stiati si voi?

stiati si voi? | Autor: SuperMami_1

Link direct la acest mesaj

Am discutat cu o cunostinta despre faptul ca ti se restituie de la primarie o parte din banii pe care i-am dat pe termopane, prin proiectul asta de reabilitare termica a locuintelor, care momentan stiu ca e sistat. Stiti si voi ceva despre asta? daca da, va rog sa ma informati si pe mine.
Cica pe baza facturii fiscale de la firma de termopane se mai face o cerere la primarie....si ti se restituie o mare parte din bani.

Ce parere aveti? sa fie vreo nascoceala? nu de alta, dar mi-ar prinde bine banutii...

Albumele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Din cate stiu eu, acest program s-a incheiat de cativa ani.
Si nici nu era in forma asta...adica nu primeai bani, ci ti se deducea din impozite.
Dar poate ma insel...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Legea 571/2003 (Codul fiscal),art 86 alin (1),,"(1) Venitul anual global impozabil se stabileste prin deducerea din venitul anual global, īn ordine, a urmatoarelor:
c) cheltuieli pentru reabilitarea locuintei de domiciliu, destinate reducerii pierderilor de caldura īn scopul īmbunatatirii confortului termic, īn limita sumei de 15.000.000 lei anual, conform procedurii stabilite prin hotarāre a Guvernului,la initiativa Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului;"
, HG 1234/2004 ,conditii de acordare a deducerilor din venitul global pentru reabilitare termica a locuintei .
Cererea se depunea la organul fiscal nu la Primarie.Obligatoriu era sa ai act de proprietate a locuintei si toate actele justificative a tuturor cheltuielilor pentru aceasta operatiune.

S-a sistat, asa stiu si eu dar stiu ca a functionat o perioada, nu a fost popularizat acest lucru si nici nu stiu daca in 571/2011 acest articol apare, nu cred!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

multumesc, Luisa. ma documentez daca mai e de actualitate, macar mi-ai dat o pista

Albumele noastre

Mergi la inceput