Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (20)
Raspunsuri - Pagina 11
G_I_O spune:
tuturor celor ce poarta numele de Maria si derivate ale acestuia!
Noi la bunici, aSteptam gratarelele si pe urma pleca acasa.
Revin Mai tarziu.
toanca spune:
Neata.
Pana la urma Matei a avut castig de cauza - asa ca am mers in parc...
Maraki, cum ajung din Munchen in Grunzburg?
E tren sau ceva?
Sau e mai indicat sa inchiriem o masina?
toanca spune:
Azi e ziua lui Victor; am "complotat" cu Matei si i-am facut un tort; asteptam cand vine diseara acasa si il punem sa sufle in lumanari
Si i-am luat cadou un ziar din ziua in care s-a nascut el (scanteia libera din 16 august 1976)
G_I_O spune:
Am culcat picea si am putin timp de net.
celor care poarta numele sfintei Maria si derivate ale acestuia!
Noi am fost la bunici in weekend. care bunici? caci numai tata a fost acasa. socrul a plecat cu sotia sa-si coaca vinetele la munte la sora ei, asa c anoi am lenevit la piscina si putin prin oras....cand era tata acasa, ii plasam copiii si noi ieseam. sambata seara i-am gasit pe canapea la tv, tata in mijloc...le dadea sa manace cand la unul cand la celalat...din mancare facuta de el. Si tare le-a placut baietilor.
Azi nu a plans E. defel cand l-am lasat la gradi. Mi-a zis educatoarea ca e foarte cooperant si ascultator. cand termina cantecele/povestile, merge la ea, ii pune mana pe brat si ii zice: "mai-mai"...adica sa nu se opreasca. ma bucur ca s-a acomodat si chiar ii place de Claudia, parca mai mult decat cand era cu M. la el in grupa. sunt si eu mai linistita acum.
Iuliana LMA lui Victor, multa sanatate si fericire! Haios cadou...ziarul. sper ca tortul sa fie o surpriza super!
si noi am fost la Cars 2, cand s-a intors spiridusul din tabara. tare i-a mai placut si sotului la fel.
Cosmi sunteti la socrul in vizita?
maraki sper sa gasesti un zbor ieftin, sau macar ia-l din timp ca poate e mai avantajos.
Dia cand veniti in tara?
fug sa-i dau desert spiridusului.
o zi faina.
toanca spune:
GIO, multumesc.
Si eu sper sa fie o surpriza.
Deci tatal tau stie sa gateasca iar baietii chiar mananca. Bravo!
G_I_O spune:
tata face si el cate o friptura, cartofi prajiti, piureu...dintr-astea mai usoara....cand nu e mama acasa, n-are incotro...cu toate ca pranzul il ia la munca, si acasa nu mai are nevoie. In plus ii da si bunica si matusa mancare...dar duminica si-a facut el la pranz friptura si le-a dat piticilor dupa amaiza din ea....si doamne ce au mai mancat astia....
Pe tata pana acum nu l-am lasat cu copiii sa le dea sa manace, sa-is schimbe, etc...doar statea cu ei afara, la plimbare....acum nu a avut incotro, ca noi am pierdut vremea prin oras...si chiar s-a descurcat.
cosmi1975 spune:
la multi ani pt toti cei sarbatoriti ieri
am fost la tara la socru...am sarbatorit si noi un pic
de sapt viitoare G intra in vacanta inca 1 saptamana asa ca acu facem planuri sa vedem ce si cum
Toanca sa ti traiasca sotul
G I O pt tatal tau...si al meu are grija de copii la fel de bine ca mama
toanca spune:
Hello.
Victor a fost foarte impresionat de surpiza, mai ales ca i-a cantat Matei La multi Ani
G_I_O spune:
E. a fost ok la gradi...incepe sa nu mai faca urat la despartire.
Cosmi cum e prietena socrului?
Pe unde vreti sa o intindeti?
bravo tatalui tau...eu sincer nu i-am lasat cu tata decat la plimbari, in rest le dadea sa mamance, ii imbraca, dar eu/ mama le puneam in farfurie sau ii dadeam hainele cu care sa-i imbrace.
Iuliana ma bucur ca a fost multumit de surpriza. nici nu avea cum.
fug sa cumpar ceva din poras si sa iau piticii de la gradi. Doamne ce repede trece timpul.
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, eu am fost cu Alain toata saptamana trecuta ieri a mers prima zi la Centru de Activitati si mi-au dat programul in sf Cand ajung acasa vad ca au iesire la un lac la Vieille Forge unde a luat prima data capusa nu va zic ca mi-a stat inima in loc cu toate ca il dadusem cu repulsiv. Cand a ajuns acasa ca un purcel de murdar a fost direct in vana si la purechiat a scapat cu bine ...fara nici o insecta.
In rest noi ne cam pregatim sensibil de vacanta dedata asta m-am ocupat eu de rezervazi si hotel, merem la inceput de sept o saptamana in cea de-a doua vacanta de care in special al meu sot are nevoie ca pe mine ma cam incurca dar mai fac mutre acum. Am gasit o oferta super ok si mergem in Insulele Canare in Fuerteventura, habar nu am cum o sa fie ca nu am mai ajuns pe acolo dar sper sa fie ok, bilete de avinon am gasit la pret f bun .
Iuliana frumoasa supriza si eu trebuie sa ma gandesc ce ii fac sotului de ziua lui, noi ne cam aniversam impreuna ca el e pe 30 si eu pe 29 . Habar nu am ce cadou sa ii iau eu mie stiu ce imi trebuie cu asta rezolv usor
Gio super ca se descurca tatal tau mai arar asa barbat care sa se descurce, al meu cred ca si-ar comanda mancare si ar reinaczi mancare congelata pana pusca , cartofi prajiti poate ar face si el
Cosmina vad ac e in vacanta, super.
Maraki cum stai cu kg eu stagnez cu nesimtire dar nici sport nu am facut nu stiu ce e cu mine numai as zacea toata ziua ba ma mai doare si stomacul desi balotez toata ziua