Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Ce haioasa pagina, RoXX! Si Ioana a scos salamul din gura ciinelui si l-a mincat...
Iar o data la munte chiar m-am speriat: ea cadea mereu din pat, ca-si cauta polul (pozitia de acasa). Asa ca i-am pus geanta de voiaj linga pat, deschisa, sa cada pe moale, daca o fi. Am pus baby phonul si am coborit la restaurant (eu sunt aia care ia mereu camera de deasupra restaurantului: culc copilul, pun baby phonul si fuga la restaurant, cu sotu`, porumbei. Si asa am semnal). Ei, nu s-a auzirt nimic. Cind am terminat masa si am urcat in camera, copilul disparuse! Nu era nicaieri! Sa mor! Mii de scenarii. Cind colo, cazuse in geanta si se inchisese capacul de la foiala, probabil...

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello fetele.
Cred ca lui Stef i mai ise undintisor, iar e suparat pe tot e prinde si roade. Vedem zilele urmatoare.
Ieri am fost la plaja pe Arges. Suntem arsi, mai putin Stef care a stat la umbra si a fost dat cu crema cu actor de prtectie mare. Nici macar nu se vede la el. Am tras si o invatatura, daca vrau laplaja d dimineata pana seara sa ma dau din cap pana in picioare cu crema cu factor de protectie 50+.
Roxx felicitari Catalinei pt reusita.
Mamutz nu trebuie sa tii un regim chiar atat de strict. Mananca ca si inainte, doar incerca sa eviti mancaea f grasa(pt inceput) si sa bei cat mai multe lichide. Poti sa-ti faci supa sau o ciorbita in fiecare zi.

Pupici la mamici si buburuze

LA MULTI ANI SARBTORITILR DE AZI!!!

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mi-s bolnava, ma doare in gat. Acilea avem 18 grade maxim si ploua.
Si bubu iar se scoala noaptea, sunt varza cu somnul.
I-am luat jumperoo. Este extaziat! Nu va spun ce fericire pe capul lui sa sara, sa loveasca in toate alea. Imi pare rau ca nu i l-am luat mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

La multe lunite Antonia Luiza,Matei, Maria Clara ,Lorelei, Alexandru,Stefan!!!

Andri dupa 3 luni am primit banii de la depunerea dosarului.

Fetele in ce consta masa de fructe la voi? Puneti un singur fruct sau amestecati mai multe feluri? Cam cate grame?

Concediu placut celor care sunt in vacanta!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
la noi masa de fructe(cica)= mar+portocala+sfecla rosie+morcov(pana ajung la 30 ml suc),apoi ii dam din blender pireut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ANKA, sanatate!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

va salut din cuptor

semnez si plec, nu am nimic inteligent de spus.
Simo cred ca este in vacanta .

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ?
Eu astazi am ajuns la dr cu baiatul...nu mai suportam...imi venea sa ma urc pe perteti.chiar din ora in ora sa se trezeasca, sau chiar la jumatate de ora...urland nu asa !! Caldura nu, mancat era, ca doar ii dadeam cerealele inainte de somnic...O luasem razna, baiatul meu cu care ma laudam ca doarme tota noaptea ! asa...si mi-a zis dr ca i s-a schimbat flora intestinala si d'aia se trezeste noaptea, de durere de burtica.adevarul ca ziceai ca are colici, se chinuia sa traga basinele, si se strangea asa. Asa si ... mi-a mai dat nexium si un probiotic. sunt cam in dubii cu nexiumul asta, i-am zis si dr-ului si mi-a zis ca nu era nebun sa imi dea nexium daca baiatul nu avea nevoie. Cica o luna sa facem tratament...ameliorari ar trebui sa vad dupa o sapt. o sa ii iau si eu tratament pt o sapt si mai vedem. voi ce parere aveti ?
aaaaaaaa , mi-a mai zis sa nu mai mananc iaurt , smantana sau lapte. Dar eu fraiera nu am intrebat daca ar trebui sa nu ii mai dau nici lui iaurtel sau branza facuta din lapte . presupun ca nici el nu are voie, asa-i ? ca mie mi-a zis sa nu mai beau ca sa nu se duca in laptic...e logic...nu ?
LMA sarbatoritilor de astazi
angie felicitari pt iepuras
anka multa sanatate
madalina pup Razvanel racit...37.5 nu e febra iti scriu si un pm acum
mamutz eu am mers pe schema ce nu imi face mie rau, nici baiatului nu ii face . de ex, daca de obicei te balonezi de la varza sau fasole, o sa se baloneze si el. daca nu ai nicio treaba, nu va avea nici el
decicut bafta in lupta impotriva statului...ia da-mi si mie un PM pls sa imi spui cum ai facut si ce te-a costat . multumesc
mirela suna super bine ce povestesti tu acolo....offf ce mi-ar placea si mie sa fiu undeva unde nu e caldura asta si praful asta.
vasilasanita eu ii combin fructele si le bag la blender. ma ii dau si lui bucatele in mana si mananca si neblenduit . suge din pepenele rosu...e mort dupa el.
roxxfelicitari ! ce tare...s-a ridicat singurica in fund...woooooo ! bavo bavo.e o dulceaaaaaaaaaata, deci mor de dragul ei cat de scumpa poate sa fie ! ultimele poze de pe FB sunt superbe
vazut si bebe tudor de angie...superbbbbbbbbbbbb

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Carmen...pup bebelusul tau frumossa treaca repede cramputele si sa doarma bustean
eu nu dorm mai mult de 3 ore consecutiv pe noapte si stiu cum e

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CARMEN, si eu ii dau acum o tura de probiotice pt ca am inceput diversificarea (plus ca am inteles ca fac bine si la dermatita donsoarei). Ii mai dau si niste enzime (d-alea de zicea GABI) sa o ajute la digestie. Nush ce sa zic de Nexium, habar n-am ce e cu el...

ADRYIII, ai PM.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Roxx, multumesc
Declar ca Roxx e o super doamna
Carmen nu stiu ce sa-ti zic. mamica obosita.
Anka , sanatate.
Gabi, f tare faza cu geanta. Cateodata par desprinse din filme povestile tale!

Felicitari Catalina. Ce harnicuta e ea! Imediat se ridica in picioare. Poate mai bine cobori patul cu un nivel

Mergi la inceput