Aspirante optimiste> 20ani (700)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lia ce faci? Esti acasa te simti bine? Ce face puiutul, am vazut ca o iubeste pe mami si sta acolo cuminte doar ne da asa niste emotii din cand in cand.
Ylary tu pe ce data ai fost chiuretata? Ca vreau sa fac comparatie cu mine.Eu pe 20 iunie si a inceput sa curga bine de sambata si acum inca continua, maine merg la control si a zis ca imi face si eco si parca imi e scarba.Sotul meu imi zice ca fac un drum de pomana pana la iasi daca nu se opreste pana sambata.Acum sunt in ceata sper sa se opreasca ca am programare si prind foarte greu acolo.
Voi stiti ceva daca ceaiul de coada soricelului prelungeste menstra, sotul a zis sa nu mai beau ceai pana nu merg la iasi poate se opreste.
Maine o sa intru tarziu pe la voi ca am mai multa treaba la judet, merg si cu masina in service, intru maine seara si va dau vesti.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Am sa mai intru, atunci cand am sa pot....sper sa gasesc cat mai multe gravidute!!!

Ylari, da, sunt sigura ca ma tii minte...este heterozigota la mine si nu e responsabila de pierderea sarcinilor
Din cate am inteles, la mine in sarcina se declanseaza ceva...o tromboza. Eu din prima zi a testului pozitiv am facut anticoagulant

Mami de Raducu , minunea dulce si vorbareata din viata noastra

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Si eu tot heterozigote, dar amandoua, si mi-au scris in comment sa aceasta combinatie este responsabila de oprirea sarcinilor din evolutie

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Lia ce faci? Esti acasa te simti bine? Ce face puiutul, am vazut ca o iubeste pe mami si sta acolo cuminte doar ne da asa niste emotii din cand in cand.
Ylary tu pe ce data ai fost chiuretata? Ca vreau sa fac comparatie cu mine.Eu pe 20 iunie si a inceput sa curga bine de sambata si acum inca continua, maine merg la control si a zis ca imi face si eco si parca imi e scarba.Sotul meu imi zice ca fac un drum de pomana pana la iasi daca nu se opreste pana sambata.Acum sunt in ceata sper sa se opreasca ca am programare si prind foarte greu acolo.
Voi stiti ceva daca ceaiul de coada soricelului prelungeste menstra, sotul a zis sa nu mai beau ceai pana nu merg la iasi poate se opreste.
Maine o sa intru tarziu pe la voi ca am mai multa treaba la judet, merg si cu masina in service, intru maine seara si va dau vesti.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha pe 15 iunie am fost chiuretata

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:

Miha pe 15 iunie am fost chiuretata

POZE
Mami de Eva scumpa

Multumesc mult de raspuns, cu toate ca situatia noastra nu poate fi comparata in totalitate, macar mi-am facut o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:

sunt la spital
pe la 34 sapt imi da drumu acasa
puiutu e bine
de la ora 23 are chef de joaca
AI GRIJA DE TINE

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Neata! Azi sunt convinsa ca nu sunt insarcinata. Testul a iesit negativ iar temperatura a scazut la 36.8. Sper macar sa apara menstruatia si sa treaca pana plec la mare.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKIDUSA spune:

Buna dimineata,

Si eu sunt intr-o mare ceata... Sunt in a 6 zi de intirziere de CM si dimineata temperatura era de 38.8. Am o scurgere albicioasa si cremoasa de vreo 2-3 saptamini. Starile de dimineata incerc ca sa nu le mai bag in seama ca sa nu mi le induc. Mi-am facut testul ieri dimineata dar a iesit negativ. Luna trecuta mi-a venit mestra cu 8 zile de intirziere, dar am fost pe prezervativ. Ieri, pe parcursul zilei, m-a durut burtica ca de ciclu, dar nu a aparut nici o modificare...

Am sa mai astept inceputul lunii august si merg la medic.

Bafta tuturor si cit mai multe bucurii cu 2 liniute.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKIDUSA spune:

PS. Am facut stimulare ovariana cu Clostilbegyt ne urmarita eco...

Asteptarea si ceata sunt disperante...

Va pup si spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna fetele
va invit la o cafeluta
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Ilie,Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Mikidusa stii in ce zi ai ovulat? daca ai luat progesteron dupa ovulatie menstra ar trebui sa apara in 10 zile, secretia creamy e semn de bebe, poate totusi este si testul sa se pozitiveze mai tarziu, temperatura e buna pt. o sarcina

Mergi la inceput