Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

ms Mirela caut acum pe google sa vad cum arata/pe unde e.
noi o sa fim aproape de cheile gradistei (ca imi aduc aminte ca ai mentionat ceva si de astia). am gasit o pensiune care are o super curte-huge cu multe foisoare, banci,balansoare etc
sper sa fie k.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Zumzu, tu la ce pensiune mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Millenium din moeciu
http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moeciu/pensiunea_millenium-c576.html

Nu e nimic ce-as putea sa-i dau pt tusea asta?tuseste din piept..face ca un magarus,il racaie pe piept..off sper sa-i treaca, ca nu vreau sa bag nimic naspa in el..mai tb si sa plecam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Fragrant, un milion de ganduri bune pentru Sophic!!! Si pentru voi multa putere sa treceti de astea doua saptamani!!!

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

zumzu da-i un pic de stodal, da-i si niste oscilo, asa, ca e homeopat;

Cata, ma gandeam la voi, cum mai sunteti??

Mergi la inceput

Mayane, !

Analizele mele sunt unele mai bune, altele mai rele. Am transaminaze de alcoolic , dar doctorii sunt optimisti. Mai fac analize si saptamana viitoare.

Hai mai fetelor, nu pot sa intru cateva zile si voi puneti de un scandal despre alaptare! Vroiam si eu scandal ! Ca tot mi-am scos fierea, sa-mi dovedesc mie insami ca mai sunt in stare de putin venin . Serios vorbind, eu sunt cea care si-a slabit copilu alaptandu-l si URASC, URASC, URASC campaniile imbecile si agresive pro-alaptat. In rest simt ce a spus Doloress. Subiectul ma doare.

Si da, Mimo, eu mai traiesc cu ceva in cap. Si e greu, dar deocamdata la mine suportabil. Am convingerea ca minunea care e copilul meu merita o mama mai buna. Please, nu ma incurajati ca nu e asa, etc. Nu ma scoate nimeni din asta, poate doar psihologul .

Hei, Andutza, Shines, eu va vreau pe forum !

Anka, inginera computerista!

Mergi la inceput

Lori, mamica si copilutii bolnaviori! Ei cum mai sunt?

Printesa mea a trecut in grupul maraitilor cred ca pe motive de dinti. Bagat doua Camilia si doarme la greu.

Puiutii vostri dorm mai mult de la Camilia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac fetele??
cum resistati caldurii??

Lavi muulta sanatate si putere, tinem pumnii stransi stransi sa fie totu bine sa treaca astea 2 sapt cat mai rpd

ZUmzu poti sa ii dai stodal 2.5ml de 3ori p zi si oscilo juma de tub la 6-8 ore.pt mucisori, ser la greu si aspirat.

Mirela ce bn de voi. racoare, liniste, offf ce vreaus i eu sa plecam p undeva.

Lori superrr tortuuu

Carmen ce tare doarme buburuzu

Madalina si la noi de cand i-am bagat lp si cereale seara, doarme muult mai bine. dar are si nopti cand se trezeste des, desi a mancat ff bine seara. mai nou nu ii mai dau cereale,ii dau lp de noapte si e ok.

numai ca de aseara ne chinuie tone de muci se ineaca cu ei, nu a putut dormi deloc, am aspirat-o toata noaptea. am bagat-o p oscilo si aspiram la greu.ieri a tusit cam des, dar azi vad k e mult mai ok.am stodal in casa dc iar o ia.
in rest...murim de cald, ca azi am renuntat la ac. sa nu o ia mai rau cu mucii si sa o dam in altele.
mai nou..asteptam sa devenim cei 2 dintisori de jos se vad ff bine si asteptam sa isi faca aparitia asa cum trebuie.

cam atat. si ne auzim

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

aaa Tunde e super dulcica Sonia cum vb cu tati. si Mario e superb

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cata puii sunt bine, tot mucosi, putin asa, galbeni la nas d ela colargol, dar veseli, galagiosi, activi. Ana e vaccinata azi, e bine vad, Doamne, cand era Robert mic..sa-mi fi zis cineva ca voi face vreodata vaccin (2 bucati) peste muci si tuse..l-as fi omorat, dar uite cum te mai relaxezi si desensibilizezi.
Va pup si sanatate multa, multa, multa!

Mergi la inceput