Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(62)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
buna fetelor
haideti ca va astept la munte
noi mai stam pana joi, dupa capul meu as sta aici pana la toamna
i am si spus lui M ca el poate sa plece si sa vina dupa mine la toamna.
daca ajungeti aici sigur va va placea, asta daca sunteti genul care iubeste linistea
gabiv nici nu mi trebe activitati, am vrut liniste si atat
aaaaa....inca ceva dna Paula, sefa de sala de la restaurant, e de vis, asa ospatar n am mai vazut, super de treaba, vine si te intreaba de o mie de ori daca mai vrei ceva
dimineata se manca pt o zi intreaba, iti aduce ce vrei tu si cat vrei tu, plus ca vb asa de frumos si e foarte calma si calda, iubeste copii....ce mai, am numai cuvinte de lauda pt tot personalul care culmea, e din Constanta
toti sunt de la mare, inclusiv dna director, care iar e o tipa super ok, o bunica de nota 10
azi noapte a tras o ploaie zdravana, a fost tare fain, dimineata racoare, am stat pe terasa restaurantului....ce mai, super tare
data viitoare tot aici venim, poate pana atunci e gata si piscina, nu ne mai trebe munte
aaaa, ca un dezavantaj, nu este semnal pt tel in cosmote, orange fff putin si voda merge cat de cat ok, hotelul are internet free peste tot, cablu in toate camerele si televizoarele sunt LCD
si nu este hotelul lui mazare cum se zvonea
angi felicitari pt dintisor
la noi a aparut un fenomen ciudat, dintisorul lui Razvi s a retras, cei drept iesise numai un coltisor foarte mic
in rest, manca ca la balamuc, azi se intoarce cumnatul de la bucu si i am scris sa ne mai ia inca 4 borcanele ca ce mai am eu nu ne ajung pana joi...2 borcane de 190 g manca la prans
dimineata fructe cu cereale o cana mare si seara o cana de iaurt cu fructe si biscuiti
de dormit dorm bine, azi noapte Razvi nush ce a avut de s a trezit pe la 3 juma plangand, dar grasu la 5 s a trezit, a halit repede 170 ml LP si somn pana la 8 apoi
ar mai fi dormit ei mai mult, dar i a trezit tacsu
diseara va pun si poze, sa vedeti cum ne am destrabalat noi aici
simonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde esti mamica????
pupici fetelor
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mirela2 spune:
banii au intrat luna asta pe 14, de obicei intra pe 17 ale lunii
ce o fi fost cu ei de i au bagat asa repede
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
Mirela..distractie placuta si pupa motaneii dulceeee
si Tudor tot un coltisor alb are
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
mirela2 spune:
la Razvi iesise un colt din caninul drept
pupicei si lui Tudorel
![](images/user_woman.png)
gabivalceanu spune:
Sal!
A plecat migrena, mama ei!
Felicitari pt dintisori! Avem si noi unul... a iesit un coltisor! Dreapta-jos. Cu ce gel dati voi? Camila e gel? Ca nu i-as da pastilute...
LORICH, ROXX, cum e cu masa? E bine?
MIRELA; ce ma bucur ca esti bine! Meritai mami...
Pup,
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
vasilanita - masa de fructe la noi consta in ce fructe am in casa...azi i-am blenduit para, caisa, pruna si banana plus doi bliscuiti...
mirela - inseamna ca motaneii adora muntele daca si dorm bine si mananca la fel de bine...cui nu i-ar placea la racoare, somn si papica:)) eu nici n-as mai comenta....de indemnizatie or fi bagat-o mai devreme ca 17 a picat in weekend...daca stiam verificam si eu cardul...mor de nerabare pana deseara sa vad daca iau si eu indemnizatia luna asta...ca alocatia am mai luat-o.
la multe lunite bebeilor de 18! si felicitari ptr iepurasi!
pupicei
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
oooo...caninul...baiat vanjos nu gluma...noi avem dintisorul de jos din stanga..cred ca incisivii inferiori sunt
pupyyyy
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 la Razvi iesise un colt din caninul drept pupicei si lui Tudorel mami cu motaneii ![]() ![]() ![]() colacei de inot pentru bebelusi |
poze Tudor
cea mai fericita mamica de
![](bebic.gif)
roxx26 spune:
Hey fetele!
La multe lunite bebeilor dragi, MATEI NECTARIE, MARIA CLARA, MARIE LORELEI, ALEXANDRU STEFAN, STEFAN, ANTONIA LUIZA! Sa cresteti cuminti, snantosi si frumosi si sa va bucurati parintii! Si cate o pentru minunatele voastre mamici!
ANGI, felicitari pt primul dintisor! Sa ii fie puiului cat mai usor, fara dureri de gingiute!
ANDRI; nasoala situatie, eu zic sa te interesezi, e deja cam mult...
VASILASANITA, noi de abia am inceput cu fructele de cateva zile. Ieri am papat o felie de pepene galben si azi trei sferturi dintr-o banana. Am incercat sa si maruntesc cu furculita putin (vroiam sa amestec cu ceva cereale), dar merge mai greu cu lingurita...Grame - habar n-am!
GABI, sper ca te simti mai bine (imi venea sa te intreb cum mai stai cu capul)! Imi place de tine maxim! (Ti-am mai zis, nu?) Intelegi tu de ce, ca esti fata desteapta!
ZUMZU, relaxare maxima si racoare iti doresc!
DEDICUT, bafta multa! Tinem pumnii stransi! Poate mai povestesti ce si cum, ca si pe mine ma bate un gand de dat in judecata...
MADA, aia nu e febra, mami! Stai fara grija!
MIRELA, ce ma bucur ca esti si tu mai relaxata! Mai, tre sa-ti dea aia un discount la cata reclama le faci
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
GABI, Camilia e sub forma de lichid in fiole mici si e homeopat.
_
Roxana
roxx26 spune:
A! Noutatile despre noi - azi-noapte pe la 2 am simtit-o ca s-a trezit, ma duc la patut, ce credeti ca facea fii-mea - statea in fundulet in mijlocul patutului Habar n-am cum s-a ridicat singura, asa ridicata de mine a mai stat, mai mult sprijinita, dar singura nu s-a ridicat pana acum. Era tare mandra de ea
GABI, cu papa merge bine, a gustat tot felul de legume + carne de pui, de cateva zile am bagat si fructe. Cel mai bine mananca singura morcov si pastarnac (pastarnacul e pe departe favoritul!), restul ii cam aluneca si i le tin eu. I-am mai dat si cu lingurita cate ceva, dar - dupa cum spuneam - merge putin mai greu. Habar n-am cat mananca la o masa. Probabil atat cat ii trebuie.
Au dreptate astia cu teoria lor, conform careia acum cu AD tre sa pape si mami cu tati mai sanatos...zilele trecute mancam mancare d-asta de vara de legume (rosii, ardei, ceapa, ciuperci) si fii-mea si-a infipt mana direct in farfurie. Evident, am sters-o pe mana, ca mai continea si sare si alte minuni de condimente. De-acu incolo o sa incerc sa gatesc astfel incat sa poata gusta si ea daca o avea chef...
_
Roxana