Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Tunde - frumosi bebei mai aveti voi acolo!

Mirelus - cred ca stii ca te invidiez un pic dar meriti din plin o vacanta la racoare...Doamne ce bine suna fata de ce e afara...am scos doar mainile sa scutur ceva si m-a izbit un val de...buhoare drept in fata...drept urmare am ferecat geamul bine si ma lafai la AC...

Piscoata mea a adormit singura langa mine:O:O:O...lasati-ma sa ma sochez un pic...noi de obicei dormim in brate sau leganata pe picioare sau cu un biberon in dinti...dar a vrut sa-mi demonstreze ca e deja mare si independenta:)). Legumele nu ne omoram dupa ele dar sunt bune pana la urma...cu cartof dulce sunt si mai bune...

Catalina - multa sanatate si meriti o bataita de bataita...nimeni nu e perfect, mai si gresim ca mamici dar sunt sigura ca daca bebelina ta ar putea sa spuna ceva ti-ar spune ca esti cea mai buna mama ptr ea si nimeni nu va rivaliza cu tine ever...deci lasa indoielile si gandurile rele la cos.

Va tuc!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Lori, saru' mana! inca o data!

Piscotel, esti tare, tare dulce ! Dar cum spuneam, gandurile mele nebune sunt ale mele si nu le dau asa usor ! Imi trebuie multe ciomege !

Sa nu uit!

Tunde, frumoasa esti mama ! Au cu cine semana puiutii tai!

monika_bt, hepatita mea, pana acum, se pare ca a fost mecanica, dar am o vaga idee cu ce te lupti! Respect si imbratisari si iti doresc muuulta sanatate !

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Catalina toate bolile sunt rele..cel mai bine e sa fii sanatos!
Multa sanatate si tie!

Mandra mea bea apa de rupe...ceai nu-i dau deloc...lapte putin, ca de obicei, doar seara bea 160 ml ptr ca-i pun cereale si-i place, altfel 100-120 sau chiar 60.

Mai, de la ce racesc copilasii vostri, de la AC?? ...daca da, atunci prefer cele 30 de grade din casa mea...Multa sanatate la bebei!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Seara buna si de la noi,
Tunde super copilasii mortali!!!
Azi am avut deja 3 mese solide cu apa intre ele, fructe pasate, supa de legume tot pasata si acum mai pe seara o piersica cu 2 lg de biscuitzi Plasmon, asta a papat tot ii plac fructele toate fara exceptie, pepene galben si rosu, piesica caise, pere , mere, le mai amestecam si cu cereale alea cu roscove is cele mai bune ii plac f. tare.Sapt ce vine bagam si lapte praf ca nu se mai satura cu ce ii dau eu, cred ca doar se mai alinta asa ca o intarc, oricum ii dau doar dintr-unul si ala de-abia mai are. Sa vedem cum va fi si cu asta...
Ma duc sa vad pozele de la botez si fimlul ca de-abia acum au sosit, asta e o varianta si daca ne convine face si varianta finala!!!
Fetelor care sunteti sau plecati in concediu va doresc vreme frumoasa si nu prewa calduroasa!!! Mirela sa-ti fie de bine mami concediul ca il meritzi din plin!!!
Ma duc sa fac ceva dulce si o lasagna ca tot nu am intrat demult in bucatarie, noroc cu asta mica , altfel nici nu mai stiam ce am prin dulapuri!!! E bine sa ai un sotz care se ocupa si de gatit ceva bun pe langa ce are de facut!!!!
Aaaaaaaaaa vroiam sa zic ca imi plac tare mult pozele lui Zumzu!!!
Fragrant sa dea DD sa fie bine!!! Cred ca e o simpla alergie nik mai mult!!!

Mergi la inceput

Trebuie sa zic si eu La MUlti Ani pt sarbatoritii de ieri in special pt ANA , frumos papa din morcovel!!! A propos de AD catr papa fetelor din legunmele intregi ca a mea papa cam 200 de grame pasat!!!
Si LA MULTI ANI pt sarbatoritii de azi!!!!

Mergi la inceput

Fetele carora va plac fimlele de animatie va recomand Rio si Rango, primul e superb si imi aduce aminte de Brazilia si in Special de Rio de Janeiro, un oras magnific pe care am avut ocazia sa-l vad, filmul animat reda exact peisajele din Rio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

multumesc mult, o sa cumpar ca sa am in casa cel putin
sunteti salvarea mea

ce vroiam sa zic..aa:am observat si eu, inainte cand eram pe biberon adormea singurel si se trezea o singura data pe noapte, acum...no comment. Azi nu i-am dat deloc papa ca se ineca rau si l-am tinut doar pe san asa ca i-am bagat un bibe acum la culcare ca ma simteam vlaguita si sanii cam fleasca.
eu cred ca la san adoarme mult mai repede, inainte sa se sature complet si de-aia tot se trezeste sa mai traga un pic. sa vedem

multumessc maganetism; m-am cam lenevit..mai am cateva de urcat pe blog; sper sa ma intorc de la munte cu niste achizitii mai deosebite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

ma duc la lista mea. tb sa iau toata casa dupa mine. nu pot sa risc sa am nevoie de ceva ca o sa fiu singurica cuc si fara masina..in saltbaticie..buhuhu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Millenium din moeciu
http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moeciu/pensiunea_millenium-c576.html

Nu e nimic ce-as putea sa-i dau pt tusea asta?tuseste din piept..face ca un magarus,il racaie pe piept..off sper sa-i treaca, ca nu vreau sa bag nimic naspa in el..mai tb si sa plecam

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

pediatra noua ne-a dat bromhexin suspensie.
sanatate!

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Zumzu;niste apa sarata in camera..clocotita apa ..japp o lingura de sare si o lingura de balsam wick..langa patutul lui -la culcare.Sau lampa de sare cu efect de salina..costa 50 de Ron..la mine face minuni.

Catal_ina' mama Eu nu stiu ce inseamna diagnosticul acela la tine..mai explica -mi si mie..prin ce se manifesta?
De la Camillia noi nu avem nici un semn..de bine..de rau..
Pana la urma cum actioneaza?somnolenta nicicum la noi

Eu nu am citit paginile cand era scandal pe aici..asadar nu stiam cine cu cine a avut discutii..Simo daca te-ai suparat..hai inapoi..plizzzz

Faza zilei
Mario iese din baie cu un ob in mana
-Mama!asta la ce se foloseste?(nush de unde l-a gasit..de un an si ceva nu folosesc)
Eu;-e pentru femei..o chestie de sters..nu stiam ce sa zic..m-a luat prin surprindere
El;na mai!..de cand tot eram curios ce e..lasa ca incerc si Eu una intr-o zi!-ma lasi?-pliz pliz pliiiiz

SZ;CE BAVETICI FOLOSITI?Cum faceti sa nu patati hainutele la copilasi?

AM STRICAT TOATE BODYUTURILE LUI SONIC..Patate cu banana,cirese..nu iese cu nimic.Am bavetica din aia de plastic cu buzunarel..dar e prea rigida..

Mergi la inceput