Copilasi de Iulie - August 2004 * 76 * LMA
Raspunsuri - Pagina 3
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 Am oscilat intre o poza cu mine in costum de Minnie Mouse |
ahahahahaha peste fro 3-4 zile sa o pui si pe aia cu tine
carmenp spune:
la multi ani, domn` ginerica! santatate, fericire si noroc cu caru` sa ai. vasileasco, sa`tz tariasca baietu` sa`ti aduca multe bucurii <floricele, pupicei>
multi ani fericiti, mihai! sa fii sanatos, norocos, tot ce`ti doresti sa ti se indeplineasca. marina, sa`ti traiasca ficioru`
si nu in ultimu` rind,
la multi ani, dana! sa ai parte de tot ceea ce`ti doresti
boon.... si dupa atitea urari ce bem?ca mi s`a uscat gura;))
carmenp spune:
si io vreau s`o vad
Citat: | ||
citat din mesajul lui roberta04
Am oscilat intre o poza cu mine in costum de Minnie Mouse si poza preferata cu Matei bebelus poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
roxanaz spune:
mda, buna treaba cu bautu, propunerea se accepta. si asa am un feeling de vineri... complet gresit de altfel
si imi tzatzaie curu', de abia azi am comandat de pe amazon faimosul set de tobe+chitara.. si am termen de livrare 1 august. vai de curu' meu ala delasator
carmenp spune:
mistooo, mistoooo, pune pozili cupilului in album si las`o pe asta aci;))
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 :) poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
roberta04 spune:
Am o intrebare off topic: aveti idee cat costa de creat un site-magazin virtual? Am auzit preturi extrem de diferite si, cum eu sunt omul-initiativa in casa, incerc sa ies din gaura neagra gasind o solutie miraculoasa
cristalina spune:
La multi ani Adela!
Liliana, sa-ti traiasca printesa!
La multi ani Radu, la multi ani Mitzu'!
Sa va traiasca voinicii!
La multi ani Dana!
Sa ai parte de bucurii alaturi de cei dragi!
Gabi, bine ai revenit, ma bucur pentru vestile bune!
Roberta, Ioana tocmai ce a avut pneumonie, cica! Si nici vorba sa fie din spital...Sanatate maxima va doresc!
(super poza...:)))
Daca vrei sa cumperi domeniul iti trebuie bani pentru ca banuiesc ca pagina o poate construi oricine...
Am intrat in santier! Am dat cu matura, aspiratorul si mopul cat in ultimii 5 ani la un loc (fetele sunt acasa asa ca e omplicat sa santieresti cu copii prin casa). Drept pentru care azi am o cadere majora, de oboseala sau ec o fi ea...
John fiind plecat am chemat-o pe mama soacra, vreau sa duc ftele la Curtea sa respire un pic si mi-e oarecum sa plec singura cu ele...
Poate ma supar si fug de pe santier 2-3 zile...:)))
O zi frumoasa sa avem!
roxanaz spune:
Robi, daca vrei magazin online costa mult. adica un minim de 5-7.000 de eur and counting (ma refer la solutii profesioniste de genul pravaliacucarti.ro). domeniul e un mai nimic, ptr domeniu .ro platesti doar o suma modica.
un site normal, fara mari pretentii si fara animatie flash costa cam 800-1000 eur.