Prietene la bine si la greu - 128

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
magda iti sta bine cu 3

??? de unde vine 3 ?! De la fotografia Iarinei in balansoar alaturi de cei doi prieteni, pe de o parte si in cealalta parte echilibrati de baietelul poreclit "uriasul" ?
Sau e vorba de alta Magda ?

ai niste poze in pat, cu 3 copilasi, imbracata intr-un tricou albastru...sper sa nu ma'nsele memoria

... da, sunt acele poze doar ca in ele nu sunt eu in tricou albastru ci surioara mea cu Rares, Iarina si fetita ei care este nepotica si verisoara noastra Adina.

Avea dreptate cine ma certa ca nu apar in poze... de cand eram gravida nu mai stie nimeni cum arat.
Ca sa ma prezint din nou, uite aici o poza de anul trecut iar aici si aici poze de anul acesta in luna mai. In restul pozelor este surioara Mihaela.

Oricum, ii transmit Mihaelei sugestia ta de 3, ai dreptate, ii sta bine !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77
Dankutza noi am fost deja la neurolog si la psihiatru cu Danut. Neurologic totul e ok. Am primit ceva sfaturi de la psihiatru pe care le urmam si peste doua saptamani din nou la control dupa care hotaram ce si cum. Speram sa se imbunatateasca macar limbajul non verbal.

Daca nu te superi, ai putea sa-mi spui si mie ce sfaturi v-a dat psihiatrul?

Zbuciumix de abia la 3 ani jumate a inceput sa vorbeasca in proportie de 90% corect. (inclusiv acordurile). Ii mai scapa anumite cuvinte: Cezara= Jaja, porumb= pumb, etc, dar vorbeste in fraze si uneori zice cate una de ramanem masca.
Acum cateva zile, a facut prostii si meme l-a certat, la care el s-a intors spre ea si a intrebat senin " Ce-ai? Ai draci?" A blocat-o pe maica-mea si chiar a bufnit-o rasul pe ascuns. Expresia asta e a lui maica-sa si el si-a insusit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Am revenit acasa.
Am zis eu ca pe la 10 imi fac amnio dar pana la urma se facuse ora 12 si eu tot in sala de asteptare eram... am trecut cu bine peste...a fost o senzatie cam ciudata...dupa am izbucnit intr-un plans de nu mai ma puteam opri. Mi-a fost groaznic de frica si inca imi mai este...sper sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste zilele astea si sa primim un rezultat bun.
Asteptarea dureaza intre 10 si 14 zile.
Acum simt un usor disconfort la burta dar presupun ca este normal...
Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi.
Acum il mai am si pe David racit si ar sta lipit numai de mine si de burta mea.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna ziua

Tare rau imi pare sa citesc atatea vesti triste....

Dana,sper din tot sufletul ca rezultatele sa fie bune,mult curaj si sanatate lui David!

RamoC ,sper sa veniti cu vesti bune cat mai reoede,cred ca treceti prin clipe de cosmar acolo. Multa sanatate lui Domi

Smara,Licu,bine ca s-a terminat doar cu zgarieturi si bebeii stau bine in burtica,in continuare!

Dymomo,povesteste-ne mai mult,si eu sunt curioasa cu ceea ce v-a spus doctorul sa faceti! In ce anume a constat evaluarea(daca mai tii minte,ne spui si noua?)

Floricik ,tu de ce ai fost in butoi? E totul bine cu Emma? Ma bucur ca aveti 2 saptamani impreuna

Monis,distractie placuta,asteptam vesti!

Ancutza,felicitari! Noroc cu tine,ca am deschis toate linkurile trimise de fete,sa vad si eu ce avem, poate vreodata vom merge si noi!
Distractie placuta,sper sa va simtiti super!

Scriu in mare graba,la 4 trebuie sa merg la casa,sa hotarasc pe unde pun caloriferele....ce aiurea e sa o fac de una singura(ca de,daca gresesc,in capul meu se vor sparge oalele)

Noi tocmai ce ne-am intors de la pedi, diagnostic: foliculita stafilococica, asa ca mare atentie: ce credeti ca poate fi o iritatie din cauza caldurii, s-ar putea sa fie mai mult decat credem.....
Ca si tratament avem Aerius sirop, baneocin pudra(tamponat local),si trebuie sa evitam baia- care de acum va fi igiena locala cu tampoane sterile folosite pe mici(unul pt fata,altul pt gat,altul pt burtica...si tot asa).
Bine ca e doar atat....problema este ca o voi priva de balaceala de seara si dusurile de la amiaza,inlocuindu-le cu spalatul ala local....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
sper sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste zilele astea si sa primim un rezultat bun.

SIGUR rezultatul este bun. Sunt convinsa ca totul va fi bine. Odihneste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Dana, sper sa fie doar o sperietura....Doamne Ajuta!
Lumibafta la amenajari. Pupam pisicoasa, poate scapa repede si nu e privata prea mult de balaceala

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
magda iti sta bine cu 3

??? de unde vine 3 ?! De la fotografia Iarinei in balansoar alaturi de cei doi prieteni, pe de o parte si in cealalta parte echilibrati de baietelul poreclit "uriasul" ?
Sau e vorba de alta Magda ?

ai niste poze in pat, cu 3 copilasi, imbracata intr-un tricou albastru...sper sa nu ma'nsele memoria

... da, sunt acele poze doar ca in ele nu sunt eu in tricou albastru ci surioara mea cu Rares, Iarina si fetita ei care este nepotica si verisoara noastra Adina.

Avea dreptate cine ma certa ca nu apar in poze... de cand eram gravida nu mai stie nimeni cum arat.
Ca sa ma prezint din nou, uite aici o poza de anul trecut iar aici si aici poze de anul acesta in luna mai. In restul pozelor este surioara Mihaela.

Oricum, ii transmit Mihaelei sugestia ta de 3, ai dreptate, ii sta bine !

rares - clipe in spirala norocului

imi cer scuze pt confuzie , ma bucur ca te-ai prezentat totusi si acum stiu cu cine stau de vorba

ps: surorii chiar ii sta bine cu 3 ;)

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Am revenit acasa.Am zis eu ca pe la 10 imi fac amnio dar pana la urma se facuse ora 12 si eu tot in sala de asteptare eram... am trecut cu bine peste...a fost o senzatie cam ciudata...dupa am izbucnit intr-un plans de nu mai ma puteam opri. Mi-a fost groaznic de frica si inca imi mai este...sper sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste zilele astea si sa primim un rezultat bun.Asteptarea dureaza intre 10 si 14 zile.Acum simt un usor disconfort la burta dar presupun ca este normal...Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi.Acum il mai am si pe David racit si ar sta lipit numai de mine si de burta mea.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 21+ cu
Bunul Dumnezeu sa fie cu voi, numai tu stii cum vor fi astea 10-14 zile. Dar apoi faci cinste, pentru ca simt eu ca va fi bine. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

multumesc din suflet fetelor, si eu le-am salvat pe toate...mie imi place locul sugerat de Lyly, sotului cel sugerat de Floricik ... mai negociem
thanks again [iloveu]

Dana ce enervanta e asteptarea asta, iti doresc o saptamana usoara si un rezultat excelent...bebe o sa fie bine

Lumi imi pare rau de Annabelle, sper sa treaca repede si sa revina la balaceala...pupici multi

Monis spor la facut bagaje si concediu placut

Coque ce Matei mare si frumos avem .. fain la Lisabona, nu te-ai intalnit cu printesaurbana?

Floricik ma bucur ca esti ok si ai lasat butoiul deoparte, merci de site si profitati la maxim de urmatoarea perioada cu Zburly prin preajma

nu mai pot scrie ca cineva sta cu degetul pe buton de on/off al laptopului si mi-e ca pierd tot mesajul

