Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

In sfarsit am internet care merge cum trebuie nici nu imi vine sa cred ce bine poate sa mearga . Am uitat sa va zic ca eu mi-am dat curaj si merg singura cu masina nu se putea altfel ca nu am cum ajunge la scoala mea sau azi de ex trebuie sa merg la spectacolul de sf de an la Scoala de vara a lui Alain care e in ceva comuna de langa intr-o padure sper sa nu cumva sa busesc masina ca tocmai a trecut al meu sot de la sigurarea full casco la cea simpla care nu plateste masina noastra numai de asta imi e groaza.
Iuliana ai perfecta dreptate vara trebuie profitat de legume si branzeturi nu de mancat spanac fiert la dieta . Eu ciorba de varza am facut-o simplu cu varza, ceapa, ardei rosu, un morcov si 2 rosii decojite la final, plante aromate in functie de gsut eu la varza pun o foate de dafin, cimbru uscat si marar e gustul meu.Chiar ma pus o lingura de ulei de masline sa nu fie fiertura aiurea.
Giova cu kg sfatul meu din experienta mea e sa nu lasi sa se acumuleze prea multe in plus ca zici ca doua nu e grav apoi 4kg apoi 6 si te vezi cu 10 si nu mai reusesti asa usor zic in general nu de tine Eu acum de vreo jumate de an sunt stabila si nu vreua sa ma las sa trec de 60 daca vad dupa un we ca ma indrept acolo corijez imediat cu o zi doua de mancat mai lejer si asa am sa fac cat o sa traiesc si pot ... ca nu vreau sa ma mai vad la 70 ba chiar sper sa ajung la 55 kg Lasa ca tu incepi sportul si dai jos repede ca tu ai sansa sa scapi repede de ele, daca vrei eu iti recomand 2 dvd-uri f bune e sport de pe Amazon.uk ca ai mai comnadat la ei sa ai eventual de intretinere zilnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Silvi, iti dau perfecta dreptate: nu e bine sa lasam kg sa se acumuleze....
Eu am in plus 2.1 kg asa ca trebuie sa iau masuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

fetele!
am primit DVD-ul cu poze din tabara. asa ca am facut albumul public de pe FB ca sunt multe:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1482061988497.43103.1742275013&l=c122f4ecd8&type=1
nu sunt in ordine, dar cum au fost foarte multe si de pe cateva aparate...nu am apucat sa le mai si pun cronologic.

si ca tot vorbim de diete si sport...tocmai mi-am cumparat prin groupon un abonament de 10 sedinte de ABS la 50 lei, in loc de 400. sper sa nu-mi goleasca astia cardul de tot, sau sper sa se cumpere toate biletele, caci numai asa e valabila oferta.- din ce am inteles eu.

Silvia ai dreptate....nu e bine sa lasam sa se acumuleze kg....de fiecare data zic ca nu mai las...dar vezi de treaba.
Ioana!Sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...

a fost super la mare...o sa pun si poze cand o sa am nitel timp...acu s pe facut bagaje plec numai cu sotul 3 zile...nu stim unde

Mergi la inceput

T_Ioana La Multi Ani si tot ce iti doresti!!!
Nu mai ne dai si noua niciun semn de viata?
Cosmi, ma bucur ca a fost ok la mare... ati ajuns pana la urma si pe Transfagarasan?
GIO, deci esti pusa pe fapte mari; Bravo! Eu cu sala....

Mai am cateva ore si "vacanta sosim" (asta e vorba lui Matei)

Mergi la inceput

Miha! Numai sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!

Cosmi bine ati revenit si drum bun...din nou.
Toanca distractie faina si cat mai multe poze. sper sa vina foarte incantat matei d ela lwegoland.

mi-au tras banii pt. voucher, l-am primit in mail, trebuie sa sun la sala de fitness sa ma programez. partea faina e ca e in Dumbravita, vis-a vis de strada unde avem noi pamantul.

si weekend frumos.

Mergi la inceput

MIHA, La Multi Ani doamna!!!!
GIO, eu cred ca o sa fie incantat Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Miha la multi ani sa fi sanatoasa si tot binele din lume

sutem la sinia...f frumos,la o pensiune super draguta....si bineinteles insotitimi a parut rau de copii sa i las acasaasa ca sunem in formula completa

Toanca drum bun si sa va distrati
G I O si eu sunt fan vouchere

Mergi la inceput

Cosmi super! distractie frumoasa!
sa inteleg ca si tu cumperi de pe groupon? la voi sunt oferte misto.
Parca unghiile ai zis ca le-ai pus cu voucher dintr-asta...Miha la fel.
acum ca am prins gustul astept sa vad noi oferte. azi era cu sedinta foto profi pt. copii, dar nu am chef de asa ceva acum.

am bagat, sotul e plecat cu covorul din living la spalatorie....si astept sa se racoresca sa iesim si noi din casa.

Am vrea s aplecam pe undeva maine, DAR.....nu stim unde.
Sotul ar vrea munte, eu as vrea strand...ceva unguresc.
acum sa vedem.

Mergi la inceput

Silvia draga mea! Multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi!

dragelor!
Noi am fost sambata/duminica la strandul din Arad.
sambata ne-am intalnit cu Monica si trupa ei. Marco nu a prea bagat-o pe Diana in seama, doar pitcii ce s-au mai privit....pana cand i-a aruncat Edi un pahar cu apa rece in cap lui Tudor.
Poze a facut Monica, le voi lua de la ea...si cand am timp si chef le voi pune.

si o sapt. usoara sa aveti.

Mergi la inceput