Ramas bun Miruna! Bine ai venit Isabella! liliac

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

RCata Felicitari! Iti doresc o sarcina usoara! Acum parca imi dai tu mie curaj . La noi e putin probabil sa se intample asa....intamplator. Ma rog, acum sa zicem ca stim reteta, numai ca va trebui sa ne decidem clar si sa mergem la dr.
Cand ma intreb cum o sa ma descurc singura, eu chiar ma refer la lipsa (motivata sau nu) a bunicilor sau a oricarui ajutor in afara de sot. Esti in aceiasi situatie?
Eu, sincer, nu (mai)vreau sa platesc pe cineva strain sa ma ajute la cresterea copiilor. Sunt tare "ciudatica" la faza asta, dar sunt prea putin toleranta cu sfatosii. Mi-ar trebui o bona muta, poate.
Oana Succes! Sa reusiti cat mai repede! Te admir ca esti asa hotarata!

Si Ema are o pasiune pentru carti. Ea le scoate pe toate din biblioteca, din raftul la care ajunge ea si le imprastie prin casa. Eu trebuie sa le strang imediat, ca altfel se impiedica de ele..iar ea le scoate iar. Si uite asa ne ocupam noi timpul

Corina Sa-ti fie de bine tunsoarea. Tu nu zici nimic de bb2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Wow!!! R.Cata felicitari pentru bb2 !!! sa ma molipsesc si eu (maine ar trebui sa ovulez ).

Corina, this is just the begining . Stai sa vezi cand n-o sa mai vrea sa o duci de manuta pe-afara . Adelina are o pasiune pentru intratul in magazine de una singura, si daca-i facem "tai-tai" si ne prefacem ca plecam nici ca-i pasa, ea isi vede de-ale ei. La cumparaturi e teroare, alearga printre rafturi si "cumpara" te miri ce, nu mai sta in mei tai/marsupi in supermarket nici cinci secunde (afara n-are treaba, ii place purtata)... And so on ...

Nico, deci briosele alea arata demential (mi-e si foame la ora asta). Acuma trebuie sa-mi caut tava de briose . Mi se pare mie, sau ne-ai lasat fara cafea de dimineata ?

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Remy, nici pe mine nu ma ajuta absolut nimeni... Ai mei sunt la Cluj (oricum fac efortul sa vina cel putin o data pe luna la Arad, sa o vada pe Ade) si soacra-mea nu-i curioasa sa ma ajute. Sa-ti povestesc ca ieri am fost cu fata in cartierul ei, in parc, si ea a fost cu noi dar a preferat sa stea langa cainele cumnatei mele in loc sa se joace cu Adelina?! Ca deh, cumnata-mea e la mare, si cainele sufera dupa ea... De ce sa se oboseasca sa alerge dupa copil?! Sa-ti mai zic ca-mi striga fetite cu numele cainelui?! Eu sunt sigura ca ma voi descurca foarte bine si de una singura cu doi copii. Si imi mai da incredere si nasa Adelinei, care o iubeste la nebunie si care abia asteapta sa o poata duce la ea cateva ore din cand in cand (deocamdata Ade nu sta fara mine deloc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Catalina, felicitari!!!
Sarcina usoara si sa va ajute Dumnezeu in toate!
Eu consider ca un copil e o binecuvantare, iar sa fii parinte - o onoare!
(Ce "poeata" sunt astazi )

Remy, multumesc. Musai sa pun o poza noua pe fb, ca m-am si vopsit rosu iar, intorc capete pe strada
In discutia despre bebe2 eu nu ma bag, pt ca la mine situatia e delicata. Vlad nu vrea. Eu, in teorie, da. Pentru ca suntem ambii unici copii la parinti si nu vreau ca Maria sa ramana singura la un moment dat. Dar nu vad bebe2 in viitorul apropiat. De asta nici nu agit spiritele cu discutii. Daca va veni intamplator, oricand s-ar intampla, nu voi intrerupe sarcina. Dar nu ne apucam intentionat.

Nana, nu prea te-ai descurcat sa ma incurajezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Wow!!! R.Cata felicitari pentru bb2 !!! sa ma molipsesc si eu (maine ar trebui sa ovulez ).

