca are timp sa fie si toamna suficient...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Asa era si in Ro inainte, se considera inceputul toamnei din 22-23 sept. Acum vad ca si nemtii au zis ca de la 1 sept santem oficial intrati in toamna
Vine mama pe 2 oct si sta pana la sfarsitul lunii noiembrie Am gasit bilet pe net, ne-a ajutat un prieten din copilarie care are firma lui de turism, biletul a costat 185 euroi + asig. med. 1 mil.

revin, fac mancare

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

A inceput si Angelo gradinita la greci de joia trecuta. Maine se duc la piscina Pana sa inceapa gradinita a avut si Giorgos concediu o sapt. am profitat ca era Aggelos in vacanta si l-am dus peste tot in Munchen; la zoo, Poing-parc rezervatie naturala cu fel de fel de salbaticķuni.Aici era frumos pt ca veneau o multime de caprioare si cerbi sa iti manance din palma+ ca au un spatiu foarte mare de joaca si o gramada de mese cu banci la care poti sta linistit sa mananci. Am fost pe la piscina cat am avut timp frumos, de sapt trecuta a inceput frigul, ploile sant nelipsite
pt. cine are cont in fb:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/media/set/?set=a.265525396809955.81039.100000574893718

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

dar mai este cineva fara cont in fb???

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

toanca deci va placut mult la Legoland Pt. buzunarul nostru este scump, inca nu am ajuns cu Aggelos dar se compenseaza cu oktoberfest ca sant si acolo destule pt copii Mai sant 3 sapt si se deschide
Am depus actele pt permisul auto, mai am de asteptat vreo 4 sapt pana este gata pt ca imi fac astia verificari in Ro.Am platit taxa de 35 euroi, mi-a cerut o poza si mi-a oprit permisul romanesc fara sa imi dea ceva la mana ca sa pot conduce intre timp
In rest aceeasi plictiseala printre nemtalai. Am gasit un mos intr-o statie care din vorba in vorba cand a auzit ca santem romani, a inceput sa gesticuleze si sa spuna departe de romani, ca nu santem buni deloc,ca nu vrea sa auda de noi, etc. Ce sa ma pun la mintea bosorogului cand asta a repetat de 3 ori ca este nazi????

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

am pus si eu niste poze in drops:
http://www.dropshots.com/smecherasii_2011#

Maraki bine ai revenit! ma bucur ca e ok Angelos la gradi.
super ca v-ati distrat inainte de inceperea gradinitei.
Ma bucur enorm ca vine mama ta si ca sta asa mult.
Iuliana nu are cont pe Fb si nici nu isi face, cel putin asa a zis ea.
Dia ai dreptate...si eu prefer sa mai fie inca vara...profitam de razele soarelui, ca nu se stie cand vor fi ultimele.

Mergi la inceput