Prietene la bine si la greu - 128

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

hello

am ajuns pentru o zi in Bucuresti, tre sa fac rapid bagaje ca maine dimineata la 5 avem avionu' , dar nu pot sa nu reiau capitolul asta ca am ratat tot felul de poze si filme cu pitici mici si dragi.

am citit pe pagina asta ca Soricelul e foarte bolnav, trimitem si noi un gand bun catre el!

kiss@all

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata,

iertare ca nu am mai scris dar va citesc zilnic:)
Noi suntem bine, am fost la mare si la munte si mi-e ciuda ca nu mai avem zile de concediu :(

Ancutza m-ai mobilizat sa scriu :

http://gainusademunte.ro/

Noi am fost saptamana trecuta de vineri pana luni si a fost superb. Nu trebuie sa iesi din cadrul pensiunii , ai tot ce-ti trebuie, loc de joaca pt bb(asta a fost un criteriu cu greutate), teren de sport si acces direct spre padure! In plus mancarea e excelenta, sincer pana acum nu i-am dat sa manance decat ce-i faceam eu , dar aici bucatarul face minuni!

Sanatatate multa puilor bolnavi pupici pt toate mamicile si burticilor cate un in plus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca

Neata,

iertare ca nu am mai scris dar va citesc zilnic:)
Noi suntem bine, am fost la mare si la munte si mi-e ciuda ca nu mai avem zile de concediu :(

Ancutza m-ai mobilizat sa scriu :

http://gainusademunte.ro/

Noi am fost saptamana trecuta de vineri pana luni si a fost superb. Nu trebuie sa iesi din cadrul pensiunii , ai tot ce-ti trebuie, loc de joaca pt bb(asta a fost un criteriu cu greutate), teren de sport si acces direct spre padure! In plus mancarea e excelenta, sincer pana acum nu i-am dat sa manance decat ce-i faceam eu , dar aici bucatarul face minuni!

Sanatatate multa puilor bolnavi pupici pt toate mamicile si burticilor cate un in plus!

iote cine scrie!
Asta e pensiunea lui Mihai Gainusa, nu?

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Ionela hai nu ma invidia prea tare, ca n'am mai fost la o pensiune la munte din 2008
atunci am fost la Moeciu, dar parca nu as vrea nici sa merg muuuulte ore cu masina (sunt cam mofturoasa, stiu )

Lyly pensiunea aia imi face si mie cu ochiul, ai fost acolo? tare imi place ce vad din poze

v-am zis eu ca nu mi-am gasit bine momentul sa ma bucur...iote si RamoX prin ce trece cu soricelul

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

am fost acum 5 ani in "luna" de miere.
la pensiune sunt si cai si struti si piscina. hanul este in padure, la un km de drumul principal.
mancarea a fost excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Da , erau acolo toti 4(dl si dna G si cei 2 copii)! Niste oameni foarte faini!
Sa nu ma banuiti de reclama , nu e pensiunea mea

mi-a fost dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Ancutza ce mult ma bucur pt voi!!!!!!!!!
Noua ne place tare pensiunea asta http://www.pensiunea-lidana.ro/ si ne place si mai tare ca facem mai putin de 2 ore pana acolo. nu are piscina, dar are foisor, acees direct la padure, loc de joaca pt kids si mancare excelenta

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Incet incet ies si eu din butoi...am cam stat prin el saptamana asta si cea care a trecut...Acum sunt ok, azi plecam spre Ema si maine o aducem acasa pt 2 saptamani.

Acum 2-3 saptamani am reusit sa o masor: 89 cm. Ca si greutate cred ca 12 kg. Many asa are si Vlad? Mie mu-mi pare nici mult, nici putin.

Lili, am vazut filmuletul cu Lila mica si desteapta impreuna cu tati. Este tare scumpa.

L-am vazut si pe Andrei de mami Cory ...ce mai numara el.

Smaranditza poate patesti ca mine...imi era frica sa nu nasc prematur, mi-a spus dr sa stau in pat(asta pe la 36 de sapt) si apoi nu mai nasteam. Am nascut la fix 41 de saptamani. Imi pare rau ca ai ranit ieri burtica.

Licu, cum mai esti? Ce-ti fac copiii?

Dana tin pumnii sa fie totul bine cu minunea din burtica.

Sunt cu inima si alaturi de Xoricel. Sper sa fie din ce in ce mai bine.

Ancutza de asta http://www.casacreanga.ro/ ce zici? E mai aproape de voi.

Am vazut si poze cu fetele cucuiete care s-au dixtrat la mare.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Dana, draga mea hai cu vesti

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 17+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Buna amiaza,

Smara, lasa bebe sa vina cumva in ritmul lui, mie mi-ar fi tare bizar sa ma duc la o data stabilita de comun acord sa hotarasc eu ziua de nastere a lu' fiu-miu. Dar na, asa va fi probabil.

Ramonika, da, eu posed una bucata cicatrice verticala, cica asa se fac cezariene de urgenta. Da, pe vremea 'dacilor' da, insa am vazut si in Grey's anatomy intamplator cum scoteau de urgenta un fat si au decis sectiune mediana.So, nu stiu.

RamoX, pupam Xoricelul. Oof, tare greu trebuie sa fie.

Lila draga, am vazut-o pe Liloasa mica, moooama ce par are, ce s-a schimbat. Mateiul meu turuie intr-una insa nu prea vrea in parc sau cand il filmam, acu' mi-ai deschis pofta sa il filmez si eu cum turuie ce secvente sa ii pun din Cars. Caci acum vrea selectiv domnul.Cand incepeti gradinita? si voua si lui Vladutz.

Laura-A Cu vigantolul nu am citit ceva ce nu stiam, doar ca pare de bun simt insa eram doar curioasa, Matei are in continuare un pic coastele evazate, mie asa mi se pare, dar asa o fi conformatia la astia mici.
Mie mi-a intrat in cap sa ii da cat mai putin gluten lui Matei si io sa il elimin definitiv. Am inceput sa ma observ si parca balonarea mea ancestrala se manifesta la paine nu la legume si fructe cum credeam. Eu as face biscuiti din faina de hrisca, eventual incoltita, faina, ulei sau pasta de susan, faina de mei, etc. Am facut lipii pe teflon din apa si faina de hrisca, ies foarte faine, sunt mai mult ca niste clatite daca lasi aluatul mai gros doar ca lui Matei nu ii plac si se pot umple cu o gramada de lucruri.

Buna selectia de pensiuni, iau notite pentru ca mereu dam din colt in colt si nimerim prost cand cautam cazare in tara.

Mami de Ilinca ce mai faci? Nici pe mess nu te-am mai prins, mai puneam cap la cap fisele 'personale' ale copiilor.

Dozz miss u.

Dana, stau cu gandul la voi

Am citit o poveste tare trista, ma gandeam ca nu-si are locul printre atatea vesti rele dar cand e vorba de asa ceva, n-avem timp de filozofii. Poate putem ajuta cumva: http://organicka.ecosapiens.ro/ajutor-pentru-o-mamica/

Am lasat niste marturii.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Ionela hai nu ma invidia prea tare, ca n'am mai fost la o pensiune la munte din 2008
atunci am fost la Moeciu, dar parca nu as vrea nici sa merg muuuulte ore cu masina (sunt cam mofturoasa, stiu )

Lyly pensiunea aia imi face si mie cu ochiul, ai fost acolo? tare imi place ce vad din poze

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

ANCUTZ, noi am fost acolo unde zice LYLY inainte sa-l avem pe Mihnea si e suuuupeeeeer!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu

Mergi la inceput