Mobila din stejar masiv, unde?

Mobila din stejar masiv, unde? | Autor: danyelana

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Ne construim casa si ne-ar interesa un fabricant de mobila din stejar masiv. Vrem sa ne faca scara interioara, mobila de bucatarie, livingul si usile interioare.

Aveti idee unde as putea gasi, pe raza Buzau-Bucuresti-Brasov-Vrancea-Dambovita. De fapt noi suntem din Buzau si nu as vrea sa fie mai departe de 150-200km ca sa nu batem toata tara de cateva ori pt a vedea executia proiectului.

Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

In Iasi e bine?

http://www.mobilibrianza.ro/contact.html
Au o gama variata de produse in genul celor care te intereseaza si care pot fi executate dupa sugestia clientului. Dupa ce s-au pus la punct detaliile proiectului ai garantia ca lucrarile sunt executate intocmai fara a mai fi necesara supravegherea ulterioara.

Au mobilat ft. multe case, pensiuni, restaurante, hoteluri, printre care si un hotel in Buzau. Calitatea este ft. buna, finisaje deosebite. Preturile includ transportul si montajul. Ofera garantie si service gratuit 2 ani.
Daca esti interesata te pot pune in legatura directa cu patronul prin sotul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Daria, merci mult pt raspuns. As vrea daca se poate coordonatele responsabilului desi am vazut ca lucreaza mai mult in lemn de tei. Asa as putea sa iau legatura cu el si sa cer mai multe detalii si eventual o oeferat de pret.

Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Am trimis numarul pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

http://www.european-heritage.ro/ Am mers direct la sediul din Targoviste sa comand pentru living masa si scaune de la ei, au si magazin in Bucuresti. Masa e din brad, dar scaunele sunt din stejar, o frumusete. Au si niste bucatarii absolut superbe, merita vazute la fata locului.

Mergi la inceput