Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

sa vad ce imi aduc aminte

eu nu ma invinetesc, dar nici nu ma lovesc mai des.
apa , bea foarte mult, mai ale dupa baita(2-3 baite pe zi)si papita solida, in total bea cam 200-250 ml.

azi a papat grapfruit si acum i-am pregatit un pireu din cartof dulce, morcov, dovlecel(intreba cineva daca cu samburi- am pus si cu si fara),telina(pe care am uitat sa o scot , bine ca a fost ff putina si nu i-a modificat gustul).

Tunde, sa stii ca dl. B al meu nu numai ca nu iese la plimbare , dar nu ajuta in nici un fel in ceea ce priveste cresterea surubelului- iar saptamana asta l-am vazut 3 ore legat- asa ca tu esti o norocoasa - macar il vezi noaptea .

eu m-am copt 2 zile in bucatarie, vreau sa spun ca este de o maraiala imposibila, tipa de parca o taie cineva, daca o iau in brate zici ca nu a fost ea aia care urla de ne -a auzit si bunica-su. La cat am transpirat ma asteptam sa fi iesit vreun kil din mine, dar nu, cred ca s-au fixat bine .

vroiam sa spun atatea, dar am uitat , ma mai bag in seama cand imi aduc aminte, acum ma duc sa fac un dus si ma bag si eu la un nani.

sa aveti un w-e minunat

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Fragrant;wow!!!!!super vesti...ma bucur din suflet..s-o tineti tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

fragrant ce vesti bune ne-ai dat !!! Mai putin faptul ca te-au taiat aia...dar asta e...vorba ta, ai mai scapat de o treaba !
yayyyyyyy ce fericita sunt pentru Sophiot !!!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Sophiot scump! Sa fii mereu sanatoasa si in forma ca astazi!

FRAGRANT- ma bucur nespus ca e mai bine! SI eu zic ca e mai bine sa renunti la alaptat in conditiile date. NU prea stiu ce sfaturi sa-ti dau, cred ca trebuie si la noi sa fie vreun medicament ceva, sa intrebi pediatrul.

TUNDE- subscriu, frumosi copii mai ai, de fapt toti patru sunteti niste frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetele am intrat doar sa va dau , sa fiti cumintele 2 saptamani, sa fiti sanatoase, voi, bebicii vosttri si tot familionul.

Fragrant ma bucur ca plec cu vesti bune de la tine, oricum astept si un sms de la Roxx cu vestea buna de la analize.

Eu bagajesc la greu, fifi a papat azi avocado, si la interior si la exterior, adica a papat si si-a facut si masca... amuzant.

Plange, v-am pupat,

pa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Fragrant, ce vesti bune!!! Bravo Sophic !!! Ce frumos ti-ai sarbatorit tu jumatate de an !!! Sa o tii tot asa!!!

Silimarina iau, saru' mana Fragrant .

Lori, drum bun si vacanta frumoasa!!!

Mayane, multa sanatate sotului! Cum spunea si Fragrant, niste silimarina (eu iau Hepatoprotect) nu strica!

Doloress, l-am admirat tare mult pe bebe Kevin mancand para. E un copil asa de dragalas !!! Si, cu toate ca este asa de mic, imi pare ca are o intelepciune a lui. O semana cu mama .

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

lorich sa aveti parte de un drum bun si o vacanta minunata !!
Noapte buna fetelor

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara fetelor

fragrant super vesti, ma bucur ca pitica se simte bine

doamne ce bine e la munte, cata liniste, cata racoare
ne a mancat undeva sa coboram in bran, 30 de minute ne am invartit cu caruciorul prin targul asta, am zis ca lesin si nu mai plecam, m am inrosit pe maini ca tractoristul,urat

baietii s au simtit bine,au stat la umbra,in masina a fost racoare, s au jucat, ca plecam cu punga de jucarii, au baut laptic, au dormit
la hotel au halit legumele si apoi au bagat 2 ore de somn, am dormit si eu o ora,ce bine a fost, cred ca mai dormeam, dar s a umplut hotelul si s si cupluri cu copii care aveau chef de strigat
apoi au halit iautul si la plimbare un picut
acum dorm

Robi iar a cazut din pat de 2 ori azi, prima data s a scurs pana a aterizat in picioare, apoi a picat in cur si de acolo s a rostogolit pe burta si dai joaca pe mocheta
acum seara a picat urcat ca din rostogoleala a picat pe spate de a bubuit de numa si da niste urlete de mi venea sa plang si eu pe langa el

deci....cum va spumeam hotelul e de vis(sa le fac o tzara de reclama ca merita) de la cameriste, pana la ultimul ospatar
bucatareasa e bestiala, gateste delicios, de ar manca si el mai mofturos copil din lume
acum seara farfuriile in care era pusa mancarea erau calde, ca sa nu se raceasca preparatul, n am mai intalnit la nici un restaurant chestia asta, si am mai mancat la cateva din zona asta
directoarea e super de treaba,foarte draguta si vorbareata

acum nush daca or fi motanii cei care atrag pe toata lumea
rad la toata lumea, sunt dulcei foc

pupici fetelor si noapte racoroasa

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata!
Poftiti la cafea de care doriti

Noi am fost pe drumuri ieri ptr prima data, prin jud Suceava, pe la neamuri, ptr ca sotul se trage de-acolo (socrii sunt suceveni). Migdalutza mea a fost de vis, a dormit in masina, a zambit la toata lumea, a vorbit, a incantat...Partea nasoala a fost ca pe masina era super cald (nu avem AC) si ne-am cam copt, dar pe Luiza nu a deranjat-o neam....Frumoasa tara mai avem!

Lavinia, ma bucur de vesti bune! La multi ani ptr ieri Sophic!

La multe lunite, Stefan, Raysa, Theodor, Elena, Karina!

Vaccinul din maternitate se cunoaste putin, nu a copt.

Fetele, hai, nu fiti suparate, veniti acasa, sa fim toate impreuna!

Sa aveti o zi minunata!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza la toata lumea.
Se pare ca azi dau eu o galeata de
Si un mic dejun pentru cine vrea

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput