Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

irinuca, sincer si eu l as baga pe lucas daca as merge cu el la mare. cel mai important vezi cu reactioneaza daria. vezi doar ca apa marii sa aibe o temp ok.

cris... nuuu nu asta... programul cu care transferi melodia de pe comp in iphone.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina06 este foarte bine imbracat asa, nu cred ca o sa-i fie frig deloc pe caldurile astea. bine, daca va fi tot asa cald.
ce-mi place poza aia cand bebe doarme nas in nas cu tati este super, este un scumpic Luca.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata cris am gasit "la gunoi" cred ca itunes este. multu.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

millie, miki, alina - multumesc pentru raspunsuri

irinuca - distractie placuta!cat despre bagat bebe in apa nu stiu ce sa-ti zic, poate te sfatuiesc mamicile cu mai multi copilasi!

alina, sigur nu-i va fi frig. noi am facut botezul pe 18 iunie si era asa de cald, fata a fost imbracata in rochita si tot a transpirat. hai ca mai aveti si voi putin

roxy tare harnicute am fost azi!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

scrish vacanta frumoasa si voua si vreme si mai si, fara canuicula dar ia-ti si haine mai grosute, adica un hanorac ceva ca seara dardai aici.

Mergi la inceput

ioanna daa, sa nu ne deochem ce harnice am fost

merg sa intind si rufele si sa ma piaptan ca am facut si baie pe cap, deci sunt harnica tare nu asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi nu eram pe faza, scuze, da itunes este! oricum nu avea sens sa ti l trimit ca se downloadeaza ft simplu de pe net! ma bucur k l ai gasit

roxy merci de pont weekendul asta nu cred k ajungem la brasov, dar sapt viitoare sigur am pregatit deja hanorace, si pt mine si pt luca de abia astept sa dam de racoarea aia de munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinuca

ce sa zic
eu nu am bagat fetele in apa marii atat de mici
deci nu as sti sa iti dau motive pro sau contra
stiu doar ca multi isi fac nevoile in ea
si nu as indrazni pana nu ar creste imunitatea lor
adica si varsta
desi mi-ar surade ideea unei piscinute mici cu apa de mare
dar pot sa iti spun ca daca intrebi un dermatolog sigur zice nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

referitor la temperatura din camera, noi avem 27-30 grade.fata doarme in body + pantalonasi subtiri si las un geam deschis dar nu cel din dormitorul in care stam noi caci am patutul chiar langa geam si mi-e frica

am si eu o intrebare
foloseste cineva pampersul acela active baby?
eu am folosit pana acum premium care, trebuie sa-i schimb, trecem deja la marimea 3 si parca stiam ca sunt mai multe bucati...sunt niste pachete "economy pack"

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Eu folosesc Ioanna...Si eu am folosit pampers premium care si acum folosesc cam de vreo luna si jumatate active baby..Este foarte ok si s-a adaptat bine puiul...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Ioanna, vad ca Miki a scris ca Active Baby sunt sub forma de chilotel. Astia pe care i-am luat eu sunt pachet maaaaare, de 108, economy pack, dar New Baby. Sunt tot cu arici ca si Premium Care. N-am avut deloc probleme. Absorb bine, nu da nimic pe afara
Si nici vorba de iritatii. Doamne Ajuta sa fie la fel si de acum inainte. Tot din acestia voi lua, doar ca nr 3. Abia astept sa se termine astia nr 2 ca ii cam raman urme pe bulanase. Trebuie sa iau mai mari.

Ca tot vorbeati de mancare, ma duc sa pregatesc niste paste.

Intrebare: noi avem botezul pe 30 iulie. As vrea sa-i iau prichindelului pantalonasi de vara din aceia mai scurti, sau ma rog, 3 sferturi si camasuta cu maneca scurta. O fi prea subtire asa pt imbracat dupa baie? Eventual cu niste sosetute sau botosei ceva. Sau sa-i iau ceva mai gros? Dar al meu cam face urat daca-i e cald... Fetele care ati avut botez in zile calduroase, ce ziceti? O fi bine?

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Pe caldurile astea eu zic ca este foarte bine..In cap ii pui eventual o sapca..Nu raceste stai linistita..Si pe David l-am scos afara cu sepcuta si parul era facut baie in cristelnita si nu a avut nimik..recunosc ca am stat cu inima cam stransa...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput