Iul-Aug 2011-Bv Roberta,Ruxi,Oxi,Theo&MihaV!(75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Ce de emotii... asa de fain le-ai prezentat ca parca le-a fi simtit odata cu tine.
Sa va creasca mare flacaul.

A, intrebare: voi duceti/a-ti dus sticla cu biberon la spital sau lingurita?
De suzeta e nevoie inca din primele zile? sau poate astepta?

37 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
Asa, no sa va zic:............

Bine-ati venit acasa Betty! Am citit ce ai scris si m-am topit de emotii! Parca am retrait ansterea lui Tudor. Te felicit inca o data si iti doresc multa sanatate si putere, lasa ca trece si greul asta, o sa revii curand la mesterit torturi!

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Hai Ramona, hai bebe Iustin! Va asteptam vesti bune dragilor!

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

RUXI si OXIDONI : felicitari pentru strumfite!

Va doresc sanatate, acomodare rapida si pofta de mancare!

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

Ce frumos si emotionant ete tot ce ai povestit in legatura cu nasterea lissa anami au dat si lacrimile sa ti dea dd sanatate sa poti sa i cresti si sa i educi cu vrei tu mamica implinita

35+super fericita cu un
AMR cca 5 sapt.pana o sa mi tin in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna, dragele mele!!!
Nu mai stiu ce e zi si ce e noapte dar intr-adevar merita orice sacrificiu cum zicea cineva aici ...ma scuzati dar nu mai stiu cine sper sa ma ierte parca era Mihaa....Am citit pe diagonala ultimele postari nu am reusit sa recuperez si dinainte..
Felicitari mamicilor:Mihaa, Cereline , Alina Oprea , Ruxii si Oxidoni!!
Ramona, gandurile mele sunt alaturi de tine...Sigur va fi totul bine ...Doamne cat de chinuita ai mai fost..

Hai Ramona !!
Hai Theodora!!

