Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Si off topic copii ma gandeam de dimineata, m-am trezit cu gandul asta ca peste 18 zile fac 35 de ani o vad ca o schimbare mare vai fetelor ma bucur ca nu sunt cu kg in plus sau mai stiu eu cum si ca din 30 aug incep noua scoala ca altfel va zic ca dadeam in depresie sa ma vad la 35 de ani complet deprofesionalizata, grasa si uitata in ceva tara din lume cu un sot care lucreaza toata ziua si cu un copil care merge la scoala si eu uitata in casa .Cateodata privesc in urma si nu imi vine sa cred cum a trecut timpul si cum mi s-a schimbat viata in repetate randuri, parca traiesc povestea altcuiva ...
Gata cu gandirea profunda o sa imi pun merg la viata mea de zic cu zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Silvia eu sunt foarte nervoasa in ultimul timp...imi sare tandara de la orice si incep sa urlu pe ei...chiar daca fara motiv cateodata. sunt satula si eu de stat acasa, s-au adunat cam multe...si acum tot caut job si nu gasesc....simt ca intru in butoi imediat.
Nici eu nu-l oblig pe M sa faca ceva din ce nu-i place, nu-l incarc cu teme sau alte chestii...totul vine de la el. Este un baioetel foarte constiincios...cand are chef sa scrie, scrie...vrea sa socotim, o facem...se uita la desene..ok...dar eu nu-i impun nimic...insa, din cauza piticului, imi revars nervii asupra lui...sau am de multe ori pretentia sa aiba el grija de E., sau ca a picat ca nu a fost el atent, etc....ceea ce nu e bine...in secunda urmatoare realizez ca am gresit, imi pare rau, merg si-i zic sa ma ierte si-l pup...dar fapta e comisa...am urlat la el....si el e asa sensibil, ca imediat incepe sa planga.

Haide mai ca esti o femeie implinita la frumoasa varsta de 35 ani. Esti sanatoasa, cu o familie frumoasa, ai de toate, esti slaba, in curs de realizare profesionala...ce mai vrei????
Nu te gandeai la asta acum cativa ani....dar mai bine asa, decat in Ro, cu un sot la fel de ocupat, dar cu mult mai putini bani in cont, tu in spatele unui birou, facand aceeasi munca ....
Nu cred ca regreti deloc decizia pe care ati luat-o.

hai ca plec si eu la bucatarie sa fac galuste cu prune. ca prea m-am intins pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

GIO si eu ca si tine...sunt cateodata nervoasa si vin de la munca si imi vars nervii pe el.
Acum cateva zile s-a intamplat asta; l-am pedepsit si l-am trimis la el in camera iar el saracu' nu a zis nimic.
Dupa ce a adormit el am inceput sa plang de nu mai ma putea opri si nu ma gandeam decat ca el nu are nicio vina ca sunt eu nervoasa.
A doua zi m-am dus si mi-am cerut scuze si stiti ce mi-a zis: "scuzele sunt acceptate"
Imi venea sa intru in pamant nu alta.
Imi tot promit ca nu o sa mai ma port asa, imi tot zic ca maine o sa fiu altfel, insa din pacate nu reusesc sa ma controlez tot timpul.
Sper din tot sufletul sa reusesc sa-mi musc limba inainte de a ma purta iar ca saptamana trecuta.
e...hai ca incept sa plang la birou.

Silvi, sincer nu stiu ce sa-ti spun; si eu am momente cand gandesc exact ca tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Iuliana am ajuns sa-mi recomande mama vit.B6...a zis sa fac primavara si iarna cate o cura...caci voi fi praf la varsta ei, daca continui tot asa. M-a vazut de vreo 2 ori cand am facut crize de nervi...si culmea...tot pe E. am urlat.
Suntem mult prea stresati, altii de la serviciu, altii ca stau prea mult acasa si uite...ne revarsam nervii asupra copiilor...care chiar daca gresesc putin, ni s epare ca au facut cine stie ce magarie.

