Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ANDRI, subscriu in legatura cu ROXX.

CU povestile mele... ha, ha, stai sa faca Elena 7 ani sa vezi cite vei avea si tu!

MISSMJ, eu zic sa-i dai copilului mincare mai light. M-am tot abtinut, dar dr tau ma enerveaza: cind era numai pe lm, d-aia se trezeste, ca nu-i ajunge. Treci in forta pe diversificare, zapacesti copilul de tot si el ce zice? Sa nu mai maninci tu iaurt?! Adica tot lm e de vina? Daca, sa zicem, ar banui o intoleranta la lactoza sau cazeina sau proteina, atunci copilului ii interzici laptele sub toate formele lui. E aiurea ce zice, scuza-ma. Exact cum te intrebai: iaurtul consumat de tine si transformat in laptic ii face rau la burtica, dar iaurtul mincat de el direct din borcan, nu?

Ioanei i-am dat la un moment dat Ecoflorina, niste bacterii bune care se gasesc de obicei in burtica... fix pt refacerea florei intestinale. Copiii mai fac din istea, ca sa zic asa. Da-I mincare mai usoara, usor digerabila, nu exagera cu fructele (eu nu i-as nai da deloc un timp, la flora zapacita bagi acid) si vezi cum e. Hai, trece, curaj! In plus, prea esti frumoasa, tinara si fara riduri!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

GABI- superb proiectul tau, sa faci site profi descarca si noi conferintele astea, contra cost bineinteles. Eu una as fi amatoare.

MISSMJ- si eu m-am tot abtinut... dar inainte de Nexium mi se pare ca dormea copilul tau toata noaptea. Eu asa am retinut, dupa Nexium a inceput sa se trezeasca. Eu nu stiu, dar cardul ala de efecte adverse la Nexium pe mine ma cam sperie. Nu vorbesc de-aiurea, am studiat problema pentru ca asta se da si aici pentru reflux. Iata ca al meu face acusi 6 luni si tot vomita in jet. Am inceput si diversificarea si vomita in continuare. Acuma vomita si mancare. Si totusi doctorul refuza sa-mi dea medicament. Deci daca i se pare ca mai degraba mergem inainte cu voma asta, decat sa-i otravesc corpusorul cu medicamente, zic eu ca totusi e ceva acolo.
Deci efectele adverse pot costa in greata, diaree, dureri abdominale, flatulenta, gura uscata, constipatie, durere de cap.
Cu probioticele sunt de acord, insa cu Nexium, nu prea mi-e clar de ce tot ti-l baga pe gat.

MAMUTZ- cam drastic regimul tau, dar pe de alta parte e bine sa mananci sanatos. Eu am mancat cam orice la ambii copii, depinde de fiecare, e bine sa incerci sa tot adaugi alimente cum zicea si RROX. De exemplu Patrick nu suporta fasolele, Kevin nu suporta varza. Patrick era foarte agitat de la ciocolata, Kevin n-are nimic. Cafea fara cofeina beau 4 mari pe zi, eu sunt mare cafengioaca, ba chiar si cu cofeina de multe ori. Nu observ nici o diferenta la ei. Daca e sa aiba colici o sa aiba oricum, tine de sistemul lor digestiv, de ereditate, etc. Ca doar ai sa intalnesti colicii si la cei alaptati si la cei hraniti cu lapte praf. Colici in sensul de dureri de burtica, pentru ca mai sunt si colicii de agitatie si de oboseala.
Ma bucur ca te-ai relaxat cu greutatea. Eu nu mi-am cantarit nici un copil, nici pe Patrick care era prematur nascut la 32 de saptamani. M-am ferit de a tine cantar in casa pentru ca stiam ca m-as fi stressat de-aiurea.

Felicitari dintosilor!

LMA sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

DOLORESS, o, ma incurajezi! Ce contra-cost, mama! Macar sa vad eu ca atrag oamenii, si tot as fi incintata...
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor.

Eu ii dadeam cate un singur fruct la masa pana acu.
Nu ii mai dau bucati intregi pana nu stie sa manance. M am speriat toata azi. I am dat banana sa rupa el, ca ii mai dadusem si mai inainte, a rupt o bucatica nu f mare si s a inecat cu ea.Nu mai avea nici aer. L am scos repede din scaun, l am batut usor pe spate si a scos tot ce inghitise. Nu mi mai trebuie experiente din astea. Never!!

Felicitari Roxx pt reusita Catalinei. Sper sa va urmam si noi cat de repede!

