Dispunere subiecte
Catre moderatori:
Am o sugestie de asezare a subiectelor- pot fi adunate pe un buton cele sticky dar care nu genereaza discutii (se pot identifica usor dupa data ultimei postari) pentru a avea acces la "subiectele zilei" care sunt de interes imediat?
Pe mine ma relaxeaza de exemplu sa citesc pe unde mai calatoresc altii, in plus sunt useri care nu primesc raspunsuri aproape deloc dat fiind ca nu stiu cati au timp si rabdare sa faca scroll down 2 ecrane si click pe pag doi unde de fapt sunt discutiile.
E o sugestie, nu stiu cine se ocupa de zona asta si cat e de greu tehnic insa pentru un forum de discutii ar fi cool sa avem acces pe prima pagina la mesajele noi , nu subiecte relativ inchise.
Raspunsuri
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LYADA Catre moderatori: Am o sugestie de asezare a subiectelor- pot fi adunate pe un buton cele sticky dar care nu genereaza discutii (se pot identifica usor dupa data ultimei postari) pentru a avea acces la "subiectele zilei" care sunt de interes imediat? Pe mine ma relaxeaza de exemplu sa citesc pe unde mai calatoresc altii, in plus sunt useri care nu primesc raspunsuri aproape deloc dat fiind ca nu stiu cati au timp si rabdare sa faca scroll down 2 ecrane si click pe pag doi unde de fapt sunt discutiile. E o sugestie, nu stiu cine se ocupa de zona asta si cat e de greu tehnic insa pentru un forum de discutii ar fi cool sa avem acces pe prima pagina la mesajele noi , nu subiecte relativ inchise. Bianca |
Poti folosi optiunea 'Subiecte active' din meniul din stanga pt a avea mereu o lista cu subiectele unde s=a scris cel mai recent.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
diuna spune:
Asa este, pot folosi optiunea respectiva, dar o utilizez doar cand sunt f. grabita. cand am chef sa navighez ma irita de-a dreptul faptul ca, de ex., la Clinica virtuala, prima pagina e tinuta aproape in intregime de subiecte la care nu a mai postat nimeni de muuult timp.
Sugestia facuta de @LYADA mi se pare oportuna si o sustin!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
Laura25 spune:
Tehnic, doar Admin poate lucra la organizare.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marius spune:
Functia subiecte active pe intervalul dorit rezolva in nmod direct aceste intrebari. Reorganizarea sub alta forma a subiectelor sticky nu aduce nici o modificare directa a accesului la subiecte la care exista raspunsuri noib fata de intervalul minim solicitat. Poate cel mult o chestiune de imagine dar este irelevanta fata de functia efectiva se selectie a subiectelor active.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
JuliaSM spune:
Eu mereu apelez la optiunile astea de selectare a mesajelor,intai ma uit la 'mesajele mele',subiecte pe care le-am deschis eu sau la care am participat,apoi selectez 'subiecte active' si selectia se face instantaneu,in 2-3 secunde,afisandu-se toate subiectele la care s-a raspuns de la ultima mea vizita pe forum.Nu stiu daca dpdv tehnic se poate mai simplu de-atat,mie mi se pare deja facil de accesat forumul.
In toate forumurile ma uit cand caut ceva anume,subiecte de mai demult,altfel mi se pare si mie obositor sa caut un subiect activ printre atatea la care nu s-a raspuns de mult timp.