Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ioanna..cei active baby care ii folosesc eu sunt tot ca cei premium care nu gen chilotel..Nu stiu cum sunt cei de care zice Miki..dar astia sunt ok,absorb bine,nu se irita..Si eu am avut emotii dar acum sunt ok...

Vad ca voi folositi nr 2-3..eu am trecut de mult la 4 chiar daca David nu are inca 7 kg..dar este foarte ok ,nu il strange si nu mai se ridica kk...(scuze de detalii) dar cu ceilalti pateam mereu sa murdarim hainutele...

Este la noi o caldura...murim in casa...

Apropo de dormit seara...si la noi este super cald..28 grade..si dormim cu geamul deschis la sufragerie si usa deschisa la noi la dormitor dar am vazut ca azi David este mucios si nu stiu cum voi face la noapte...cred ca el transpira si ii vine curent..habar nu am!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ioanna, Roxy, Lalely, multam fetelor pt raspunsuri. O sa-i iau si o sepcuta.

Stiti pe undeva site-uri sau magazine unde se gasesc ceva costumase mai speciale pt bebei asa mici? As fi vrut sa iau un costumas de soldatel asa ca sa se simta tati bine. Am cautat pe net dar n-am gasit. Am gasit unele frumoase pe care scrie "Capitan" - sunt mai gen marinaresc, dar macar e capitan ca tati. Cred ca o sa-i iau unul din acela

Yasmi, Irinuca, Scrish: relaxare placuta, fetelor!

Roxy, multam pt aprecieri. In ziua cand au dormit asa nas in nas, tati era cam racit, dar daca i-a luat somnul asa... i-am lasat ca tare mi-erau dragi

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

lalely
stii ce nu inteleg eu? stiam ca nr 3 este intre 6-9 kg.cum ai ajuns la nr. 4?
difera numerele intre premium care si active baby?

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

uitati aici tipurile de pampers: http://www.pampers.ro/ro_RO/diapers-wipes-training-pants
marimea 3 este pt 4-9kg si marimea 4 este pt 7-18kg
nu faceti confuzie intre pampers active baby care sunt scutece cu scai (sau cum s-o numi ) si pampers active boy si active girl care sunt tip chilotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Da, eu le am pe alea primele, New Baby, nr.2. Pana la 6 kg, desi prichindelul meu are peste 6. Dar n-am avut niciodata nicun incident, de genul dat pe afara din scutecel. Oricum, o sa-i iau nr. 3. Vad ca aici nu sunt, dar eu in magazin am vazut acelasi lucru si nr.3. Chiar am stat in dubiu, daca sa iau 2 sau 3. Mi-a fost teama sa nu fie mari si sa dea pe-afara

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

irinuca - multumesc de lamurire

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

hai ca a dat dumnezeu sa termin si eu curatenia, ca de dimineata ma tot invart; am reusit sa si calc, ma duc sa curat niste cartofei sa fac o tura de cartofi prajiti si o salata

va pup si incerc sa mai intru mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor eu pe 12 iunie am avut-o pe petra tot cu capul gol la iesirea din biserica
si fara nici un dres nimic
nu au vrut nasicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

Hello all.
Nu reusesc sa tin pasul si nici macar sa citesc din urma. Sant pe la cap 25 abia :(
Ca si noutate ne-am crestinat, pe 3 iulie, in cea mai friguroasa zi din vara asta. A fost ok, exceptand vremea. Cu o zi inainte i-a luat nasa un costumas cu maneca lunga, ca avea baiatul 4 luate, dar toate cu manecuta scurta, ca deh, e vara. Eu am fost in pantofi, desi imi luasem niste sandalute superbe, si tot asa. Per total a fost ok. A plans putin doar cand l-a scos din apa, in rest cuminte cum nu e el de obicei.

N-am reusit sa ma vad cu Alexina si de cate ori merg in parc, pe la terenuri, ma uit dar nu cunosc pe niciuna dintre voi. Doar la ea stiam sa ma uit dupa un carucior Graco, bej. N-am vazut-o. Descrieti-va si voi carucioarele, parul, ceva sa ne recunoastem. Eu am mai spus, am un carut verde si sant blonda.

Am de recuperat cu cititul, vad ca se discuta despre diversificare, Yasmi si-a luat casa, Strumphy a fost suparata, Miki a avut un necaz,etc. Nu stiu ce s-a mai petrecut.

Baiatul meu are 6kg la 4 luni si 60-62cm. Duminica merg la pediatra, ca sant ingrijorata ca nu stiu daca e ok pentru lunitzele lui sau are ceva intarziere, de la prematurel. Momentan vad ca mananca din ce in ce mai putin, cam de o sapt. Nu stiu ce are, imi ia completare 30, ca la 2 luni, la naiba...Se roteste de pe burta pe spate, cam de o luna, dar invers nu-i reuseste decat jumate. Si urlaaaa, ca-i ramane capul in urma, ca e greu . Nu-si mai tine pumnii stransi, decat foarte rar, nu mai stiu ce face si mai ales nu stiu ce-ar trebui sa faca/tina.
Ca dovada ca va citesc cat de des pot, am luat ceaiul de la hipp, ala de plante, ca sa-mi faca puiul kk. Am vazut ca la unele dintre voi a avut rezultate, la piciul meu...neam. Numa cu supozitor

A, am vazut ca Deea, parca, ii da fe bebelusului. Mi s-a parut putin, mie pediatra mi-a marit doza la 12 pic/zi, cand avea 5kg. Se ia in functie de kg/corp.
Merg sa mai citesc si poate revin, daca nu incepe piticul cu scandalul

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

la multi ani Rebeca, David, Sebastian, Andra, Teea

cred ca de la caldura bebelina mea mai tot timpul doarme...sta treaza cam 1 ora dupa ce papa si apoi nanita!!! azi de dimi nici nu am iesit afara pt ca era deja mult prea cald!!! acum vad ca incepe sa se mai racoreasca asa ca incercam o tura de parc dupa ora 7

bb yasmi, irinuca, scrish distractie placuta in vacanta!!
Irinuca finuta mea a facut baita in mare de la 4 luni dar marea avea 28-29 grade si tare fericita a fost vezi si tu cit de calda si de curata e apa, incerici cu picioruselel intai

Ioana16: eu folosesc activ baby si e foarte bun, absoarbe parca mai bine decat premium care; diferenta este la grosime premium care este mai subtire!

Cami ma bucur de vestile bune! sanatate tie si mamei tale

Strumph ma bucur ca ai revenit!! am vazut in prima zi ca sunt pe listuta si am fost mandra nevoie mare sigur ca voi pune pozici cu zanuta mea daca voi primi parola! astept cu nerabdare

Dya, Ioana16 nu mai este mult si vom incepe si noi diversificarea...si eu doresc cateodata sa vad cum reactioneaza la mar sau morcov dar pina la 6 luni mai rezist eu

Roxy la multi ani sotului!!! sa fiti sanatosi si fericiti impreuna

bb yasmi, roxi eu tot va aud ca slabiti..slabiti cu tot cu praji si cioco.. eu nu reusesc sa mut acul de la cantar nici acum pe caldurile astea cand mananc aproape numai salate (azi am bagat si inghe buna, buna)

Vas felicitari pt dintisor!!!

Mami de zana buna Maria (05.03.2001)

Mergi la inceput