Gabi esti super tare!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Despre trezit noaptea - suntem si noi in club. Desi nu are nici 5 luni jumate, cred ca se pregateste de puseul de 6 luni. Asta e cel mai aiurea, mie asa mi s-a parut la Patrick. A fost momentul in care l-am pus cu noi in pat ca nu mai rezistam. Puseu combinat cu dinti - rezultat - noapte dezastruasa. Se trezea la jumate de ora. Nu degeaba majoritatea femeilor renunta la alaptat in jur de 6 luni. Deci aseara m-a busit prima data plansul cu Kevin care e un ingeras de copil. L-am chemat pe sot si m-am dus sa ma racoresc in camera cu aer conditionat. de vreo doua ore incercam sa-l adorm si nu reuseam nicicum. Gabi a rezolvat rapid- l-a pus in leagan, acolo a dormit leganandu-se pana la o bucata cand s-a trezit iar si a cerut de mancare. Pana dimineata n-am mai numarat de cate ori s-a trezit, oricum de vreo 3 ori imi aduc aminte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

GABI, uite aici povestea cu scutecele, scrisa de ANCA http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165149&whichpage=11

DOLORESS,am avut si eu un moment absolut IDENTIC acum vreo 3 saptamani parca - eu care nu sunt cu stresul, cu agitatia, intr-o noapte pe la 2 cand Catalina nu vroia sa adoarma de nici o culoare, am cedat nervos, mi-era rau de somn si am inceput sa plang. Sotul s-a trezit buimacit, a luat-o in brate, i-a cantat nu stiu ce, a pus-o in patut si a adormit fata in cateva minute. Cred ca le e si lor greu sa adoarma cand noi suntem foarte agitate... Cat despre faimosul puseu de 6 luni, nu stiu ce sa mai zic. Ori e interminabil, ori a trecut de mult si acu or fi altele motivele...cert este ca noptile in care dormeam cu totii fara treziri sunt doar amintiri frumoase. Traiesc cu speranta ca le vom retrai candva, pana atunci m-am adaptat la noul program.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Oare asta sa fie si la noi? Ca iar se trezeste noaptea...of, de o luna nu s-a mai trezit, ma invatasem cu binele. Al naiba puseu.
Dintii nu sunt, ca nu e nika inflamat, am apasat si nu-l doare, nu se simte tare. In fine, asta e.
Noi am pus autodiversificarea in cui. Poate cand o sta bine in fundulet mai incercam.
Nu are nici o chemare, plus gagging-ul care este un fel de stop joc. Pt. Orice bucatica mica (da' mica!) incepe sa-si faca greata s-o dea afara si nu reuseste. Nu stie sa-si aplece corpul in fata, sa se ajute. El da capul pe spate, horcaie de cateva ori si in final vomita. N-a reusit niciodata sa scoata ceva din gura fara sa vomite.
Culmea e ca io n-am nici o treaba, nu ma sperie absolut deloc, dar ma dispera vomitatul. El in schimb se sperie, dupa o faza d-asta nu mai vrea sa bage nimic in gura.Dupa mine nu e pregatit si gata, il chinui degeaba.
Mor de durere de gat, ma duc sa ma culc, poate trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara buna fetelor

pusai poze cu motanii si cu masa
sper sa va placa

carmen off, bietul andrei colici la 6 luni, pupici sa i treaca
azi am tras o plimbarica, m a ars soarele pemaini mai ca pe tractoristi
asa mi trebe daca uit sa ma dau cu crema si culmea ca o am la mine non stop, ca i in buzu de la carut,mama nebuna

acum seara era rece rece afara si noi ca 2 tampiti am plecat fara nici o haina cu maneci lungi, al meu tremura la un mom dat, baietii erau in treninguri cu glugile n cap si noi "flauar pauar" cu maneci scurte, basca tascu si cu cracii goi

las ca asa ne om satura de racoare

cand am plecat noi, Paulica incinsese tigaie sa faca niste clatite, le am ratat in seara asta, dar a promis ca ne face maine seara

asa mi a placut....au niste clienti pe care i stiu de 14 ani
a fost ultima seara din sejur, le au facut asa o masa faina, cu servire mai ca la carte cu meniu special, cu lumanari,a cinat si tanti direftor cu ei
clientii sunt un cuplu de pensionari super draguti, oameni care au emigrat in state prin '62, el prof de psihologie in New Jersy, specializat in cazuri speciale(fosti soldati care au luptat in vietman, irak si alte tari razboinice) si acum la batranete se plimba prin lume,croaziere de lux, concedii exotice.......sunt de 53 de ani impreuna.......tare frumosi bunicii astia

mi a placut

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Carmen;nu stiu sa-ti dau sfat..numai te pup si va doresc nopti linistite si sanatate!

Gabiv;desteapto!..bafta!

Anka; sa te faci bine

Felicitari iepurasilor

wow!ma speriati cu puseul asta de 6 luni..sper sa ne ocoleasca.

Noi deocamdata papam banana..cereale nu mai vrea..caisa nu,maine ii fac supica de legume....nu stiu ce sa-i dau altceva..aaaa si mar aburit ii place!CArtof dulce inca nu este la Kaufland..de vreo 2 luni caut.

Mirela;ma bucuir ca esti in forma..meritai sa stii!

restul maine..ca am uitat
culcus pufos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

GABI, uite aici povestea cu scutecele, scrisa de ANCA http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165149&whichpage=11

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

ROXX, esti incredibila! Multumesc!
Pup,
G

Mergi la inceput