Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gabitzam, am vazut pozele, sunt dementiale. S-au distrat de minune pustii si par asa cumintei

Intrebare: unde ai gasit prosop de plaja cu masina mqueen? Thanks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Deci, am avut o zi super la Niagara! Am fost la aqua-land, e la etajul 9, pe acoperisul unui hotel, dar e piscina acoperita. Ne-am dus la hotel, Victoria a dormit de amiaza, am iesit sa mancam, ne-am plimbat, ne-am intors la hotel, am vrut sa mergem in piscina, dar Victoria a zis ca apa e prea rece pentru ea. Am zis, ok, hai in camera sa mergem la culcare. Era ora 9 seara. Si s-a pus Victoria pe marait, ca ea NU vrea sa doarma acolo, ea vrea sa doarma acasa la ea. Asa ca, am impachetat tot si am venit acasa... Dupa ce m-am carat cu fete de perne si plapuma ei de acasa... Am ajuns acasa pe la 10 jumate... de acum stim, mergem pentru o zi, nu pentru 2-3, ca nu e comoda in alta parte, deocamdata.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, prosoapele copiilor le am de la coleguta noastra de forum alex@sara Au fost printre cadourile de Craciun de asta iarna ale baietilor. In ce priveste cumintenia baietilor... stii si tu cum e, doar in poze

Drum bun si concediu frumos si linistit.

Maine incepe si Raducu gradinita si am nitelus emotii. Mai am o saptamana de concediu de stat pe acasa. Daca o sa fie amandoi copilasii la gradinita, o za zic si eu ca sunt in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

back!

Gabi bafta lui Raducu! Robert e acasa, ca miercuri vrem sa plecam la munte si nu am chef de daruri de la gradi.

fig la dewspachetat +impachetat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Gabi si Lorich, sa va fie de bine concediile!
Gabi, am apucat sa vad si eu o parte din poze ; suberbe!!!

Nadia, ma bucur pentru voi ca v-ati simtit bine! wow, Niagara!! oi ajnge is eu pe acolo vreodata?!

Simona, de cand nu te-ammai citit pe aici!!! ce mai faceti voi ? cred ca a crescut Vlad!!!

Luminita, cred si eu ca esti obosita!!! cu trei copii!!! mamica eroina ca si Simo, de altfel

Eu am fost cu Cristi joia trecuta la un control ORL la Budimex; De serviciu era dr. Andrei Borangiu care mi-a zis ca are otita seroasa (m-a intrebat daca am observat o scadere de auz, si nu este doecamdata) si trebuie operata de polipi ca sa nu mai faca asa de des otite medii (de fapt de asta m-am si dus cu ea). Mi-a zis ca ar trbui operata pana vine frigul, ca operatia se face cu anestezie generala, nu doare si o externeaza in aceeasi zi.
Stie cineva ceva de acest doctor? cat e de bun? ce "tarif" are?
E bine sa o operez acum? Sa mai astept?

Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si informatii!!!

Va pup!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Back too!
Si deja bagata in trebi pana la gat la munca.
Dar parca imi era dor de casa mea.

Poze nu am pus inca, dar promit ca o sa pun repede, saptamana asta, cat sunt inca singura cu Odo. Duminica se intorc si baietii si atunci o sa fie mai agitatie (ei sunt agitatzii familiei :) ).

Pe scurt: cele 10 zile in Faranta au fost minunate: soare, mare, mancare buna, vin bun, copii veseli.
Apoi cele doua saptamani in Romania: prima destul de hot, ne-a cam lovit caldura in moalele capului, dar nu ma vait. dupa vreo doua zile ne obishnuisem. am colindat parcurile bucurestului, ca na, trebuie distractie la copii. seara mai evadam cu al meu sotz, mai un centru vechi, la terasa, mai un club, mai un restaurant.
a doua saptamana am plecat cu copiii si cu ai mei parinti la munte, la Bran. frumoase peisaje. inca mai am pe retina dealurile verzi, cu capitze de fan si casutze mici. o sa pun poze.
am stat la o pensiune langa Club Vila Bran, dar ne-am petrecut mai tot timpul in parcul si restaurantul de la Vila Bran. Am vrut sa stam acolo, dar nu am gasit cazare, desi as spune ca nu era chiar foarte ieftin. Am vazut si Cheile Gradistei, minunate locuri.

Gabitza, am fost si la Complex Wolf, la piscina, si m-am gandit la tine. Ba chair m-am uitat dupa tine, desi parca imi amitneam ca ai zis ca sunteti la mare. dar speram sa va vad.

Luminel, am trecut pe langa pensiunea/hotel unde ai stat tu. mi-o amintesc bine, mi-a placut.

Desiree, ti-am trimis un PM.
Edit: Scuze, abia apoi am vazut ca mi-ai raspuns. Pup.

ma intorc la munci. promit ca revin cu poze si povesti mai pe larg.
pupici la toata lumea.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Dana, bine ai revenit! Sa va fie de bine concediul! mama, dar stiu ca v-ati plimbat
Abia astept sa vad pozele!

Intr-adevar, e placut la Zada! Si personalul e foarte amabil. Mancarea e buna si accesibila. O recomand!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lumi, haideti la noi, suntem la o ora de Niagara.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci, cum va ziceam pe FB, am avut degeaba emotii cu Raducu si inceperea gradinitei, mi-au zis ingrijitoarele ca parca se nascuse acolo si era mai de-al casei decat Andrei Andrei a fost foarte grijuliu, chiar le-a atentionat ca lui Raducu nu-i place verdeata din ciorba Si nici macar nu si-a mai cerut biberonul de culcare. Am baiat mare, sunt mandra de el
Inca de dimineata l-a instruit Andrei ce are voie, ce n-are, si mi-a zis cand m-am dus sa-i iau ca lui Raducu "chiar i-a placut mult la gradinita azi". Si ca a mancat tot si a si dormit.
Nu va zic taxu ce emotii a avut, si ce bucuros a fost cand i-am zis ca e totul in regula, cand a venit acasa le-a adus un tortulet

Dana, astept sa vad pozici din vacanta voastra. Bine ai revenit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Lumi, haideti la noi, suntem la o ora de Niagara.

_

nu zi de doua ori maine as veni

Mergi la inceput