Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

nu stiu cum e tefalul, dar eu la steamerul meu am o tavita unde se pune apa si se scurge toata zeama de la legume..si e asa gustoasa asa ca puneam apa plata acolo si pt zeama foloseam de acolo ca sa fie papica mai zemoasa..
va spun, avea un gust de nici nu se compara cu zeama de la supa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

alina06 - multumesc de raspuns

happi - eu as fi interesata de carticica

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

dragi mamici, de ce va grabiti asa cu diversificarea ? n-are timp toata viata sa manance ? luati-va si voi dupa OMS si tot ce spun majoritatea organizatiilor mondiale in privinta sanatatii- 6 luni e momentul optim !!nu zice nimeni nimic daca e 5 luni, dar 3 luni e atat de putin..
n-am nimic cu pediatrii, si noi toti am fost crescuti asa..dar medicina avanseaza, mediul s-a alterat la fel ca si alimentele..de ce sa nu ne gandim la binele lor ? daca mai punem la socoteala si toate chimicalele din legume/fructe..as vrea sa stea pe lapte toata viata..
stiti taranii cultivatori din tara noasdtra cum stiu toate chimicalele si pesticidele pe dinafara ? n-aveti idee..ei nu mananca pt ei din ce cultiva sa vanda..plus ca partea mai nasoala e ca folosesc cele mai ieftine pesticide care sunt si cele mai daunatoare..
e doar parerea mea..dar mai ganditi-va..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

dragi mamici, de ce va grabiti asa cu diversificarea ? n-are timp toata viata sa manance ? luati-va si voi dupa OMS si tot ce spun majoritatea organizatiilor mondiale in privinta sanatatii- 6 luni e momentul optim !!nu zice nimeni nimic daca e 5 luni, dar 3 luni e atat de putin..
n-am nimic cu pediatrii, si noi toti am fost crescuti asa..dar medicina avanseaza, mediul s-a alterat la fel ca si alimentele..de ce sa nu ne gandim la binele lor ? daca mai punem la socoteala si toate chimicalele din legume/fructe..as vrea sa stea pe lapte toata viata..
stiti taranii cultivatori din tara noasdtra cum stiu toate chimicalele si pesticidele pe dinafara ? n-aveti idee..ei nu mananca pt ei din ce cultiva sa vanda..plus ca partea mai nasoala e ca folosesc cele mai ieftine pesticide care sunt si cele mai daunatoare..
e doar parerea mea..dar mai ganditi-va..

mami de 2 prichindei

Bun gasit mamici!

Ai mare dreptate... Recunosc..din sute de pomi fructiferi am pastrat cite unul din fiecare nestorpit ptr a minca noi...si mai nou...Ioana.

Problema este ca daca nu sunt stropii bolile si daunatorii isi fac de cap si toate fructele si legumele ar fi cu viermi...sau fara a avea ''fata comerciala''. Ei... noi din acelea consumam. ...fara ''fata comercila'' si cu viermi...alegem doar ce este bun si ..natural zicem noi, in limita posibilitatilor.

Doream sa va intreb daca putem conserva dovlecei la conserva peste iarna ptr supele micutilor. Se poate???

strumphyGreu te-ai lasat convinsa!!! Dar niciodata nu-i tirziu!!! Apropos... cita ''curte'' ti-a facut al tau sot??? la fel de greu i-ai cedat?!? Pupici... si ptr micuta

scrishSa va fie de bine! Frumosi foc de la mic la mare!

allynu stiiam de ce nu revii mai repede...gateai sau mincai

simonelu tot fara pc esti? Imi lipsesti...ce fac nazdravanii?

roxy nu suna deloc aiurea intrebarile... Eu am un strocator philips si este f ok. In 2005 l-am folosit 3 luni de zile zi de zi ptr a obtine suc de radacinoase (2,5l pe zi) ptr mama....speram ca se va face bine...Ideea este ca a rezistat. Acum este inca ok, si tin sa precizez ca fac suc de fructe natual de 5 ori pe saptamina...
Deci rezista!!! Asa cum te-au indrumat fetele..ptr inceput e ok o razatoarea ...dar ptr viitor daca vei vrea sa consumati suc natural este de toata isprava.