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

de citit am citit...acu' sa vad si cat am retinut...
In primul rand sanatate multa pt Domi... saracutul de el prin ce trece si putere lui Ramox sa depaseasca ok si aceasta noua incercare
Dana,cu siguranta bb e ok....rezultatul de la amnio te va convinge.... asteptarea e grea, dar il ai pe frumosul de David care te poate distrage de la gandurile tale
Smara si Licu,pup burticile "accidentate" . Smara,ce putin mai e si iese la lumina comoara ta...
Ionela, dixtractie placuta ,drum bun si usor.. bb e petrecaret inca de pe cum....
Monis,concediu placut
Ancutza, felicitari sotului pt castig...distractie placta acolo unde veti merge. Ti-au dat fetele cateva indicatii, mi-am notat si eu pentru candva
Eu sunt pe zi ce trece din ce in ce mai indoita vizavi de plecaul la mare. Cred ca fara ajutoare, fie mama fie soacra,nu se prea poate pleca ( si nu as vrea pe nimeni dupa mine...). Sau putem, dar 100% din timp il voi petrece alergand printre szlonguri dupa mucosi. In piscina mica nu mai vor sa stea, maxim 5 min (poate cu apa mai creste un pic timpul, dar nu-mi fac iluzii). Plus ca maine-poimaine facem o luna de cand am intrat intr-un fel de greva a foamei,nimic nu-i bun in afara de Lv baut cu paiul ... masa e un chin pt ei si pt mine..cu chiu cu vai reusesc sa termine un iaurt impreuna, fructe nu vor deloc,pestele si supa de galuste care aveau succes garantat au decazut total... habar nu am ce le mai pot da(nici de la borcanel nu vor )
Danku, ai fost de belea in filmuletele din vacanta.... vreau si eu,vreau si eu!,si nici nu-mi pare asa firava...
Coque ma bucur sa te citesc... ma loghez si ma uit si eu in curand la "actualitati" .Noi de vreo 2 saptamani am inceput sa venim in K seara,dupa 7, la locul de joaca recent cauciucat) M-am tot uitat de tine si Matei...dar nu v-am vazut..
Cory,ce simpatic e puiul....
Magda... ce sa zic... totul e bine cand se termina cu bine... desi nu e normal ce se intampla...Traim niste vremuri foarte ciudate

Lum,pana rspunde Dymomo iti spun eu in ce au constat la noi evaluarile (1 ala psihiatru pediatru si 2 la psihoterapeuti) ca nu a diferit in mare una de alta.
Evaluarea s-a facut de fiecare data int-o camera plina de jucarii (medic familie si copil). In timp ce copilul se joaca el este urmarit de psiho,isi noteaza diverse chestii pe care le observa. In tot acest timp suntem chestionati noi parintii. Intai le-am povestit eu cam ce nu-mi place la el/ ce imi pare mai atipic, ciudat,etc iar apoi m-a mai intrebat diverse: miroase/gusta jucarii? atasament deoebit fata de o jucarie? autostimulare? contact vizual? socializare? limbaj? executa comenzi simple? preferinta spe anumitealimente/ cosistente? folosestetacamuri sau e hranit? beacu paiul? urca trepte?streotipii? tantrumuri-din cecauza? automutilare? gesturi ciudate?plans/rasfara motiv? pierderea unor abilitati?... daca imi mai amintesc mai scriu.
Noi demarti am inceput "scoala" cu toateca la Dragos sevedeclar un progesdecand i-am taiat in ttalitateaccesul la TV...esteclarmai actv, mai implicat,mai sociabil, observa fara titi cainii si ii arata cu degetul,a inceput si un soi debebeluseasca,etc.Face "terapie" 9teren standard- altul nu am ) cate o oara pe zi cu o fata, (credca stuidenta l psiho sau absolventa Deocamdaa nu au inceput niciun program, sunt in fazadeacomodareunul cu altul,pe zi cetreceemai bine (deex azi nu a plandsdeloc, nici dupa mine,ici daca s bagain jocul lui). Acum,programul lor de activitati consta in : incastru, sortatoare, lego, puzzle, cercuri,etc plus joaca cu baloane,animale ( cu onomatopeele aferente) instrumente muzicale(toba, chitara, clape, muzicuta)
Deocamdata eu nu am voie sa asist si nici nu am primit lista actvitatilor pe care sa le desfasor cu el cu predilectie. Probabil,peste o saptamana cand va intra in lucrul pe "programe" (ocupational,socializare, comunicare,etc) il voi asista si eu si voi avea si eu teme.

....cam atat deocamdata...poate mai postez si mai tarziu ce imi mai amintesc.... asta daca nu plecam, pana la urma, la Craiova pt un WE

poze

Mergi la inceput