Nu vrea să se culce
Raspunsuri - Pagina 3
ralcat spune:
13 ore de somn legate ? asta nu-mi reuseste mie in momentele de oboseala cronica ... si voi vreti ca puiul vostru sa doarma asa in fiecare zi?
si timp sa stea cu voi, sa va cunoasca si altfel decat "cei care ma lasa sa plang pana cedez si fac ce vor ei", timp sa se joace, sa invete lumea cu voi si de la voi ... cand are daca doarme tot timpul vostru activ de acasa?
vreti solutia magica sa doarma, poate nu mai deranjeaza si pot avea si parintii o viata a lor? diazepam ..... va dormi tun. Si asa nu va mai deranjeaza nici pe voi, nici vecinii ... ce-i drept e drept si capul chisalita il faceti, dar cum nu v-a prea interesat ce-i in sufletul ei pana acu, poate nici de creier nu va pasa mai mult
si sper ca ati inteles sarcasmul din solutia mea, asta ca sa nu credeti ca as putea vreodata recomanda asa ceva ...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
Roxxy80 spune:
Si eu am o fetita de aproape 2 ani. Programul ei de somn este astfel: la pranz doarme 2-3 ore (de la 2 la 5 in general), iar seara se culca la 22.00-22.30. Noi la orele 21.00 se intampla sa fim in parc.
Sincer, mi-e greu sa cred ca un copil poate dormi de la 6 seara la 7 dimineata. Pai si voi cand va mai jucati cu ea? Baia de seara o faceati la orele 17.00? Serios, eu ma gandesc ca ai vrut sa scrii alta ora. Nici un nou-nascut nu doarme atatea ore.
Cu cat se maresc, copiii mai scurteaza din orele de somn. Eu sunt absolut convinsa ca puiului vostru nu-i este somn seara la 8. Mai bine o imbracati si o scoateti in parc ca e tare placut afara la ora aceea.
LoraG76 spune:
Off-topic: Eu cand am citit mesajul initial postat si-am vazut ca userul are doar 1 mesaj scris am zis ca-i "la misto" postat...dar se pare ca nu, din pacate. Si unii chiar sunt de acord cu el si-l sfatuiesc sa aiba rabdare, ca trece perioada asta! Pai daca se dreseaza animalele, copiii de ce nu?! Dar na, eu sunt o mama iresponsabila, fetele mele n-au program fix.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
jean0450 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Te rog sa nu mai scrii cu diacritice pt ca face textul necitibil. |
Scrisul īn romān#259; implic#259; diacriticele. Se poate seta browserul s#259; afi#537;eze UTF-8. Orice sistem mai nou de Windows XP poate afi#537;a corect, iar XP poate s#259; fie corectat s#259; afi#537;eze corect.
jean0450 spune:
Este vina mea c#259; poate nu am dat destule detalii. Am f#259;cut-o din team#259; c#259; un mesaj prea lung ar fi fost dificil de citit īn ritmul alert al societ#259;#539;ii moderne. Gre#537;ala mea, o recunosc. Dar nu vor reveni #537;i acum cu complet#259;ri pentru a-i infirma pe cei care judec#259;. Am gre#537;it forumul.
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui jean0450
Scrisul īn romān#259; implic#259; diacriticele. Se poate seta browserul s#259; afi#537;eze UTF-8. Orice sistem mai nou de Windows XP poate afi#537;a corect, iar XP poate s#259; fie corectat s#259; afi#537;eze corect. |
Zi-mi te rog daca tu acum intelegi ce ai scris aici. Eu nu iti mai editez mesajele sa scot diacriticile si vei vedea ca nu sunt singura care are probleme in a intelege textul.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Dar nu conteaza sa intelegem ce-a scris, daca asa se scrie in lb. romana. Oricum zice ca a gresit forumul, deci ne pedepseste cu diacriticele.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
CorinaDani spune:
OMG, e pe bune subiectul asta ?
daca da, eu cred ca schimbarea comportamentului fetitei are si alte motive, pe langa cele enumerate deja :
- ati schimbat mediul, fusul orar, in jurul ei nu mai este nimic familiar, nu-si mai vede nici bunicii, practic e intr-o lume noua, total straina, singurele puncte de reper pentru ea sunteti voi, mami si tati
- faptul ca acum sunteti nevoiti sa dormiti in aceeasi camera : n-am inteles exact ce faceti voi parintii in momentul in care vine ora de culcare seara - stingeti luminile, televizorul, va prefaceti si voi ca dormiti ca sa adoarma fetita sau cum ?
- in timpul zilei cine sta cu fetita? este scoasa la plimbare sau sta mai mult in casa?
- ce program zilnic are fetita ? doarme sau nu pe parcursul zilei ?
- fetita merge sau nu in colectivitate ?
Pana una-alta s-a spus deja ca ati procedat total gresit in privinta ritualului de seara; depinde numai de voi sa va reviziuiti atitudinea si prioritatile, sa intelegeti ca un copilas de 3 ani nu este un animalut care poate fi dresat si pus sa faca ce vor adultii, ca trebuie sa aveti rabdare cu fetita, i-ati schimbat micul univers prea des si prea brusc, de 3 ori pana acum in scurta ei viata.
Iar varsta de 3 ani nu degeaba se numeste "the terrible three". ar trebui sa va informati si voi mai mult, nu sa dati fuga la popa...ce/cum credeati/sperati ca rezolva acesta ?
Si nu in ultimul rand ar trebui sa cereti sfatul unui psiholog pediatru, va va ajuta sa va intelegeti mai bine copilasul si veti vedea unde ati gresit si voi adultii in relatia cu fetita.
Ilinca_M. spune:
Lasati-l, ca a gresit forumul, poate intre timp a ajuns unde trebuie, pe forumul de dresaj.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jean0450 Este vina mea c#259; poate nu am dat destule detalii. Am f#259;cut-o din team#259; c#259; un mesaj prea lung ar fi fost dificil de citit īn ritmul alert al societ#259;#539;ii moderne. Gre#537;ala mea, o recunosc. Dar nu vor reveni #537;i acum cu complet#259;ri pentru a-i infirma pe cei care judec#259;. Am gre#537;it forumul. |
Acum intelegi, Laura, de ce am scris ca pot depasi situatia si fara sa fie trimisi la psiholog printre altele?
E foarte tare cum vor unii sa faca bine cu barda in mana Pffff, lipseste sefa...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!