| Citat: |
| citat din mesajul lui oanarus Alina, multi ani fericiti in continuare!Fetele au dreptate , mai bine consulta un specilist ortoped bun,fa analize si apoi vezi daca e cazul de vigantoleten injectabil.Diagnosticul de rahitism de pune asa fara analize in prealabil, doar pt ca are picioare cracanate? Pai Mihai si acu merge ca si o rata si deja merge de aproape 3 luni.Intreb ca nu stiu. Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010) www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai eu cred ca prea a luat-o razna problema rahitismului toti copii sunt rahitici dupa unii doctori ca unii au sternul cam evazat, ceilalti merg cracanat sunt multe semne fizice pentru rahitism si trebuie sa le includa cam pe toate am citit la un moment dat un articol oricum diagnosticul sigur este dupa radiografia de pumn...nu dupa mersul copilului "There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE" |
ma apuc de capitol nou, ca-mi doarme picea ![]()
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a ma apuc de capitol nou, ca-mi doarme picea Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010 povestea stelutei de mare - vestuta |