Nu vrea să se culce

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Zau ca nu inteleg de ce atata incrancenare ca un copil de 2 ani sa doarma dupa program, fix la ora la care trebuie. In viata copiilor, ca si in viata noastra intervin tot soiul de variabile, un dinte, un puseu de crestere, o digestie mai putin eficienta, o zi mai agitata sau mai obositoare, un mediu nou sau mai stressant. Copii isi mai schimba rutina si pe perioade scurte de timp pot chiar sa aiba un orar complet dereglat. E nevoie de multa rabdare si empatie din partea noastra, a parintilor, sa ii ajutam sa treaca peste aceste momente care pot sa fie dificile atat pentru noi cat si pentru ei.

Trecand acum la exemplul personal, matzuca noastra nu doarme niciodata mai mult de 8 ore legat, ceea ce mi se pare normal. In general incercam sa o mentinem treaza pana la ore mai tarzii, dar daca din varii motive a fost obosita si s-a culcat mai devreme, se poate trezi si la 3 sau 4 dimineata cu chef de joc. Pentru astfel de situatii noi avem un plan de bataie. Intai ma scol eu, si ii dau sa suga. Dar daca nu adoarme in timp ce/dupa ce suge, il trezesc pe tati sa mearga cu ea in sufragerie sa se zbenguiasca jumatate de ora, dupa care adoarme din nou pana dimineata.
E obositor? - Sigur ca da, mai ales cand a doua zi trebuie sa fim amandoi fresh la job. Dar nici nu putem sa ii ignoram nevoile, perioadele de acest gen vin si trec, ei cresc si rutina se stabilizeaza.

Daca s-ar culca la 18 h, ceea ce nu facea nici cand era nou nascut, s-ar trezi la 2 noaptea.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asa, acum mai dezbateti nitel pe cateva pagini cum ar fi trebuit sa i se raspunda cand realitatea e ca omul a plecat. PUNCT.
Sunt mai multe sanse sa renunte la metoda cu usa inchisa si lasat copilul sa urle pana se sesizeaza vecinii acum ca a plecat? Bine, bravo! Ati fost foarte eficiente!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Asa, acum mai dezbateti nitel pe cateva pagini cum ar fi trebuit sa i se raspunda cand realitatea e ca omul a plecat. PUNCT.
Sunt mai multe sanse sa renunte la metoda cu usa inchisa si lasat copilul sa urle pana se sesizeaza vecinii acum ca a plecat? Bine, bravo! Ati fost foarte eficiente!

Androix Bijoux

Dar tu ce treaba ai de tot stai pe margine si chibitzezi/ faci morala/ dai cu barda?...Aici fiecare scrie in nume propriu; trebuia sa fii tu mai rapida si sa-i dai un raspuns extraordinar, care sa-i deschida ochii, sa aiba brusc o revelatie ca n-a facut bine si sa-si dea seama, dupa 2 ani, ca are in ograda un pui de om, nu un ciobanesc belgian. Asta daca te crezi asa de eficienta.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai lasa nu te mai agita, am spus deja, omul a plecat de pe la pagina 3, totul a reintrat in normal pe forum. Ai rabdare sa vina urmatorul incuiat si o sa ai si tu ocazia sa fii mai rapida. Eu te inteleg, esti pe programul de vara, mai mult prin parc

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Androix, gablonturile alea nu se prea asorteaza cu limbajul de Ferentari.

Asadar, schimba macar poza de la profil daca in alta parte n-ai ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Mie-mi pare ca deja ati cam dezbatut tot ce era de dezbatut,s-a lasat si cu insulte.Prin urmare acesta e topic inchis.Multumesc pentru intelegere si o zi linistita tuturor.

Mergi la inceput