Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare

Silviila multi ani si tot binele din lume iti doresc....

G I O eu sunt fan vouchere ..toate firmele adevarul ca au nite oferte super tari

noi azi am revenit acasa...este superba Sinaia si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

fete dragi!
Prima zi de toamna. sper sa mai tina vremea buna macar o luna.
Pe unde sunteti?
Noi mai nimic...gradi, casa, parc.
si sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

salutare.

Ne-am intors de la Lego: SUPERB

Matei a fost mai mult decat incantat; dar si noi de altfel.

incerc sa descarc maine pozele.....sa vedeti cum radea fericirea in Matei

Mergi la inceput

neata gagcici....

eu am inceput munca de ieri...sper sa am un an profesional la fel de bun ca cel de anul trecut

copiii se bucura de vacanta ...Bianca nu vrea sa se termine in schimb Stefan vrea la gradii
Bianca incepe pregatirea de sapt viitoare si la mate si al rom...o asteapta un an greu dar speram ca rezultatele sa fie pe masura

Toanca cred si eu ca i a placut mult spiridusului.....bravo voua ca ii faceti asa surpize
G I O si eu sper sa fie luna asta calduroasa...cand ma gandesc ca vine iarna si se intuneca de la 5....pupa puii

restul fetelor ce faceti...

pup ca ma preg de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

la noi a plouat azi noapte, azi sunt 23 grade si e innorat. Copiii amu mers in tenisi si pantaloni 3 sferturi, spre fericirea lor...cred ca se saturasera de sandale.

Iuliana asteptam pozele. cred si eu ca i-a placut lui Matei. eu as vrea un Disney pt. la anul sa vedem acum....daca nu, macar un Legoland.
Cosmi te cred ca abia astepta Stefan gradinita. Bianca e in a 8-a acum, nu? un an greu va avea, doamne ajuta!
Si tie la fel...sa ai un an bun profesional.

Mergi la inceput

http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Legoland%2029%20august%20-%201%20septembrie%202011/
aici avem poze: vorbesc de la sine...
sa va uitati la fata lui Matei si va dati seama cat de mult i-a placut; la plecare aproape ca a inceput sa planga ca de ce plecam......
pe cuvant ca nu l-am vazut niciodata atat de fericit.
maine plecam 4 zile la munte, in Moeciu, dupa care eu 3 zile in Belgrad, si gata: LA MUNCA!!!!

Mergi la inceput

Cosmi, sa dea Domnul sa ai parte de un an profesional la fel de bun ca cel de anul trecut!
GIO, crezi ca s-au saturat spiridusii de sandale?
Mie mi-e groaza ca vine toamna...nu-mi place deloc ca se intuneca devreme, ca ploaua....
Acum sa va zic de parc: intrarea e cam 36 de euro/zi de persoana, insa ne-am luat annual pass ca era mult mai ieftin: adica 70 de euro/persoana (si am intrat 4 zile + parcare).
De la Munchen la Gunzburg (unde e Legoland) sunt cam 130 de km, asa ca am inchiriat o masina din aeroport si a fost super ok ca ne-a dat libertate de miscare.
Mancarea super ok: am mancat niste supe pasate (de rosii si de usturoi) un deliciu.
Hotelul super dragut si foarte curat, in conditiile in care era numai de trei stele; era mai mult un fel de pensiune intrucat nu avea decat 20 de camere.
In parc: o gramada de minunatii in care sa te dai; ce mi-a placut a fost ca toate erau pentru varsta spiridusilor nostri; numai in vreo 3 chestii nu s-a dat Matei ca i-a fost frica.
A condus niste masinute si i-au dat permis de conducere
Am mers si la cinematograf (tot in incinta parcului) care era 4D (super tare).
Am mers si la acvarium (Sea Life - genul celui din Barcelona)
Erau tot felul de atractii care mai de care mai misto.
Cam in trei zile faci tot parcul, asa ca in a patra zi am mers la circ (tot in parc era circul chinezesc), am mers sa faca masini din lego dupa care sa se i-a la intrecere cu ceilalti copii care masina e mai rapida.
Mai era o chetie misto: contruiai din piese lego un bloc dupa care ii faceai rezistenta la cutremur.
Cel mai mult se statea cam 30 de minute la coada sa te dai in cine stie ce, dar nu tot timpul.
Oraselul unde am stat era superb: foarte linistit si foarte curat, mancarea super buna.
Mai naspa era ca cei de pe acolo nu prea stiau limba engleza si ne-am descurcat destul de greu cu ei (adica mai mult prin semne)
Una peste alta a fost super

Mergi la inceput

salutare gagici

eu pe aici incerc sa mi fac curaj as incep operatiunea curatenie...

ieri am facut cateva cumparaturi pt sc si gradii..dar mai am

Toanca ce sa zic....am vazut pozele si s super incantata...parca la anul as fac e si eu un drum...spune mi pt Bianca e ceva pe acolo

cred si ca i a parut rau la puiul mic...

Mergi la inceput

Cosmi, da sunt si pentru copii mai mari o gramada de atractii
Cred ca i-ar placea spiridusului tau si Biancai, iar pretul e relativ rezonabil.
Oricum e mult mai ieftin decat in Disney
Noi la anul, daca totul o sa fie ok, vrem sa mergem la Garda Land (langa Verona).
Spun daca totul o sa fie ok, pentru ca actionarul majoritar al Bancpost fuzioneaza cu Alfa Bank si, cu siguranta vor fi schimbari majore in ceea ce priveste angajatii bancii
Pe 8 septembrie plec la Belgrad in interes de servici si sper sa aflu mai multe pe acolo.
Oricum, pentru la anul ne-am propus: Turcia (hotel Max Royal de Lux), AMsterdam si Garda Land.
Acum sa speram ca socoteala de acasa o sa se potriveasca cu cea di targ.
Cosmi, cand vrei detalii suplimentare despre drum, hotel, parc etc sa-mi spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Bine v-am regasit!
Tare bine a fost in concediu, deconetati de la tehnologiile moderne...pacat ca s-a terminat.

Gio, despre ce toamna vorbesti? oficial incepe abia din 23 septembrie.
Aici sambata a fost cald...zi de vara cu aproape 30 de grade...raritate anul asta pe aici. Bine, azi nu mai sunt nici 20, dar asta e alta poveste.

Toanca, pare super fain Legoland ...stiam ca e unul in Danemarca; recent am aflat si de cel din Germania; dar nu-mi imaginam ca e asa de dragut...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput