LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna tuturor.

Am mai venit si eu pe la voi. Sper ca ma primiti in ciuda faptului ca in ultimate vreme reusesc sa intru asa rar.

Noutatea la noi e faptul ca Theo merge singurel. Am inceput Sa exersam de vineri, cand dintr-o intamplare am vazut ce bine se tinea el singur pe picioare cand a facut cativa pasi singur. Apoi mie imi era asa drag de el, incat il tot puneam Sa mearga pe covor in living, de la mine la canapea. Baiatul a prins miscarea, iar acum e de neoprit caci exploreaza tot prin casa. Iar eu trebuie sa ma tot tin dupa el, caci cazaturi si lovituri usoare tot adunam.

In restul timpului incerc Sa tot adun de prin Casa pt marea mutare de la sfarsitul lunii. Avand in vedere ca eu sunt singura care impacheteaza, merge destul de greu. In plus prefer Sa duc atat cat pot sa asez la locul stabilit in noua casa caci mi se pare deprimant Sa vad acolo camerele pline de plase pe care nu stiu cand apoi Le-as putea desface.

In plus zilele astea este socrul la noi(ma rog, el sta la curte in cea mai mare parte a timpului) asa ca mai trebuie sa fac si mai multa mancare decat in mod obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Bumblebee sanatate multa lui Victor. Sa se faca bine cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LA MULTI ANI SABINA!
Sa cresti mare pui drag, sanatos si voios!

VICTO,,povestea ta e oarecum asemanatoare cu a mea,parinti divortati,....cind voi avea putin timp o sa-ti povestesc,eu cred ca m-am vindecat,asa cred..,

PE 30 IULIE VOM AJUNGE IN CLUJ(sper sa nu se schimbe ceva intre timp)

Punem de-o intilnire fetele???

Si o recomandare de hotel va rog, nu am fost in Cluj niciodata.

AELITA, ce mindra sunt ca te avem aici

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissteo, succes cu pensiunea! Si eu imi doresc tare mult ceva pe cont propriu. Sotul (care e cu firma lui) imi zice ca e mai usor sa fii angajat, ca stii sigur ca banii vin lunar, pe cand cu afacerea proprie nu ai aceasta siguranta. Eu imi doresc program flexibil, sa pot lucra dupa ce culc copilul, sa pot sta dupamesele cu el. Sotul zice ca voi avea program mai incarcat. Am zis ca pana face copilul un an ne gandim la ceva si dam drumul la afacere, ca sa vedem daca merge ori ba- sa nu ma las de munca aiurea.

Cris, Ilinca, voi cum stati cu ideile de afaceri pe cont propriu?

Alice, ce fain v-ati balacit? unde sunt facute pozele cu ditamai piscina?????

Victo, nu am fost muscata de caini, deci nu-mi explic fobia asta ( ca e mai mult decat frica). Am mai zis, daca ma inchizi cu un caine intr-o camera, cel mai probabil sar pe geam... is disperata, nu mai gandesc logic cand vad un caine in fata mea, si nu e legat, sau eu nu am unde ma catara.

Roxana, felicitari lui Theo pt mersul singurel!

Acum chiar merg in Kaufland.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

VICTORAS,pup ,sa te faci bine repede

HAHA, ce-am mai ris de dulaul CRISTINEI

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Am uitat sa multumesc Dianei si lui Alice de urari!!! va pup, fete dragi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Capitol nou

acum chiar plec.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Azi noapte copilul s-a trezit la 03:39 (el nascut la 03:35 ) si a urlat ca un bebe, oaaa, oaaa. M-am distrat, am zis ca vrea sa imi reaminteasca de acum un an.

Ce frumooooos!!!

Mergi la inceput