Eu nu sunt bruneta!
Cred ca nu am fost atenta cu anuntul vostru legat de profil(avatar,poza?).
Ce trebuie sa fac ca sa ies din anonimat dar nu complet?
Nu-mi pun poza pt. ca nu obisnuiesc sa fac acest lucru pe net.
Doresc sa-mi pun un avatar asemanator cu mine dar nu stiu cum sa fac.
Raspunsuri
Laura25 spune:
In primul rand, 10 puncte pt titlu! 
Poti sa pui ce poza vrei alegand in meniul din stanga 'Schimba poza'.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
capcaunul spune:
b.nica, eu iti dau o idee de avatar. Fotografiaza o rosie frumoasa din gradina ta, incadreaz-o frumos pe un fond verde de frunze si gata!
Sau alege o rosie de pe net, ca-s nenumarate (doar ca n-au gust ca ale tale din gradina
).
admin spune:
Ideea este simpla: poti sa-ti pui poza care doresti.
Totusi, pentru cei care nu au inspiratie, o sa oferim in curand posibilitatea sa se poata alege dintr-o lista de avataruri.
b.nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui capcaunul b.nica, eu iti dau o idee de avatar. Fotografiaza o rosie frumoasa din gradina ta, incadreaz-o frumos pe un fond verde de frunze si gata! Sau alege o rosie de pe net, ca-s nenumarate (doar ca n-au gust ca ale tale din gradina |
Capcaunule ,am inteles ironia,dar sa stii ca nu numai legumele sunt mandria mea!Am fructe exotice,yami-yami,dar si flori si mi-as alege crinul ca avatar pt. ca este preferatul si mandria mea!
b.nica spune:
Laura,fiind cam blonda,nu m-am prins la care meniu din stanga pot sa ma uit.Astept variantele pe care ni le anunta Florin.
Asa poate gasesc ceva mai inspirat decat rosia sugerata de pofticosul de Capcaun,
.
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui b.nica Capcaunule ,am inteles ironia |
N-am fost ironic, ci chiar sincer.
Ai scris, mai ales la sectiunea Casa noastra, despre legumele din gradina proprie si erai mandra de rosiile de care aveai grija. Intr-un fel, cand vad nickul b.nica imi imaginez o rosie romaneasca gustoasa.
PS. Ironic as fi fost daca as fi propus o carticica rosie.
b.nica spune:
Capcaunule,ca bine zici!
Deunazi,ii spuneam sotului(el ma stie si intelege f. bine,deci nu riscam!) ca acum la golania "care este" cred ca aderam rapid la "carticica rosie" din oportunism,
.
b.nica spune:
Capcaunule,ma laudam cu multe soiuri de rosii dar nu stiu sigur care dintre ele sunt categoric patent romanesc:"tzatza vacii" sau "inima de bou".
Iti dau libertatea si recunostinta mea daca lamuresti acest aspect si daca reusesti sa obtii si o poza cu "rosia romaneasca" pe care sa mi-o pun ca avatar.
Bineinteles daca primesc si instructiunile necesare de la moderatori ca deh,spuneam ca sunt oarescum blonda,nu bruneta!.
marius spune:
Daca iti spun dai vreo 2-3 kg de rosii proaspete?
PS acum sunt in Bucuresti.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
b.nica spune:
Marius dragule ti-as da si mai multe dar caldura asta a facut ravagii,s-au manat toate!