Noutatile sunt urmatoarele: am fost la pediatru ieri si bebe a luat in greutate a iesit din spital cu 3,200 si acum are 3,580 Papam tztzi si biberon cu laptele lui mami si am luat si suzeta si suntem foarte linistiti in general...dar nu vrem sa fim deochiati
Singura problema e ca e suspect de icter dar o sa il scoatem la soare si speram sa treaca..
Am iesit deja afara pe terasa si ne place tare mult ca dormim tot timpul ;))
Tati are mare grija de noi...Doamne ce sot bun am
Singura problema e a eu nu reusesc deloc sa ma relaxaz cum aud suspin din patut cum sunt sus..de aceea am dormit foarte putin chiar daca am stat in pat si am incercat sa ma relaxez pur si simplu nu am putut..
Si acum despre nastere cateva cuvinte:
Vineri ...dupa cum v-am spus ma apucasem de bucatareala cam asa toata ziua..Seara eram franta si iritata chiar ciudat de iritata...Am facut teorie la toata lumea si apoi am si plans as.. fara motiv..
A doua zi dimineata ma trezesc si ma duc la toaleta cand ce sa vad o scurgere apoasa cu sange ..Dupa episodul care se petrecuse cu o saptamana in urma sunt in dubii..Oare iar e alarma falsa??
Sun la clinica si ma gandeam ca poate ma duc la un control urgent ..insa doctorita nu era la cabinet..Mi se spune sa ma duc la clinica pentru monitorizare din nou..Lucian al meu la munca ...sora mea dormise o ora din cauza decalajului orar..O trezesc si ii spun sa mearga cu mine ..Eu tot nu eram sigura ca se va intampla minunea ..ma gandeam ca iar e doar o scurgere..Mi-am pus ultimele lucruri in bagaj ..aveam contractii dureroase foarte suportabile..si m-am pus sa ma aranjez un pic la fata ca vorba aia nu puteam sa apar naspa in poze ..desi socoteala de acasa... ceea ce a facut-o pe sora maea sa comenteze :Haaa ..asta e o urgenta?? Tu te machiezi?...Am ajuns la spital ..ne monitorizeaza..tin sa spun ca de marti de cand am implinit 40 de saptamani stateam cu frica in san ..oare bebe e bine ..oare fac bine sa astept sa vina singur,, de ce nu a luat in greutate??s.a.m.d
Bebe era ok..eu dilatatie 3 (ora 11.30)...wow ..deci se intampla azi..
Aveam chef de glume si i-am spus asistentei ca eu nu o platesc pe doctorita daca nu vine la nastere cand ea m-a informat ca are meeting..Il sun pe Lucian sa vina si el si ma pun pe asteptat..
Ajunge si el ..o trimit pe sora mea acasa ca nu putea sa stea cu mine trebuia sa astepte in sala de asteptare ..mai tz il trimi si pe Lucian sa aduca laptopul (care a fost adus degeaba..pana la urma a suferit un accident in clinica si de aceea nu am putut sa intru pe forum)intre timp ma pun sa citesc o carte dar cine putea intelege subiectul???
Asistenta mi-a zis ca intre monitorizari sa ma plimb deci am incercat sa ma plimb pe holurile clinicii ..
Se intoarce Lucian cu o prietena , Lory , care a zis ca ea nu vrea sa piarda evenimentul chiar daca sta in sala de asteptare..
Asistenta imi zice la 16.00 control din nou..zis si facut ..imi zic ca nu are sens sa mai stau pe pat si ma duc in sala de asteptare cu Lory si Lucian unde am devorat doua pachete de crackers ca mi-era o foame de lup(cine se gandea ca or sa ajunga la wc si la cosul de gunoi ) ..Am uitat sa mentionez ca deja mi se facuse clisma si mi s-a spus ca ar fi bine sa nu mai mananc..
Contractii foarte suportabile..la ora 16.00 ma duc la control si asistenta baga mana si zice ..dilatatie 4...hmmm...si nu stiu ce imi face niste manevre manuale ca imi spune dilatatie 6-7 ...si ma intreaba : Vrei mai repede?? la care eu nu prea suportand manevrele ei ma uit mirata la ea si ii spun ca ma doare.. Buuun.. urmatorul control la ora 18.00..De aici incepe sa fie totul mai dureros si incep sa respir si eu profund la fiecare contractie ..mi se parea ca nu e suficient aer in incapere
Asistenta ma muta in sala de nasteri ceva mai tarziu sperand ca o sa termin repede ..Tipa a fost super, nu o sa o uit niciodata ..Daphne..Imi spune ca ea isi termina tura la 21,30 ca il asteapta pe bebele meu si eu ii aspund ca as vrea eu sa vina asa trepede dar cred ca se naste cand s-a nascut si tatal lui adica la ora 23..
Imi mai face un control si zice pare-mi- se ca tot 7 dilatatie deja nu mai stiu pentru ca eram ca intr-o transa (prea mult oxigen???)
Ceva contractii dureroase mai tarziu ....ii spun lui Lucian: "Oare deja e tz pt epidurala? desi in gandul meu stiam ca e tarziu..Vine alta asistenta ma controleaza si zice dilatatie 8 e prea tarziu dar poti folosi masca de oxigen... M-am scos !! mai mult oxigen
Pe la 21.30 se schimba tura si noua asistenta ma controleaza si ...dupa alte manevre mecanice imi spune ..dilatatie 10 dar punga cu ape inca intacta..ma mai lucreaza un pic ..rezultatul.. se rupe apa..Imi spune ca daca simt sa imping sa anunt..Eu mai aveam putin si ma urcam pe pereti in timpul contractiilor..Lucian saracu nu stia ce sa imi faca ...mama ce frisoane aveam.. plus biscuitii care i-am dat afara de nenumarate ori...Incercam sa ma concentrez pe respiratie si sa ma gandesc ca acum se termina..dar simteam ca mor si ca aerul tot nu ajunge
Confortul meu era in mainile reci ale lui Lucian ..si cand aerul conditionat era inchis in mainile lui calde care imi incalzeau picioarele...(uitasem sa imi iau sosete in bagaj ..pana la urma am luat de la clinica contra cost..asa cum a subliniat asistenta care le-a adus)
Buun .. perioada asta de la 21.00 a parut cea mai lungaa...
Incep sa simt ca vreau sa imping si chem asistenta care imi zice ca pe fiecare contractie lunga sa imping de trei ori cat de tare pot ..Ii arata lui Lucian capul lui Vladut..desi nu vroiam..ca Lucian sa se uite cum iese ...
Am avut propria majoreta in persoana asistentei care imi facea o galerie ca pe un stadion de fotbal :Mai mult.. mai mult.. mai mult!!..si la sfarsit bravo stii sa impingi ( normal ca m-a ajutat tot efortul fizic in timpul sarcinii)
In sfarsit apare si doctorita dupa vreo 3 contractii in care am impins de cate trei ori care terminase meeting-ul si imi spune in doua minute nasti..Se pune pe pozitie eu imping cat pot de tare si simt cum iese iubirea mea mica ...care a fost un pic aspirat si imediat a dat drumul la sonor Eu.. buimaca .. neintelegand ce se intampla..Lucian la fel ..el plangea de emotii si eu care ma gandeam tot timpul ca o sa plang in hohote la momentul asta, am ramas interzisa...Mi l-au pus pe piept si ma uitam la el..si mi-era frica sa il ating ..ca era asa mic..si cand am inceput sa ii vorbesc a tacut si s-a linistit ..nu mai tipa..L-au luat la curatat ..
Doctorita imi spune: "Te-ai rupt si trebuie sa te cos.." O intreb daca imi face anestezie si imi zice da...locala...Cand am inceput sa simt acul...am innebunit ...asta a fost partea cea mai nasoala ..cusatura...
Doctorita ma mai si intreaba : cati copii vreau? in timp ce baga
acul si eu spun : Te rog sa ma intrebi peste un an..o sa iti spun ce planific atunci..dar tot iti spun ca vreau doi copii..oricat de greu ar fii sa suport acele si usturimea si trasul atei..contractiile le uitasem deja Acum m-am ales cu un prieten drag ..un colacel de care nu pot sa ma despart..funduletul meu il iubeste prea tare
Cam asta e povestea nasterii minunii noastre mici, bucaticii noastre dragi Vlad Rafael care nu inceteaza sa o uimeasca pe mami pe zi ce trece..Deja imi pare rau cand ma gandesc ce repede trece timpul si o sa se faca mare si o sa imi para rau dupa clipele astea..Credeam ca sunt o mama denaturata cand am incercat sa il pun la san prima oara neavand sfarcuri si el fiind obosit mititelul nu a apucat sanul..Cat am fost in clinica am murit pe chestia asta ..Slava Domnului ca am fost vizitata de un consultant in lactatie care m-a ajutat..
Acum mancam dormim, umplem scutece si ii facem fericiti pe mami si pe tati
Wooow.. am zis ca scriu cateva cuvinte despre nastere..dar cred ca am umplut capitolul!!
Sa auzim de bine...va pupic pe toate.. ma duc sa ma intind dar sunt sigura ca iar se trezeste piticot
Vad ca intre timp a scris si Betty ..intai citesc si uite asa se duce si somnul meu

40+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Gata..modificam si noi semnatura..

Ce frumos ai povestit, Betty

Omibaba ce haioasa esti:))

Acum nu stiu cum se procedeaza in Romania in spital cu biberonul..
Suzeta eu i-am dat lui Vladut a doua zi de cand am ajuns acasa adica la 3-4 zile..Pediatra mi-a spus ca nu e problema ..chiar e bine ca accepta suzi, inseamna ca e un copil linistit

Incerc sa pun pozici si eu la bebelusi sper sa reusesc..

mami fericita de strumf Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Am primit acum sms de la Roberta:

Dimineata la 9 mi s-a rupt apa. dupa ora 3 au inceput contractiile tari. La ora 10.45 s-a nascut Gabriel 3,500 kg. Sunt cea mai fericita. Va pup pe toate.

Bine ai venit pe lume bebe Gabriel! Felicitari Roberta![

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Ruxi si Oxidoni, felicitari mamicilor, recuperare rapida, sa va traiasca minunile !
Ramona, iti tin pumnii mamica puternica
Lissa, Cristelle ati povestit atat de frumos cu atata emotie, am retrait povestile mele
Krissy, o sa iti tii fetita in brate in curand, cred ca ti-a fost greu, eu nu m-am despartit niciodata de Emma pana acum si plangeam zilnic la maternitate de dorul ei
Laura, multumesc pt sfat, am taiat gherutele
Windy, scrie mai des, asa ma amuza stilul tau, esti o persoana deosebita, plina de viata
Noi suntem obositi, acasa a fost show in prima noapte se urla pe doua voci ba chiar pe patru daca ne punem si noi la socoteala, eu si sotul
Acum s-au mai linistit apele, ne invatam uniii cu altii, bebe e cam pretentios, in sensul ca noaptea vrea sa doarma pe burta noastra (sotul se sacrifica, daca vrem sa il punem in patut se pune pe urlete)
Am o mare nedumerire, poate mamicile ma pot sfatui, al meu bebe doarme cam mult, toata ziua fornaie, se trezeste mananca si iar se culca si tot asa (ceea ce e bine intr-un fel dar parca e prea putin treaz)
A fost suspectat la un moment dat de icter si ma gandesc sa nu aiba ceva de doarme atata.
O alta problema ar fi caca...mi se pare ca face prea moale si ca e cam ciudat, imi cer scuze pt subiect, dupa acel meconiu cam cum arata un caca normal de bebe, care este frecventa ?
Multumesc mamicilor care pot si stiu sa raspunda....
Va pup pe toate, o noapte linistita

Mami de Emma Alessia si Matei Alexandre

Mergi la inceput

Felicitari Roberta !!
Bine ai venit bebe bebe Gabriel!!

iar nu dorm in noaptea asta.. strumful meu sughite si umple si scutecul in acelasi timp...

mami fericita de strumf Vlad Rafael

Mergi la inceput