Eu nu sunt bruneta!
Cred ca nu am fost atenta cu anuntul vostru legat de profil(avatar,poza?).
Ce trebuie sa fac ca sa ies din anonimat dar nu complet?
Nu-mi pun poza pt. ca nu obisnuiesc sa fac acest lucru pe net.
Doresc sa-mi pun un avatar asemanator cu mine dar nu stiu cum sa fac.
Raspunsuri
Laura25 spune:
In primul rand, 10 puncte pt titlu!
Poti sa pui ce poza vrei alegand in meniul din stanga 'Schimba poza'.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
capcaunul spune:
b.nica, eu iti dau o idee de avatar. Fotografiaza o rosie frumoasa din gradina ta, incadreaz-o frumos pe un fond verde de frunze si gata!
Sau alege o rosie de pe net, ca-s nenumarate (doar ca n-au gust ca ale tale din gradina ).
admin spune:
Ideea este simpla: poti sa-ti pui poza care doresti.
Totusi, pentru cei care nu au inspiratie, o sa oferim in curand posibilitatea sa se poata alege dintr-o lista de avataruri.
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul b.nica, eu iti dau o idee de avatar. Fotografiaza o rosie frumoasa din gradina ta, incadreaz-o frumos pe un fond verde de frunze si gata! Sau alege o rosie de pe net, ca-s nenumarate (doar ca n-au gust ca ale tale din gradina ). |
Capcaunule ,am inteles ironia,dar sa stii ca nu numai legumele sunt mandria mea!Am fructe exotice,yami-yami,dar si flori si mi-as alege crinul ca avatar pt. ca este preferatul si mandria mea!
b.nica spune:
Laura,fiind cam blonda,nu m-am prins la care meniu din stanga pot sa ma uit.Astept variantele pe care ni le anunta Florin.
Asa poate gasesc ceva mai inspirat decat rosia sugerata de pofticosul de Capcaun,.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Capcaunule ,am inteles ironia |
N-am fost ironic, ci chiar sincer.
Ai scris, mai ales la sectiunea Casa noastra, despre legumele din gradina proprie si erai mandra de rosiile de care aveai grija. Intr-un fel, cand vad nickul b.nica imi imaginez o rosie romaneasca gustoasa.
PS. Ironic as fi fost daca as fi propus o carticica rosie.
b.nica spune:
Capcaunule,ca bine zici!
Deunazi,ii spuneam sotului(el ma stie si intelege f. bine,deci nu riscam!) ca acum la golania "care este" cred ca aderam rapid la "carticica rosie" din oportunism,.
b.nica spune:
Capcaunule,ma laudam cu multe soiuri de rosii dar nu stiu sigur care dintre ele sunt categoric patent romanesc:"tzatza vacii" sau "inima de bou".
Iti dau libertatea si recunostinta mea daca lamuresti acest aspect si daca reusesti sa obtii si o poza cu "rosia romaneasca" pe care sa mi-o pun ca avatar.
Bineinteles daca primesc si instructiunile necesare de la moderatori ca deh,spuneam ca sunt oarescum blonda,nu bruneta!.
marius spune:
Daca iti spun dai vreo 2-3 kg de rosii proaspete?
PS acum sunt in Bucuresti.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
b.nica spune:
Marius dragule ti-as da si mai multe dar caldura asta a facut ravagii,s-au manat toate!