Bunnnn.... va astept la o placinta cu : brinza dulce, stafide si vanilie!!!

Pupici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

miki - ai mare dreptate referitor la substantele pe care le contine mancarea in general, nu doar fructele si legumele

eu a hotarat sa incep diversificarea in jur de 4 luni, ramane sa vorbesc si cu dr sa vedem ce zice

catank - vreau si eu o feliuta

mai fetelor dar vad ca va intreceti in mancaruri azi

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

catank, poti conserva dovleceii direct taiati cubulete si congelati..eu asa am procedat si sunt f f gustosi..
eu stiu ca din toate metodele de conservare existente, congelatorul e cel mai bun in privinta mentinerii vitaminelor..daca stiu gresit, astept mustrarile

m-ai omorat cu placinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai nou se spune ca lm e suficient pana la 9-12 luni

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Bun gasit din nou!

Am fost pe afara la plimbare si cum bine imi shade mie in prostul obicei am trecut si pe la magazine, sa nu uit si de patiseria ungureasca si apoi ma mai plang ca am fundu mare dar ce sa ii fac daca mi-e in drum? vorba aia, cine-a pus carciuma-n drum ? asa si eu cu patiseria, cine a pus-o in drumul meu spre parc?

Am cumparat o branzoaica, ceva o poganica cu branza sarata si o prajitura cu nuca de cocos, bunaaaaa off tare greu ma abtin cand intru in patiseria asta ungureasca, fac niste prajituri buneeeee abia astept sa ajung in ro sa mananc kurtos kolacs aici nu au si nici nu fac cred ca m-as face intradevar patrata daca ar face si kurtos mi-as gasi de plecat in parc si de cate 3 ori pe zi numa sa ajung sa mananc ...of parca am intrat in pofte si gravida nu sunt

Afara-i frigut , am imbracat piscoata cu bluza cu maneca lunga si un cardigan deasupra si blugi si am pus mana la un moment dat pe manutele ei si erau reci sloi si nasucul rece, sper ca nu face si mai multi muci ca se pare ca ne-au cam trecut si nu vrem altii noi

Dupa ce am venit de afara am pus-o la san ca ii era foame, dormise la aer la racoare in landou si am ajuns acasa cu foamea in gat si cand aproape sa termine de se aude de la vecini un sunet bizar, cred ca rascheteaza parchet sau ceva de genul asta si a ridicat capul si statea ca un popandau , antena era si nu stia ce se aude... era asa comica de m-am prapadit de ras de una singura era fata era speriata si eu radeam de ea , incercam sa vorbesc cu ea dar nu puteam ca ma hlizeam de numa dar era asa scumpa cum statea ea cu ochii in 4 si capul ridicat

Ma duc sa pun la spalat rufe sa scot altele de la uscator si cele din masina sa le pun pe sarme , deci multa treaba domle

Trec pe aici dupa ce termin trebsoara sa mai spun una alta la fiecare, daca va era dor de romanele mele in 3 volume

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

catank eu am avut dovlecel congelat dar nu mai avea nici un gust

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Bun gasit din nou!

Am cumparat o branzoaica, ceva o poganica cu branza sarata si o prajitura cu nuca de cocos, bunaaaaa off tare greu ma abtin cand intru in patiseria asta ungureasca, fac niste prajituri buneeeee abia astept sa ajung in ro sa mananc kurtos kolacs aici nu au si nici nu fac cred ca m-as face intradevar patrata daca ar face si kurtos mi-as gasi de plecat in parc si de cate 3 ori pe zi numa sa ajung sa mananc ...of parca am intrat in pofte si gravida nu sunt

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

te inteleg eu oricat de satula as fi nu pot refuza o merdenea/strudel... orice cu aluat sa fie

Mergi la inceput