Nasterea la Arcadia - Iasi (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Lalic

Lena - 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Eu scot niste motate pt Claudita. Poate, poate bebe Denis isi face elan.

HAI CLAUDIAAAAAA!!!!!!!!

37+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Eu scot niste motate pt Claudita. Poate, poate bebe Denis isi face elan.

HAI CLAUDIAAAAAA!!!!!!!!

37+ cu Maria Antonia
DE CE NU TEAR AUZI DUMNEZEU?am ajuns de plang toata ziua...tati e din ce in ce mai nerabdator...chiar azi a nascut o prietena dea mea la cuza(fetita)iar el e cu tati celalalt sarbatoresc...sa ametit deja si ma suna din juma in juma de ora si ma intreaba daca am nascut?iar eu iara ma pun pe plans...sii spun k ink nu...nu inteleg totusi de ce mai intarzie...nu am indraznit sa sun dr...offf nu mai stiu ce sa mai fac...ieri de exemplu am mers de la moldova pana in frumoasa pe jos...apoi seara am fost iara in copou de am facut miscare...bebe rade de noi

37+DENNIS GABRIEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Hai clauditza89, fii tare mai e putininseamna ca ii place mult in burtica dar ai implinite 40 saptamani?

Noi te sustinem si asteptam vesti

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalic

Hai clauditza89, fii tare mai e putininseamna ca ii place mult in burtica dar ai implinite 40 saptamani?

Noi te sustinem si asteptam vesti

33 sapt.
Nu suntem la cateva zile de 38 dar avem deja colu scurtat si dilatatie 2 acum cateva zile la control...dr nea dat maxim o saptamana...daca nu si cateva ore...sa asezat ff jos in pelvis de nici nu ma mai pot aseza...nu mai spun de dopul gelatinos...acum 2 saptamani poate si mai bine l-am eliminat...toate semnele in afara de contractiile dureroase si regulate...azi dimineata am auzit ssi simtit un POC cand am mers la baie...uitasem sa va spun...!!!credeti ca e cazul sa sun dr...?am inteles ca contractiile si apa nu anunta de fiecare data la orice femeie...se poate intampla ca contractiile sa nu fie chiar atat de dureroase si totusi femeia sa fie pe punctul de a naste...iar membranele sa fie rupte de catre medici...uffff eu nu mai stiu ce sa fac...devin stresanta si ajung sa ma cert si cu tati de aiurea

37+DENNIS GABRIEL

Mergi la inceput

Pentru linistea ta de ce nu mergi totusi la inca un consult? Daca esti un adintre fericitele care nu au dureri la nastere?Mai stii reportajul ca postarita care s-a dus la toaleta sa faca pipi si a nascut?
Suna dr , ce doar ii dai un carutoi de bani

33 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

CLAU,da ai contractii de vreun fel, fie ele si nedureroase, neregulate , scurte si rare. Inearca sa ajungi la medic maine.... sa vezi ce si cum, dar nu te stresa. Bebe ce face? Se misca asa cum v-ati invatat? Asta cu asezatul devenit aproape imposibil e de la coborarea bebelui si e de bine... chiar daca e incomod. Acum na... pana nu vede un medic nu are nimeni cum sa-ti spuna unde e bebe. Despre "poc"...se poate sa ti se fi parut, sa fi pocnit oasele cum mai pocnesc genunchii( sa vezi tu ce pocnesc oasele bebelusului de te stresezi de numai in primele luni si e normal), sau se poate sa fi pocnit membranele si capul bebelusului sa fi blocat curgerea lichidului... dar... asta e mai putin posibil pentru ca tu esti in miscare, el e in miscare si nu prea are cum sa stea fix acolo sa nu curga nimic.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalic

Pentru linistea ta de ce nu mergi totusi la inca un consult? Daca esti un adintre fericitele care nu au dureri la nastere?Mai stii reportajul ca postarita care s-a dus la toaleta sa faca pipi si a nascut?
Suna dr , ce doar ii dai un carutoi de bani

33 sapt.
MAI SPERIAT MAI TARE...da tocmai de asta imi si este frica...am auzit atatea cazuri incat nu stiu la ce sa ma astept...eu una nu am avut decat o data in 22 de ani dureri menstruale...am facut sport 11 ani de zile...in final am un corp destul de elastic de la care nu stiu ce sa ma astept...offf
Am sunat dr acuma si mia spus sa ma duc oricand la dansul...insa am sunat la call center sami fac programare si maine e toata ziua ocupat...abia miercuri mia facut programare...l-am sunat din noi pe el si mia spus ca daca intuitia si starea mea o consider grava sa ma duc oricand la spital iar daca sorocu imi vine el va fi anuntat imediat iar in maxim juma de ora este langa mine...eu iam explicat cum stau lucrurile si mia spus ca nu se stie niciodata...asa ca sa stau in garda...!!!!nu ma linistit deloc...sau sunt eu exagerata...?

37+DENNIS GABRIEL

Mergi la inceput

Du-te maine la prima ora sa vada macar ce dilatatie ai........daca e mare si mai ai putin? Mergi si fara programare ca te primeste si intre vizite, insista daca nu.Doamne, doar n-o sa stai sa plangi asa pana te vede el miercuri......

33 sapt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

CLAU,da ai contractii de vreun fel, fie ele si nedureroase, neregulate , scurte si rare. Inearca sa ajungi la medic maine.... sa vezi ce si cum, dar nu te stresa. Bebe ce face? Se misca asa cum v-ati invatat? Asta cu asezatul devenit aproape imposibil e de la coborarea bebelui si e de bine... chiar daca e incomod. Acum na... pana nu vede un medic nu are nimeni cum sa-ti spuna unde e bebe. Despre "poc"...se poate sa ti se fi parut, sa fi pocnit oasele cum mai pocnesc genunchii( sa vezi tu ce pocnesc oasele bebelusului de te stresezi de numai in primele luni si e normal), sau se poate sa fi pocnit membranele si capul bebelusului sa fi blocat curgerea lichidului... dar... asta e mai putin posibil pentru ca tu esti in miscare, el e in miscare si nu prea are cum sa stea fix acolo sa nu curga nimic.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
DA contractii am...chiar ieri iam explicat oanei ca nu sunt atat de dureroase..insa imi amortesc mainile si picioarele...iar pocul care lam auzit lam si simtit si era din pelvis...nu e imaginatia mea... berea o beau fara alcool...dar daca era membranele cred ca tot curgea putin lichid nu?eu faceam pisu cand sa intamplat..!!!cat despre bebe nu mai este asa activ ca inainte...iar ultima oara la control dr mia spus ca ia atins capusorul ca este ff jos in pelvis...!!!sincer eu nu mai inteleg nimic....sunt eu prea exagerata?

37+DENNIS GABRIEL

Mergi la inceput