Haideti sa va zic...piticul a stat azi la el in grupa singur, fara frate-su. s-au vazut la 12 cand m-am dus dupa ei.
In schimb a facut pipi pe educatoare...tocmai fusese la wc, dupa care l-a luat educatoarea in brate si au constr. o casuta....ei bine...E si-a dat drumul la ea in poala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui G_I_O

Iuliana am ajuns sa-mi recomande mama vit.B6...a zis sa fac primavara si iarna cate o cura...caci voi fi praf la varsta ei, daca continui tot asa. M-a vazut de vreo 2 ori cand am facut crize de nervi...si culmea...tot pe E. am urlat.
Suntem mult prea stresati, altii de la serviciu, altii ca stau prea mult acasa si uite...ne revarsam nervii asupra copiilor...care chiar daca gresesc putin, ni s epare ca au facut cine stie ce magarie.

Haideti sa va zic...piticul a stat azi la el in grupa singur, fara frate-su. s-au vazut la 12 cand m-am dus dupa ei.
In schimb a facut pipi pe educatoare...tocmai fusese la wc, dupa care l-a luat educatoarea in brate si au constr. o casuta....ei bine...E si-a dat drumul la ea in poala.

GIO eu iau deja minerale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Draguta poveste; se mai intampla...probabil la mai oricare parinte. Ideal ar fi sa tinem minte tot timpul ca un copil e doar un copil si sa ne controlam gesturile si cuvintele, dar in final suntem oameni, supusi greselilor; pana la umra conteaza macar sa ne dam seama cand gresim; si eu cred ca conteaza mult sa avem curajul sa recunoastem ca am grest si sa le spunem copiilor ca am exagerat si ca ii iubim, si cat de mukt inseamna pentru noi...si no doar cand ei dorm, ci si cand ne pot auzi.

La noi...asa e, Adri e la bunici; am vorbit ieri cu ea; e vesela, fericita ... dar zice ca ii e dor de noi si vrea sa ne astepte cand ajungem cu avionul (chiar daca e seara tarziu - nu vrea sa astepte pana a doua zi).
(noi stam pe langa Bruxelles)

Dragelor, un week-end superb!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Mai am putin si trebuie sa plec sa il iau pe Angelo de la gradi. A fost ultima zi Din 1 sept. incepe la greci
Silvi te inteleg cu capusa Bine ca ai reusit sa o scoti intreaga si nu a ramas nimic sub piele Gasisem una la Dixi si nu reusisem sa o scot in intregime, ramasese capul sub piele. Am fost cu el la veterinar si cand am vazut cum baga acul sub piele si incearca sa scoata resturile, pe cuvantul meu am lesinat M-am trezit intinsa pe jos, cu picioarele ridicate pe un scaun, cu apa langa mine si a spus dr. sa nu mai intru in cabinet altadata daca se intampla sa mai fie ceva in genul asta. Cand era mic Robert si mergea la cresa, l-am luat de acolo cu un paduche infipt in cap, mi-a fost frica sa pun mana si m.am oprit direct la coafor. Va dati seama ca m.am facut de ras ca am ajuns acolo cu paduchele in capul copilului. Eram si eu tanara si fraiera
Giova ma bucur ca s.a rezolvat cu mama ta, moaama ce peripetii!!!!!! Caut si eu pe net bilet ieftin sa vina mama la noi Super ca a venit Marco fara probleme din tabara, cel mai important este ca a venit sanatos si ca a petrecut super acolo

revin, este tarziu si pierd buss-ul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki uita-te la companiile aeriene low cost wizzair, blue air, ryanair o sa gasesti sigur la careva bilete ieftine.
Fetelor trebuie sa va dau reteta mea de ghiveci de legume ca l-am facut de zeci de ori vara asta si tot nu ma satur de el, eu strecor si cateva ciuperci de padure congelate il el si ii da un gust divin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...noi in bagaje plecam la tara..

Mergi la inceput

Salutare.
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Maria, Marian si devivate!
Noi am fost aseara la film la Cars 2 si a fost deosebit de incantat Matei.
I-a placut tare mult si era chiar dezamagit ca s-a terminat cam repede
In rest....lenevim prin casa fara a avea chef de a face ceva anume
Mi-e o lene...Matei ar vrea in parc insa eu as vrea in canapea....sa vedem cine are castig de cauza pana la urma
Sa aveti o zi buna in continuare

Mergi la inceput