Aspirante optimiste> 20ani (700)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Unde ati plecat fetelor?
Ma duc si eu daca nu vreti sa vorbiti cu mine sa fac niste dovlecei pane sa mananc si dupa mai vad.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Eu de maine am musafiri, asa ca fac curat, mancare...etc
JD, abia astept sa aud de inca un test
Fetele cu Z1 si 2, imi pare rau!
Ylari, bine ca stii cauza! Eu cred ca injectiile alea au acelasi ac ca si cele de la stimulare si tot in burta se fac.
Cele de la stim nu dor, dar oricum este impresionant sa te intepi singura, noroc ca eu am "infiermierul" meu.
Eu sunt Z11, dar nu cred ca luna asta o sa fie ceva... nu o sa ovulez.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Hai ca azi am fost bulversata de rezultatul de la trombofilie si am uitat sa va zic. Deci Mi-a venit mestruatia la aprox 28 zile dupa chiuretaj, 14 iulie. Mi-a curs 3 zile si dintr-a patra s-a oprit, azi sunt in ziua 7 si iar imi curge, rosu-rosu. Deci: eu cu cine votez? Care este ziua mea 1? Pierdut ziua 1! Declar ca nu mai stiu de capul meu. Il declar nul

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Dupa ceva timp, am intrat pe forum si am citit cateva din cele scrise de voi. Sunt o fosta aspiranta, actuala mamica ....obosita dar extrem de fericita, mamica unui baietel nascut pe 10 mai 2011. M-am regasit pe lista voastra si am constatat ca sunt trecuta la mamici, si atunci emotia a fost atat de mare incat am plans. Pe cateva dintre fetele inca aspirante le stiu de pe vremea cand si eu aeram aspiranta
Raducu a venit pe lume dupa indelungi asteptari si pierderi de sarcini,din cauze inca nedescoperite. Tot ce am putut face, am facut, analize peste analize...si ...mulllta speranta, atat cat puteam eu printre lacrimile asteptarii.
Pe mine m-a facut mamica Dumnezeu..si, desi suna ciudat....anticoagulantul (Fragmin2500- un fel de Clexan), desi analizele au fost mereu perfecte...chiar si cele de trombofillie facute in 3 locuri diferite, doar gena MTHFR...un pic mutanta, dar nu cea care ma impiedica sa devin mama. Oricum, am sperat si am reusit.
Veti reusi si voi si va tin pumnii din toata inima, si chiar daca nu mai am timp sa intru pe forum, gandul meu este alaturi de voi.
Tot ce vroiam sa va spun e sa nu va pierdeti speranta!!!!!

Va pup dulce dulce de tot

Mami de Raducu

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Dupa ceva timp, am intrat pe forum si am citit cateva din cele scrise de voi. Sunt o fosta aspiranta, actuala mamica ....obosita dar extrem de fericita, mamica unui baietel nascut pe 10 mai 2011. M-am regasit pe lista voastra si am constatat ca sunt trecuta la mamici, si atunci emotia a fost atat de mare incat am plans. Pe cateva dintre fetele inca aspirante le stiu de pe vremea cand si eu aeram aspiranta
Raducu a venit pe lume dupa indelungi asteptari si pierderi de sarcini,din cauze inca nedescoperite. Tot ce am putut face, am facut, analize peste analize...si ...mulllta speranta, atat cat puteam eu printre lacrimile asteptarii.
Pe mine m-a facut mamica Dumnezeu..si, desi suna ciudat....anticoagulantul (Fragmin2500- un fel de Clexan), desi analizele au fost mereu perfecte...chiar si cele de trombofillie facute in 3 locuri diferite, doar gena MTHFR...un pic mutanta, dar nu cea care ma impiedica sa devin mama. Oricum, am sperat si am reusit.
Veti reusi si voi si va tin pumnii din toata inima, si chiar daca nu mai am timp sa intru pe forum, gandul meu este alaturi de voi.
Tot ce vroiam sa va spun e sa nu va pierdeti speranta!!!!!

Va pup dulce dulce de tot

Mami de Raducu

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Eu te tin minte parca prin vara-toamna lui 2009, nu?
Cum era gena MTHFR mutanta? Eu chiar azi am primit rezultatele, am ambele mutatii genotip heterozigot. Sa te bucuri de puiutul scump!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Am sa mai intru, atunci cand am sa pot....sper sa gasesc cat mai multe gravidute!!!

Ylari, da, sunt sigura ca ma tii minte...este heterozigota la mine si nu e responsabila de pierderea sarcinilor
Din cate am inteles, la mine in sarcina se declanseaza ceva...o tromboza. Eu din prima zi a testului pozitiv am facut anticoagulant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valentina_D, eu cred ca este foarte posibil ca si MTHFR-ul tau heterozigot sa determine tromboza...trombofilia asta inseamna: provoaca aparitia de trombi/cheaguri. In plus, pot exista multe mutatii, sunt multi factori de coagulare si noi am avut norocul sa descoperim facand doar cateva analize, dar sunt foarte multe analize care pot fi facute. Eu m-am oprit la cele doua mutatii descoperite pentru ca nu se va schimba tratamentul chiar daca aflu ca mai am ceva.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Buna,
am intrat sa va salut,sa va urez bafta mare in continuare.
Citesc din umbra,dar daca nu mai am nimic de zis... tac.
Ma intristeaza sa vad atitea mutatii si complicatii si analize si .... si tot asa.Va doresc la toate un car de rabdare si o tona de noroc.
Stiu sigur ca cineva acolo sus ne iubeste si o sa ne ajute sa ne implinim visul.
Pupici pt toate si la cit mai multe II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

si sa nu uit:
BRAVA LIA !!! multa sanatate in continuare.
Esti o luptatoare si meriti felicitata pt asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

si sa nu uit:
BRAVA LIA !!! multa sanatate in continuare.
Esti o luptatoare si meriti felicitata pt asta!!

sarutmana
de molipsire

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +23

Mergi la inceput