Aspirante optimiste> 20ani (700)
Raspunsuri - Pagina 3
MeAlex spune:
Draga Ylari, nu e asa simplu din pacate...nu se poate trage concluzia asta, mai sunt si alte analize ale unor factori care provoaca trombofilie: anticorpi lupus anticoagulant, anticorpi cardiolipinici, anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1, mutatia genei PAI (cum ziceai si tu), mutatia Factorului XIII, a Factorului VIII si multe altele...e complicata treaba asta cu trombofilia. Banuiesc ca ai intrat si pe subiectul "Trombofilia, o cauza a infertilitatii". Ideea e ca multe fete au inceput analizele cu acest profil trombofilie II si multe au descoperit probelem pe care ulterior le-au tratat si au dus cu bine sarcina la capat sau sunt acum insarcinate.
Tinand cont ca aproximatov jumatate din populatie prezinta mutatii ale MTHFR, cred ca aici vei gasi ceva, o explicatie...
Parca asa imi amintesc, MTHFR si gena PAI se fac in Germania, stiu ca pentru astea am primit rezultatele cel mai tarziu. Cred ca am primit rezultatul pt analizele astea cu o zi inainte de termenul comunicat de ei.
Iti raspund oricand cu placere tot ce stiu despre asta.
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
bebeta spune:
BUna seara tuturor! Un sfarsit de saptamana plin de vesti bune!
YLARI ai pm (deja te-am zapacit cu atatea pm...)
Numai bine si multa bafta!
mami de Demetra (24.04.2007)
irmaria spune:
Neata fetelor! Este atat de cald azi...
YLARI tine-o tot asa cu analizele!!
Eu am fost la control si mi-a fost confirmata ovulatia. Doctorul a spus ca ma asteapta cu doua liniute peste 2 saptamani.
Am intrebat ce fac daca imi vine si nu raman luna asta. A spus sa mai incerc inca 2 luni tinand cont ca am ovulatia in zilele 17-18, si ca daca tot nu se va intampla va trebui sa verificam daca am trompele infundate.
AMR 9 zile
viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irmaria Neata fetelor! Este atat de cald azi... YLARI tine-o tot asa cu analizele!! Eu am fost la control si mi-a fost confirmata ovulatia. Doctorul a spus ca ma asteapta cu doua liniute peste 2 saptamani. Am intrebat ce fac daca imi vine si nu raman luna asta. A spus sa mai incerc inca 2 luni tinand cont ca am ovulatia in zilele 17-18, si ca daca tot nu se va intampla va trebui sa verificam daca am trompele infundate. AMR 9 zile viitoare http://www.fertilityfriend.com/home/28714c |
Irmaria ma bucur mult pt tine!
Hai sa fie cu II liniute in cateva zile!
Ziua mea e pe 25.07,sper sa "imi fac si eu un cadou"
Fetelor va doresc o zi scurta de vineri si un weekend racoros!
http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png
draguta spune:
'neata fetele
Irmaria sa fie cu noroc luna asta, deci babanul tau ovul s-a spart, la sfarsitul lunii asteptam rezultatul
luci cum te simti, cum stai cu simptomele, au mai aparut altele noi?
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana0000
Irmaria ma bucur mult pt tine! Hai sa fie cu II liniute in cateva zile! Ziua mea e pe 25.07,sper sa "imi fac si eu un cadou" Fetelor va doresc o zi scurta de vineri si un weekend racoros! http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png |
Doamne ajuta, doua liniute de la noi in avans, fara numar, fara numar, ca la manele!
Me Alex merci de raspuns. Banuiam ca nu scap asa usor Lasa ca o sa ma duc sa imi recoltez si ptr PAI, ma interesez si de celelalte. Dar tot zic ca daca am deja o fetita scumpa, sarcina fara probleme, poate totusi nu am trombofilie.
Da, ma uit pe topicul de trimbofilie, am citit si din urma, dar mi se pare asa de complicat, se folosesc multe prescurtari, fetele sunt foarte familiarizate iar eu asa de ... batuta in cap ca nu inteleg mare lucru si mi-e rusine sa le tot pun intrebari tampite... Of...
Va pup, revin imediat, am o urgenta...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
lucianamoga spune:
Neata fetelor!
Ieri in graba v-am urat week-end placut ,dar era seful pe aici si m-am furisat sa va scriu si nu am mai realizat in ce zi sunt.
pe toate
Draguta nu am simptome pe care sa le pot distinge , temperatura e tot 36.8 , dar mi-a mutat ff ovulatia si atunci chiar sunt sanse slabe.Dar nu mai este mult...
Tu cum esti?
MeAlex spune:
Draga mea YLARI, intreaba-ma orice nu intelegi, nu-i nicio problema. Legat de faptul ca ai o fetita si nu ai avut probleme la sarcina cu ea, nu inseamna ca exclude trombofilia, pentru ca se poate declansa mai tarziu, varsta, fumatul, anticonceptionalele pot duce la activarea mutatiilor. Eu am indemnat pana acum 3 persoane sa faca analizele astea si toate au descoperit ca au probleme: un trebuie sa nasca deja .
toate fetele cu drag!
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
draguta spune:
luci si mie mi s-a schimbat graficul de doua ori luna asta, as fi ziua 8 dupa actuala ovulatie cu temp.36.7
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Draga mea YLARI, intreaba-ma orice nu intelegi, nu-i nicio problema. Legat de faptul ca ai o fetita si nu ai avut probleme la sarcina cu ea, nu inseamna ca exclude trombofilia, pentru ca se poate declansa mai tarziu, varsta, fumatul, anticonceptionalele pot duce la activarea mutatiilor. Eu am indemnat pana acum 3 persoane sa faca analizele astea si toate au descoperit ca au probleme: un trebuie sa nasca deja . toate fetele cu drag! Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru |
Of, merci mult, MeAlex! ptr tine, tare esti draguta...
Bebeta ti-am raspuns, scumpa merci mult.
Apropo de temperatura: mi-am luat inima in dintzi, termometrul intr-o mana si de dimineata l-am introdus care va sa zica ptr a masura impricinata: 36,9!!!!! in ziua 3??????? Ce-i asta, nu-i prea mare, dejaaaa????? sau ptr ca eram invelita de fimea cu ditamai pilota poate eram incalzita bine? Pai cand voi ovula cat o sa am? 38???? A mai patit cineva asa? Termomentrul e bun, sigur e bun.
Pupici, merci.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa