Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 13
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
nu zi de doua ori ![]() Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
caut belete de avion
> Hai ca abia am desfacut valizele. Sunt eficienta la asa ceva Gabitzam, felicitoci pt prima zi de gradi!!!
Luminel, Simonixu a operat flacaul de polipi si amigdale, deci mai mult decat dublu la complicatie, si iaka-l viata i s-a imbunatatit
.
simonacip spune:
Luminel
nu prea reusesc sa mai intru pe aici..la fel din lipsa de timp, dar ma gandesc la voi..si noroc ca va mai vaz/citesc pe fb...e mai rapid.. Arsenie face joi 5 luni, e maricel, a trecut timpul nu stiu cum si cand...am sa pun ceva poze pe fb sa vedeti ce flacau mare am![]()
Gabitzam, Lori sa va fie de bine concediile, v-am vzt pozele
Alex&Sara...cred ca deja e prea mult, de ce nu incerci s-o intarci??Eu pe la un an vreau sa tai cordonul...de fapt si cordonul asta...
ALysh concediu placut!!! ce fain!
Alex@Sara spune:
Fetelorr,am nevoie urgenta de o manuta de ajutorr..AM nevoie de o cofetarie care face torturi pentru copilasi,bune si cu personaje..vreau cu Minnie.Miercuri e ziua Dariucai si noi luam de la ALice de oboicei,dar la cate am pe cap am uitta ca martea e inchis,asa ca nu avem tortulet pt miercuri.Daca stiti careva o cofetarie buna si cu tortulete cu perosnaje,dati d estire .Multumesc 
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...
Lorich spune:
alex@sara / Lumi eu o iubesc pe Maria. Cofetaria Maria.
au si poze cu toate torturile pe site.
Bafta sa rezolvati si petrecere frumoasa!!
Alex@Sara spune:
Mersic Lori,doar ca ei sunt in contzediu pana pe 10 august 

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...
Luminel spune:
hello, hello!
Simo, wow, 5 luni deja!!! e baiat mare!!! multe inainte!!! si putere sa le faci pe toate!
Cleo, mersi! stiam ca a amai facut cineva operatia pe aici, da numai tineam minte cine![]()
Simonix, mai da-mi si mie o data detalii despre operatie, te rog!
cum s-a facut, cat a durat, in cat timp s-a recuperat, a avut efect?
Multumesc mult de tot!
Aly, nu mai stiu daca ti-am urat concediu placut!
Va sarut! O zi buna sa aveti!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alex@Sara Fetelorr,am nevoie urgenta de o manuta de ajutorr..AM nevoie de o cofetarie care face torturi pentru copilasi,bune si cu personaje..vreau cu Minnie.Miercuri e ziua Dariucai si noi luam de la ALice de oboicei,dar la cate am pe cap am uitta ca martea e inchis,asa ca nu avem tortulet pt miercuri.Daca stiti careva o cofetarie buna si cu tortulete cu perosnaje,dati d estire .Multumesc ![]() Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 ... |
Lumi, eu i-am facut tortul Cristianei la cofetaria Paradis; am vazut ca au si pe Colentina; a fost foarte bun la gust (Diplomat); dar a trebuit sa-l fac de 2 kg ca sa poata sa-i puna poza (sa aiba format A4)
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
DESIREE- sa stii ca si eu am emotii cu asta mare. Dintotdeauna a fost de cosmar sa dormim in alte parti. Sa vedem acum cum va reactiona. Mai ales ca aici la noi e liniste totala, in Romania ai mei stau intr-un cartier super-galagios, e plin de caini care latra, copii care tipa, oameni care urla, etc. Nu stiu cum se va adapta.
Si asta micu are somnul usor, se trezeste la orice zgomot. E bine ca nu plange, Patrick se trezeste (si acum) plangand si greu mai adoarme. Kevin in schimb se trezeste si rade cu gura pana la urechi. Macar atata.
Bun venit din vacante, LORICH, DANA! Vazut pozici de LORI pe FB, vrem si pozici de DANA.
EDIT- stiam eu ca am uitat pe cineva, am vazut si pozele GABITEI, superbe, ce s-au mai jucat piticii!!! Si noi am zis ca mai asteptam cu marea, parca e prea mic Kevin, cand o sa fie amandoi mai marisori o sa se preteze mai bine. Deocamdata am fost aici la plaja si a fost cam aiurea, asta micu obosit, voia somnic in patutul lui, n-am reusit sa-l adorm pe plaja la umbra, cel mare voia la joaca in apa, pana la urma amandoi au fost frustrati, unul a urlat putin pana a reusit sa adoarma si am stressat si lumea din jur si pe PAtrick l-am luat mai repede de la joaca. Deci, am zis ca gata, la plaja si la mare mergem cand mai crestem.
Vacanta frumoasa ALYSH!
Noi suntem in febra pregatirilor. TAre mai astept vacanta asta, vreau sa vad si sa vorbesc cu adulti!!!!![]()
alina_anto spune:
Buna fetele!!
Ne-am intors din vacanta!! A fost super la mare! Sara a stat doar in apa. Apoi am fost la soacra in Tulcea, am mancat tot fell de bunataturi
,apoi la Breaza si acum am reveit in Bucuresti.
Nu a avut net, dar am urat in gand la multi ani sarbatoritelor:
LA MULTI ANI CRISTINA, ALINA, ALINA!!!!!
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!
Eu il tot simt pe bebe din burtica (de prin sapt 13). Maine am control, sunt bucuroasa ca ma simt minunat!!
Va pup cu drag pe toate. Fug sa citesc din urma si sa vad poze!
Alina
15+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
gabitzam spune:
Am fost in seara asta cu baietii sa facem un tur de oras cu autobuzul turistic cu etaj
A fost simpatic, pare mai frumos Bucurestiul de la inaltime.
Drept e ca n-am mai fost de tare multa vreme in zona centrala, toata calea Victoriei, centrul, piata Unirii, Magheru, Kiseleff. Din pacate n-am luat aparatul foto cu mine. Dar daca ma plictisesc maine ma mai duc o data , ca e valabila cartela 24 de ore ![]()
Pacat ca nu e careva din voi pe aproape, ca va luam maine dimineata la plimbare cu autobuzul
Lori, voi sunteti, sau parca ziceati ca plecati?
Dimineata am mai facut o tura pentru ultimele reduceri din mall, le-am mai luat baietilor blugi f.ieftini.

22.05.2008