Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
Azi sunt plicti si prost dispusa. N-am chef de nimic.
Vreau undeva unde e racoare.
Tunde multam' de cafeluta.
Va pupacesc din butoiul de caldura.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Neatza fetele.
Azi sunt plicti si prost dispusa. N-am chef de nimic.
Vreau undeva unde e racoare.
Tunde multam' de cafeluta.
Va pupacesc din butoiul de caldura.

un laurici suparat !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

In starea mea naspa am uitat:
Sonic felicitari , pofta mare la ros degetele.
LA MULTI ANI Sophia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Carmen;din ala de primii pasi .. avem si noi,curge pe dedesubt.

Am fost in piata cu Mario ..am luat o tona de zarzavat;avem dovlecei,conopida,morcovi,ardel..de toate..n-am ideee de papa bun si gustos cu atatea legume..fara carne..sau o tenta de carne numai..am plecat printre pagini..caut reteta!..ma gasiti la google-ai

Loutzy;te iau de urechi?..nu te iau..Eu sunt la fel..imi vine sa ma ascund intr-o gaura mica..intunecata si sa nu vad pe nimeni..ma lupt cu situatia..tre sa-mi revin..ma iau la palmi imediat..

Mergi la inceput

Tunde eu fac mancare de ciuperci cu legume. Pun mai toate legumele(rosii, ardei, dovlecel, mocov, patrunjel verde) la fiert cu ciupercutele si cand scade bine o condimentez cu sare si piper. Nu stiu daca iti place, dar pe vremea asta merge direct rece de la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

ce liniste si pace e pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Eu am pus de o supica pt Sonic..azi n-are chef de papa solid..ori nu am nimerit eu p gustul ei
Fac supic..aluneca mai bine

Mario e pe meniu "paine cu unsoare si rosii"..degeaba am 7 feluri de papa in frigider

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

heia si de la noi , doamne e atat de cald , laura vreau si eu la tine.... ba mai bine nu ca suntem prea multe si ne incingem si mai tare

lavinia, ma bucur ca este mai bine Sophicul mic, o sa fie bine ai sa vezi, la cate ganduri bune si pozitive au plecat peste ocean nici nu are cum altfel sa fie. 2 CU FLORI pentru tine.

Joyeux Anniversaire petit Sophic
sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa, un milion de pupici lipiciosi la obrajorii mititei.

culc terorista si revin cu rsz.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

neata mamici!
multumim mult de urari
sophiotul e intr-o forma fantastica de ziua ei; intr-un hohot de ras si-un chiuit ne tine de la 6 dimineata;

multumesc deasemenea pt cuvintele frumoase; m-ati facut sa rosesc
dar sa stiti ca nu fac nimic din ce voi n-ati face daca ati fi in aceeasi situatie; mamicia scoate la iveala resurse interioare nebanuite, sunt convinsa ca toate ati experimentat asta;

toate par mai bune cu noul lp; nu mai avem diaree; am sarit de la 6-12 scaune pe zi la 1 fara mucus, si ala scremut. nu a mai vomat, doar regurgitat de 2 ori in 2 zile, ceea ce e un mare progres.
sg prob e ca nu accepta lp decat in combinatioe cu fructe sau cartofi dulci;
am cateva fructe si legume permise cu care ii pot amesteca lp=ul. deocamdata e jumi-juma, lapte, fructe, sper sa se schimbe proportia in favoarea lp-ului, ca deocamdata nu bea mai mult de 2-300 ml de lapte/zi.

bibe tot nu vrem; totul se serveste la lingurita; mesele de noapte sunt mai grele, ca dureaza o ora toata povestea, dar poate mai incolo, o sa accepte bibe;
nu insist acum, ca deja prea multe schimbari si traume intr-o sg saptamana;

ieri am avut si eu a 3 a sedinta de cauterizare; si cum nu s-a dus de tot, m-au si taiat pana la urma; dar n-a fost asa dureros cum m-am asteptat; am mai scapat de o treaba;

tunde - ce copii frumosi ai mai mama; am admirat soniucul logoreic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

catalina - multa multa sanatate; nu ti-au dat vreun tratam regenarator pt ficat? exista un tratam natursit pe baza de extract de silimarina; eu in foloseam o data pe an, cand faceam o cura de dezintoxicare; mi l-a recomandat acupuncturista, iar dr meu de familie zice ca e bun si pt cei care nu au afectiuni hepatice, doar asa, ca tratam de mentinere;

Lorich - sanatate la muciosii mici; urat e sa fii racit vara; de fapt nici iarna nu-i fun deloc

chiar asa, Shines unde e? eu am sarit peste paginile alea unde se incinsese lumea, s-a suparat sau a plecat in vacanta?

mirela - vacantuiala placuta! sper sa te lase motaneii sa te relaxezi un pic.

fetele care sunt pe lp: cum ati facut cand ati intarcat? cam cat a durat pana s-a terminat productia de lapte? ati luat vreun medicament, ceva?
eu ma storc inca, nu atat de des pe cat manca sophiotul; o fac doar cand sanii sunt durerosi; si incerc sa scot atat cat sa diminuez discomfortul; dar vad ca tot produc la greu;
am vb cu pediatra la tel si mi-a zis ca dat fiind ca se vad ameliorari cu lp, slabe sanse sa revenim la alaptare dupa;
asa ca ma gandesc acum cum sa inchid pravalia, fara sa se lase cu mastita;

Mergi la inceput