Corina, this is just the begining . Stai sa vezi cand n-o sa mai vrea sa o duci de manuta pe-afara . Adelina are o pasiune pentru intratul in magazine de una singura, si daca-i facem "tai-tai" si ne prefacem ca plecam nici ca-i pasa, ea isi vede de-ale ei. La cumparaturi e teroare, alearga printre rafturi si "cumpara" te miri ce, nu mai sta in mei tai/marsupi in supermarket nici cinci secunde (afara n-are treaba, ii place purtata)... And so on ...

Nico, deci briosele alea arata demential (mi-e si foame la ora asta). Acuma trebuie sa-mi caut tava de briose . Mi se pare mie, sau ne-ai lasat fara cafea de dimineata ?

Nu mai dau cafea, ca nu apare lumea la vorba. M-am gandit ca de la atata cafea vi s-a aplecat.... O sa incerc cu niste vin, poate va dezleaga vorbele....

Dar vad eu ca succesul in a aduna fetele la vorba e aparitia de bb2...

Asa ca doritoarelor de bb2, va astept sa dati cat mai des astfel de vesti ca sa ne regrupam la vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB
Nu mai dau cafea, ca nu apare lumea la vorba. M-am gandit ca de la atata cafea vi s-a aplecat.... O sa incerc cu niste vin, poate va dezleaga vorbele....

Dar vad eu ca succesul in a aduna fetele la vorba e aparitia de bb2...

Asa ca doritoarelor de bb2, va astept sa dati cat mai des astfel de vesti ca sa ne regrupam la vorba...

Mamica unui buburuz

Hai ca merge o discutie la cafea si asa de dupa-amiaza, asa ca Nico, baga o cafea, ca tare bine mi-ar prinde. Da' sa fie fara nenea ala, ca nu-mi prieste in perioada asta , ca bb2 as vrea sa-l fac tot cu sotu'.

Nana socrii mei nu au vazut-o pe fii-mea din octombrie, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

nu imi gasesc prea bine cuvintele, totusi vreau sa zic ceva...
Ana Maria, nu imi pot inchipui golul pe care il simti acum in suflet, insa iti doresc si tie si sotului tau multa multa multa putere sa treceti prin incercarea asta.
iar pt ingerasul Miruna, multe lumanari aprinse

daca sunteti de acord, propun sa o punem pe Miruna deasupra tuturor floricelelor in lista...pt ca de fapt asa si este.....vegheaza de sus......

bb2 noi avem, sotul nu a vrut pe al doilea, nici eu o vreme, pana m-am sucit si am vrut.....apoi l-am anuntat pe sot ce vreau si ce urmeaza.....iar acum il iubeste la fel de mult si pe horic.....de fapt nu a fost niciun moment in care sa zica ceva aiurea.....doar ca daca il intrebam, el nu vroia bb2 de nicio culoare.....

Corina, felicitari ptprimii pasi...acu daca stau si ma gandesc....horic nu e chiar asa in urma....mai sunt floricele care nu merg? oricum nu mersul e problema arzatoare ci totul luat in ansamblu.

Felicitari burticilor noi !!!

noi suntem la mare....horia e f fericit doar ca e mucos...are burtica deranjata...asa ca sunt oarecum. in suspans.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Nana socrii mei nu au vazut-o pe fii-mea din octombrie, ce zici?

mamica de cat un ghemotoc (11.05.2010)

m-ai luat
stai linistita, ca nici ai mei nu prea calca pe la noi (nu suntem certati, sau altceva, da' asa-s ei, interesati de propria persoana si atat) - nici nu mai stiu cand au fost ultima oara - dar ma duc eu cu fata la ei, ca mi-e mila de Florin, ca-l doare, ca-s parintii lui... banuiesc ca socrii tai stau departe de voi, pe cand ai mei...

edit: cum stati cu dintisorii? noi avem doi (jos) de la 11 luni si 2 (sus) de la un an si-o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Multumesc tutiror pt urarile de bine pt noua sarcina.
Nana, sper din toata inima sa te molipsesti de la mine. Iti tin pumnii azi, maine.
Oana, de ce mai astepti intoarcerea din CO? De ce nu profitati de concediu?
Recunosc ca eu sunt ajutata. De mama, de sot, de cumnata mea. As avea cui s-o las pe Miruna cateva ore pe zi, in fiecare zi. Chiar si socrii ma ajuta, desi nu stau in Buc. Cd mergem la ei sunt f saritori.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Dinti: 4 sus, 4 jos si 2 masele jos ( una pe stg si una pe dreapta).

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput