Nasterea la Arcadia - Iasi (10)
Raspunsuri - Pagina 8
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlynaB Madline, noi cunoastem un instructor de innot si chiar ne-a sunat la o luna dupa ce s-a nascut puiul nostru sa ne intrebe daca nu vrem sa il dam la innot. A spus ca are un bebe de numai 2 luni...... la inceput nu stia cum sa il tina....acuma spune ca ii da drumul in bazinul mare si innoata de mama focului....Cred ca o sa il dam si noi de luna viitoare |
Alina, mie nu mie- frica ca nu-si tine capsuorul sau altele, mi-e frica sa nu aiba apa prea multe chimicale, ca ei o trateaza cu nu stiu ce substante, asa staim eu..si de asta ma tem, ca de altfel eram prima la piscina pana acuma..!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
madline82 spune:
Cred ca Claudizta noastra a nascut..vad ca nu mai da nici un semn de viata!
lalic spune:
hai Claudita uimeste-ne
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
lalic spune:
Buna dimineata!trezirea si fuga la cafea
33 sapt.
madline82 spune:
Netaza, neatza, vad ca nici o veste de la Clau, sigur e cu Denis in brate!
Va pup pe toate!
clauditza89 spune:
NEATZA FETELE dennis a meu inca nu a venit...azi noapte am mai avut niste contractii dar nimic regulat...maine ma duc iara la dr...mie cam frica sa nu ma ia pe acasa nasterea...oricum va tin la curent fetele...
37+DENNIS GABRIEL
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui clauditza89 NEATZA FETELE dennis a meu inca nu a venit...azi noapte am mai avut niste contractii dar nimic regulat...maine ma duc iara la dr...mie cam frica sa nu ma ia pe acasa nasterea...oricum va tin la curent fetele... 37+DENNIS GABRIEL |
Daca nu e cezariana programata, in principiu acasa incepe oricum. Sigur ai timp sa ajungi la spital... stai linistita
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
lalic spune:
Ia uite si noi care faceam galerie pt micut
oricum mult fost putin mai este......
Gagici mamici, o intrebare........ieri m-am tot contrazis cu sotul meu ca in ce scoatem printesa din spital el zice ca e prea incomod scaunul de masina, voi in ce ati scos bebeii???? Ar trebui sa iau un cosulet ceva???
33 sapt.
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui lalic Gagici mamici, o intrebare........ieri m-am tot contrazis cu sotul meu ca in ce scoatem printesa din spital el zice ca e prea incomod scaunul de masina, voi in ce ati scos bebeii???? Ar trebui sa iau un cosulet ceva??? deConstantin Octavian 12 ani deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi 33 sapt. |
Daca scaun de masina = scoica, atunci e cel mai sigur mod de transport pentru bebeii de pana la 9 luni
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
lalic spune:
Merci ionelamaria, ma gandeam eu ca e bun scaunelul.......dupa ce o sa reuseasca sotiorul sa-l echipeze la loc (ca la carucior i-a luat vreo 5 ore), o sa-l pregatesc cu tot cu lucrusoare si il pun la loc curat si parfumat
33 sapt.