Iul-Aug 2011-Bv Roberta,Ruxi,Oxi,Theo&MihaV!(75)
Raspunsuri - Pagina 3

vn_edelweiss spune:
Felicitari Roberta, bine ai venit pe lume bebe Gabriel, sa va traiasca minunea de baietel, sa te recuperzi rapid mamico
Mami de Emma Alessia si Matei Alexandre

cristelle25 spune:
Edel...acum eu sunt proaspata in meseria asta.. dar bebe al meu face kk foarte moale de culoare galbena si are ca si cum ar fi niste seminte de susan in ea ,ca sa o citez pe prietena mea Lory...pediatra s-a uitat la scaun a zis ca e normal...Meconiu e verzui la culoare si ca un mucus..Sper sa fie de ajutor..
Am pus pozici..
mami fericita de strumf Vlad Rafael

lisssa_ana spune:
cristelle f emotionanta povestea ta...normal ca m-am pus pe plans
Roberta feliciatri! Bun venit pe lume Gabriel! Refacerea usoara! Laptic mult si bb fara colici si cuminte!
Edel, eu din maternetita am primit o hartie pe care scrie cat pipi si cat kk trebuie facut in 24h, e pe zile pt primele 2 sapt.
Deci in prima zi, minim 1 scutec ud si 1 scutec cu kk
a doua zi: minim 2 scutece ude si 2 scutece kk
a treia zi: 3 si 3
si tot asa urca in fiecare zi.
kk 5-6 pe zi in sapt a 2 si asa ramane. Astea nu sunt standard, dar sunt minimul normal pt copiii alaptati la san si exclusiv.
atata timp cat nu e negru kk e normal, poate fi de culoare(pt prima zi) verde care se scchimba treptat odata cu aparitia laptelui in culoarea mustarului inclusiv bobitele albe de marimea bobitelor de mustar sunt ffff normale.
Tot in maternitate mi-au zis ca la varsta asta si in prima sapt de viata bb doare 23 de ore din 24...in rest papa. deci...esti o fericita
noi azi am fost afara, doctorita mi-a zis ca pot sa il sccot 10-15 min in fiecare zi si ca e f important, doar sa nu intru cu el in incaperi inchise. Timpul trebuie crescut treptat. Maine vom sta 20 de min. In zile caniculare nu se recomanda pt ca se deshidrateaza f repede.
Tot azi, Filip a dormit 3 h legate la pranz, cred ca e fericit ca in sfarsit are mama'sa lapte. M-am odihnit si eu 1h jumate...am picat lata
.
Eu citesc de pe acest site:www.babycenter.com/6_your-newborn_1130.bc" target="_blank">http://www.babycenter.com/6_your-newborn_1130.bc , veti gasi informatii f utile.
Mama de Ana si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion

sdcristian spune:
ce povesti frumoase
felicitari ROBERTA
Mult succes astazi Ramona si Iustin
Lisa, da tocmai alaptam cand am scris :)) dar cum am incurcat si noile mamici si bebeii... declar neuronul inca gravid
voi mai aveti lohii? cum sunt? ca de ieri parca iarasi e mai mult sange
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

omibaba spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!!!!
A venit si rata....adica eu.
Felicitari Roberta si bebe Gabriel sa fiti sanatosi si voiosi.
M-am trezit foarte flamanda, dar nici nu e de mirare ca ieri mai mult pepene galben si nectarine am mancat decat mancare solida.
Ziceti-mi ce sa fac cu hemoroidul meu tampit!!! Ma enerveaza si deranjeaza la culme, mai ales ca nu prea am fost constipata in timpul sarcinii, chestie neobisnuita pentru mine pana acum (eu care inainte sufeream de constipatie de mica). Amu o sa ma scuzati de aceste informatii, nu vreau sa stric pofta de mancare a nimanui, dar chiar am nevoie de ajutor ca medicul meu se bronzeaza pe undeva si eu stau cu nervii in pioneza pana vine el sau bebe (vedem care e mai prompt).
Plus ca bebe e in pelviana si el nici nu s-a sinchisit sa imi faca o recomandare la un alt medic, o sa ma croiasca care va apuca si chestia asta ma sperie tinand cont ca eu nu am mai fost operata.
Scuze daca stresez pe cineva asa de dimineata, nu mi-e intentia. burticile, mamicile si bebeii frumusei si grasunei
37 + sex neidentificat

alexia_ada spune:
Neata
vin si eu cu 2 vesti
1. Theo nu a nascut ieri erau f multe nasteri , asa ca aseara la 6 era acasica , dupa o zi fara papa, si asistat la cateva nasteri naturale ( ascultate din sala de pretavaliu ). Acum cred ca este deja in cezariana . HAI THEO !!! HAI BEBE MARIA-RUXANDRA!!!
2. ieri am vazut-o pe Ramona , este o viitoare mamica f optimista , fara perfuzii si cu un burtoi
mama mama . Azi ii face control pe masa dr si stabilesc data cezarienei ptr saptamana ce vine ( in caz ca nu o apuca contractiile intre timp ). I-au spus sa nu se sperie ca dupa nastere or sa ii pua lui Iustin niste perfuzii , dar toti ( si urologul si gineco) sunt optimisti, ca a ajuns pana aici si ca o sa fie bine . Era fericita ca a renuntat la erfuzii si statea cumintica la racoare in salon . de rinichiul ei se vor ocupa dupa 1 luna de la nastere , sa aibe timp uterul sa se retraga si sa poata "lucra" acolo. Va pupaceste pe toate si va doreste nasteri usoare si bebei sanatosi si necolicosi
FELICITARI ROBERTA, RUXIII SI OXIDONI !!! REFACERE RAPIDA SI CAT MAI MULT LAPTIC
Fetelor foarte emotionante povestile cu venirea pe lume a bebelusilor
34+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

anaemi spune:
Neata!
Felicitari Roberta ! Bine ai venit bebe Gabriel !
Lissa, Cristelle, bineinteles ca m-ati facut sa bocesc cu povestile voastre! FFF frumoase!
Omibaba da-i hemoroidului cu niste Proctoglyvenol !
Pufi Stiu ca ai mare dreptate si nu renunt eu asa usor
...dar ma mai apuca si pe mine pandaliile...parca nu as mai fi trecut de 2 ori prin asta
.
Sunt intr-o dispozitie cam proasta...ieri m-am cam jelit un pic....dar trece...stiu ca o sa treaca si ca o sa privesc cu nostalgie in urma.........hai ca iar ma apuca jelitul!
De acte, pt cine intreba, sincer habar n-am ce acte si unde trebuiesc pt ca sotul s-a ocupat de partea asta !
Ieri m-am mai necajit si pt ca, ,a fost sotul sa depuna actele pt indemnizatie , dar pt O ZI in care nu am platite asigurarile lu' peste, nu pot sa o primesc! ....Dacaca astea's regulile...ne supunem!
toate fetele , bebicii si
pt cine urmeaza!
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

adra_bell spune:
Neata!
Felicitari Cristelle si Roberta! Bine ati venit bebelusi dragi!
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

adra_bell spune:
Ia sa vedem daca am reusit sa pun poza la profil
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

anaemi spune:
Mi-am amintit ca intreba cineva de kk la bebei. Al meu face galben ...la fel cum zicea cristelle. Dar nu face de 5-6 ori /zi. Face de 2 ori...maaaxim trei, din care doar o singura data mai mult. "Rupe" scutecul
Este asa de haios cum tzuguie el gurita, si face narile mari si este atat de concentrat ca se sperie si de partzurile pe care le trage Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...