Copilasi de Iulie - August 2004 * 76 * LMA
Raspunsuri - Pagina 17
amironeanu spune:
La multi ani Patrick! Sa fi sanatos, sa ai parte de noroc in viata si multe bucurii!
Si eu mai am cutii de jucarii nedesfacute si jucarii care au ramas la soacra mea. Nici eu nu ma indur sa le arunc, ai mei se si joaca cu ele, si drept sa va spun, am momente in care nu mi se pare ca au asa multe jucarii. A, am renuntat totusi la o parte din plusuri, eu le-am dus la Crucea rosie, inclusiv haine care le-au ramas mici.
Daria, in fiecare dimineata cand la ora 8 trag de ei sa-i trezesc imi promit ca seara intram in casa mai repede. Si tot ora 21:30 ne prinde in parc. Apoi acasa, masa, dus, vor sa se mai joace ("dar cu jucariile de acasa nu ne-am jucat inca") si inainte de 22:30 nu ajung in pat.
polux spune:
Buna dimineata fete frumoase.
Va scriu din Romania unde am ajuns cu bine la Bucuresti,dar cu ceva peripetii de acolo la Craiova.
Adela doarme acum, dar eu nu am somn, desi in ultimele 48 de ore am normit vreo 4-5 azi noapte.
La multi ani Patrick. Roxi sa-ti traiasca minunea cea frumoasa.
Va pup. Sper ca peripetiile de ieri sa nu ma impiedice sa ajung sa va vad macar cateva zile.
szivarvany spune:
DANUT
ANDREAS
Polux, bine ca ati ajus cu bine
Weekend frumos tuturor
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
ziua buna!!
la multi ani Danut, la multi ani Andreas!!! sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi!!!
https://picasaweb.google.com/evasipatrick/Patrick7Ani# am pus ceva poze de la petrecerea care tocmai ce s-a terminat. io zic ca s-au distrat bine. copchilu cel mare face lego acum, al mic doarme, noi la F1.
Liliana bine ca ati ajuns ok!
sa aveti o zi frumoasa!
szivarvany spune:
CODRUT
Rox, nu e public albumul
Duminica faina tuturor
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
g_ioana spune:
La multi ani Danutz!
La multi ani Codrutz
Liliana bine ati venit,sa aveti parte de o vacanta frumoasa,fara peripetii!
kim222 spune:
Conectia mea pe internet dureaza cam ...sub 1 minut..prin urmare n u va pot s ava citesc:(.Sper ca macar mesajul sa-l pot trimite!
Baietii mei sunt la meci pe stadion,joaca Steaua la Constanta..sunt curioasa cum a suportat Luc acare nu este fan fotbal dar a vrut pe stadion:)
..si am avut si-o revelatie..azi face 12 ani de casatorie!..daca am uitat amandoi este semn ca stresul isi spune cuvantul...
poate pot sa pun si eu niste poze de la petrecerea lui Patrick..
sper ca toti sunteti bine si va bucurati de vara!..la noi este super bine..24-25 de grade in casa ,fara AC si fara diferenta de temperatura intre parter si etaj semn ca am izolat bine si ca tiglele de beton sunt...beton!
pup iu !
cristalina spune:
La multi ani Patrick!
Roxana, sa-ti traiasca ochiosul si sa fie sanatos si voios!
Eu joi seara am plecat la fete. L-am lasat pe John cu instalatorul, cu nenea cu usile si am fugit. Mi-era dor de nu mai puteam.
Acum am o usa care "tine" un pic intr-un colt ("numai tu puteai sa vezi asta!" ) si bazinul de la buda stramb (l-a aliniat dupa soare!) dar macar am stat cu fetele ...Am lasat acasa laptop, lucrarile de terminat, tot...
Evident ca aseara am stat pana tarziu sa smotruiesc. Sa-mi intru in mana...
Pe Ioana nu o mai dadeam jos din brate "te rog sa nu pleci, nu pleca" Apoi le-am culcat si am plecat mai linistita. Aseara insa plangea cu sughituri la telefon, de abia am linistit-o. Imi venea sa ma sui in masina si sa ma duc iar la ele...
Ma duc sa vad ce ati mai scris. O saptamana exceptionala sa avem!
cristalina spune:
La multi ani Danutz!
La multi ani Codrutz!
Sa va traiasca voinicii!
Uitasem de ceilalti sarbatoriti .