Ramas bun Miruna! Bine ai venit Isabella! liliac

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

hai Isabella
Hai Maria

noutati? Lenaaaa? cine are nr. Mariei? pe pm sau FB, please.

multam pentru listute

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

!!!!!!!! HAI MARIBELL !!!!!!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

FELICITARI MARIBELL

BINE AI VENIT PE LUME BEBE ISABELLA CHRISTIANA

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Felicitari Maribell!
Recuperare usoara!
Bine ai venit pe lume Isabella Christiana!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Vin acum sa va cer un sfat!
Copilasul meu,de vreo 3 zile a inceput sa aiba o atitudine tare urata,daca nu-i convine ceva(de exemplu se plimba cu masinuta,ajunge la perete si nu stie sa intoarca/sau ii i-a alt copil jucariile) se da cu fundul de pamant.Se tranteste cu fundul de asfalt si da si cu fruntea.
Am incercat cu rabdare sa-i explic cum sa intoarca,sau sa-i distrag atentia de la jucaria "furata",chiar sa-l pacalesc pe celalalt copil si sa-i dau jucaria lui,dar degeaba.
Nu sunt de acord,evident,cu "o palma la fund",dar nici nu-l pot lasa sa-si dogeasca capul de asfalt.
Vivelaaaaaaaa zi-mi-o pe aia cu:"e o faza trecatoare",pls

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Pana apare Gabi, hai ca iti zic eu: e o faza trecatoare. Pe bune!
Toate aceste manifestari apar pentru ca puisorii nostri, in aventura lor de a descoperi lumea si universul care ii inconjoara, ajung sa se confrunte cu situatii, sentimente si emotii pe care nu stiu sa le gestioneze. Moment in care: unii incep sa planga, altii se trantesc cu fundul de pamant, altii se dau cu capul de perete, altii ...cine stie ce mai fac, si tot asa. La varsta asta, si inca o buna vreme de acum incolo, ar trebui sa functioneze distragerea atentiei. Cu ce? Depinde de fiecare copil. La unii functioneaza cu "uite ce jucarie frumoasa" la altii "uite o vrabie ce sus zboara" si tot asa.
Eu zic asa: incearca sa anticipezi momentul si sa schimbi tu cumva cursul actiunii (adica daca vezi ca se indreapta cu masinuta spre un perete, incearca sa il directionezi in alta parte), daca nu merge incearca sa ii distragi atentia in momentul ala (momeste-l cu alta jucarie sau cu orice altceva daca un copil i-a luat jucaria cu care se juca), in ultima instanta ia-l in brate astfel in loc sa se dea cu fundul de pamant si cu capul de asfalt, va fi la tine in brate, protejat.
Si atunci cand il vezi suparat vorbeste cu el si incearca sa ii oglindesti in cuvinte sentimentele. Incearca sa il intelegi si spune-i lucrul asta, fii alaturi de el. Nu ii spune "gata, nu e nimic, lasa" pentru ca in felul asta ii negi sentimentele. Nu te gandi ca e prea mic si nu intelege pentru ca intelege mai multe decat crezi. El trebuie sa te simta alaturi de el, intelegatoare si iubitoare intotdeauna pentru ca in tot universul asta care ii inconjoara si care pentru ei este in continua schimbare TU esti singura constanta, singurul punct fix.

Si acum fug pentru ca am una bucata Sisi maraicioasa si suparata foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

salut fetelor
v-am gasit dupa mult timp
bia ma suprasolicita
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
A nascut sau nu Maribell? Ca nu stiu daca sa-i urez Nastere usoara sau Felicitari?

Cafelutza e gata! Sac eu beau un ceai negru. Din cauza ca nimeni altcineva nu-mi face cinste cu o cafea, am intrat in greva cafelei...
Cris- unde-i ORzo? E trecatoare perioada. Al meu lingea gresia, se dadea cu capul de ea, iar apoi isi freca dintii de praguri (lemn sau gresie). Am ramas la lasat fundul greu in jos si lipsa dorintei de a se clinti din loc, dar luat pe sus si distras atentia la altceva functioneaza. Sambata am alergat porumbeii din Cismigiu de i-a luat naiba. Ne dam singurei pe tobogane ianlte, iar distractia e pe masura.

Alina- daca stiam ca veti asa spor la zugravit va chemam si la mine. Pe mine m-a tinut aproape o luna de am crezut ca nu mai vad casa aranjata. Sa va fie de bine!

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Bravo Maria!!!
Bine ai venit Isabella!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nico, delicioasa cafeluta, ca de obicei !
A nascut Maria, sunt bine, stiu ca fetita are 3 kg si seamana cu Tony. Wow, Tony e prima floricica de liliac cu surioara mai mica !

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput