LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Si eu credeam ca numai pe mine ma enerveaza al meu.

Ieri a fost nasol, am facut o ordine si o disciplina si i-am spus, asa pe bune, tot ce aveam pe suflet, ce simt, ce cred, ce vreau, ce astept, dar fara sa fiu nervoasa. Eram asa coerenta, ca ma uimeam eu nu altceva. Si saracu, a reactionat, de unde pana acum cand vorbeam cu el ziceai ca vorbesc cu mine, acum la un pahar de vin si multe zambete, a inlemnit.

Asa ca n-a stiut ce sa fac mai repede. Mi-a zis ca el nu si-a dat seama ca e groasa treaba si ca eu sunt la limita. Si a facut de toate. Acum m-am calmat, o sa-i spun pe bune ce am de spus, fara sa ma enervez si fara sa dramatizez consecintele. Daca lui nu pot sa-i spun, atunci cui?

I-am turnat de la mers la coafor, sala, club, citit, nici nu mai stiu cate, tot ce vreau eu pentru sufletelul meu. Mi-am adus aminte ca daca eu nu-s fericita, copiii simt si nu mi se pare ok. Asa ca m-am decis, cu 2 copii si cu un sot care pleaca dimineata si vine seara, eu vreau timp si pentru mine. Dar acum e chiar serios, nu e declarativ si atat. Si chiar a inteles. Acum sa vad cat il tine, cred ca atat cat ma tine si pe mine.

Cred ca uitasem cum e sa vreau ceva pentru mine si sa stiu si sa spun asta. Acum mi-am amintit si i-am amintit si lui.

Victo, pupam si o sa gasesti tu calea sa va fie bine.

Oricum copiii sunt atat de afectati de tensiunile dintre parinti, incat eu am zis ca e cazul sa ne facem mari, amandoi si sa facem pace. Adica nu lasa ca il culc eu ca plange cu tine, lasa ca tu esti obosit, fac eu, nuuu, si eu sunt obosita si eu vreau sa ma uit la film, la meci, sa citesc , sa fac baie o ora, sa ma vad cu o prietena. Si daca nu fac astea sunt suparata, asa ca sotul tre sa stie ca eu vreau si altceva decat sa fiu mama. Se pare ca al meu uitase, bine ca i-am reamintit. Acu deja se uita altfel.

Pupam Victo si iti doresc sa gasesti calea cea mai buna sa va fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, si noi iesim zilnic impreuna cu copiii cel putin o data, in wk de 2 ori, dc e vreme frumoasa.
se mai joaca cu ei, nu zic ca nu, ii povesteste lui stefan cel putin toate cele..
el sigur ne iubeste, inclusiv pe mine care sunt atat de nervoasa si suparata in ultimele luni.
nu stiu..poate vreau eu prea multe.

ah..bine, ca raspunsul lui e ineivtabil..apoi eu nu stiu unde tii tu aia sau ailalta..sau cum faci tu aia..da tu faci mai bine etc..

cris, da, o discutie din asta super serioasa ne trebuie si noua. numa ca pe mine nu ma ia atat de in srios pe cat as vrea.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cris, eu nu am pb din astea, pot pleca de acasa, no problem, caci poate veni de la serviciu dc e urgenta la orice ora.
problema mea e cd suntem amandoi acasa el isi gaseste orice de facut(citit, filme, sporturi, bicicleta,jocuri) dar nu si chestiile ce tin de gospodarie. asta ma enerveaza. din proprie initiativa nu face nimic. cateodata il rog frumos, alteori ma crizez.
si normal ca nu e bine nici pt mine nici pt copiii sa ma vada pe mine suparata si nu vesela, zambitoare etc

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Pai ce Victo, pe mine crezi ca ma lua in serios? Dar cred ca-mi ajunsese cutitul la os si s-a vazut asta. Si nu m-am enervat. Nici eu n-am scontat un asa rezultat. Dar cred ca explodam daca nu faceam asta. Si la ce folos sa explodez?

Mergi la inceput

Victo si eu puteam pleca, dar nu ma puteam mobiliza eu sa plec, mereu gaseam ceva de facut, care chiar trebuia facut.

De ex, facut curat, mancare, etc, etc. Si-mi trecea prin gand ca mi-as dori sa fac nu stiu ce si renuntam gandindu-ma ca trebuie sa fac acel ceva pentru casa sau pentru copii.

Dupa care ma enervam ca eu faceam treaba, in timp ce el se uita la meci ca era nu stiu ce meci si el isi dorea sa-l vada. Pai ce, eu nu doream nimic? ba da, imi doream sa faca el treaba si eu sa ma uit la meci. Acum ii spun direct, tu faci ceva, eu fac ceva, clar, ca altfel oricum nu-si da seama ca trebuie facut, sau isi da seama, dar la noi e celebra vorba- INDATA- care am verificat, inseamna peste cateva zile sau niciodata.

Ma gandesc ca decat sa ma enervez, mai bine il cooptez sa faca. Oricum nu cred ca din proprie initiativa va faca ceva prin casa, asa ca nici nu mai astept asta.

Da, nu-i usor deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Azi iar papam tortut, pe urma pauza pana pe 21. Sper sa intre ramo1901 sa ne dea cate o felie generoasa ca sa nu simtim lipsa pana joi cand da btz.

Va invit sa-i uram toate cele bune Sabinei, la subiectul de LMA dedicat, urmarind linkul de mai jos:

18 iulie - LMA Sabina, delfinasa de ramo1901

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Vladut de crispro
La multi ani pui drag! Sa fi sanatos si bucuros, plin de noroc si voios! Sa iti bucuri parintii cu tot ceaa ce faci!

PS multi pentru mamica ta superba!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

La multi ani Sasha, Victor si Priscilla!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

LA MULTI ANI, SABINA!!

LML Antonito de Palomina
LML David de bamboletta

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Cristina draga mea, nu te mai necajii din cauza nasilor sau a celor care nu au venit...Ei au pierdut...Bucura-te de familia ta frumoasa si de cei ce au venit....

Cele bune sa se adune...cele rele sa se spele

Mergi la inceput