Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
tebligia spune:
matzaila te poti duce la eco pana in sapt 13 sa vezi bebele nu afecteaza cu nimic eu cred k am facut vreo 6-7 pana acum dar mie mi-a fost rau si a necesitat deci te poti duce linistita oriunde are un echograf bun
11+
georgia_c spune:
Matzaila_81, sigur poti merge le eco daca vrei sa te linistesti
acum despre greturi
atata vreme cat beta este in crestere , se poate ca unele persoane sa aiba greturi , sau mai exista o teorie care spune ca exista o legatura intre un mic deficit de vitamina B si greturi ..ai putea sa-ti intrebi doctorul daca nu ar fi ok , sa iei eventula un supliment de b-uri (eventual femibion 1) ..din cate imi amintesc io , tu nu iei asa ceva
bun urechiuse de lemn si furnicute in copac ..dar mai avem de asteptat pana sa le papacim![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Matzaila_81 spune:
Georgia 
O sa intreb pentru ca efectiv nu mai pot. Am slabit ca un ogar si nu ma mai pot concenta deloc din cauza raului.
Acum de exemplu as pleca acasa daca nu mi-ar lipsi colega respectiva si ma enervez la culme ca ea e bine mersi cu burta la soare iar eu patimesc de nu mai stiu de mine in locul ei. Nu ar fi trebuit sa-i semnez cererea de concediu nu din rautate ci pentru faptul ca e mai importanta sanatatea mea si a lui bebe.
Pana una alta mi se pare si chestie de bun simt sa-ti amani concediul decat sa lasi in locul tau o gravida care abia se tine pe picioare si cu treaba ei si cu treaba ta. Dar ma rog, poate sunt doar hormonii mei.... Stiu insa ca nu as putea sa fac asa ceva.
happymumy spune:
Buna ziua burtici! Si bun venit noilor burtici!
Am vazut ca ati vorbit de creme, si eu am inceput sa ma dau deja, ca la prima sarcina am inceput destul de tarziu, am ramas cubergeturi pe sani si putin pe coapse, dar nu am nimic pe burta. Sper sa nu capat mai multe in sarcina asta.Eu mi-am luat o crema de la motherlove, de pe un site cu produse bio, si sunt foarte incintata de ea, miroase aproape ca si crema de galbenele.
Si eu am de citeva zile bune niste dureri de cap de nu pot sa-mi tin ochii deschisi.
Matza, vroiam sa-ti raspund la ceva si am uitat ce
.
Pupici!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si
8+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
happymumy spune:
"vergeturi" ![]()
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si
8+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
anangel_lexi spune:
Matzaila, eu stiu o reteta de pandispan cu fructe, o fac foarte des si e delicioasa dar e fara iaurt:
- 6 oua
- 200 gra zahar
- 200 gr faina
- 50 ml ulei
- 30 ml apa
- jumatate de pliculet de praf de copt
- 500 gr fructe (visine, caise, prune, etc)
Albusurile se bat spuma cu zaharul. Separat se feaca galbenusurile cu uleiul si apa, apoi se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor. La sfarsit se adauga faina si praful de copt in ploaie. tava se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna aluatul in tava iar deasupra se pun fructele. Se lasa la cuptor pana cand se face o crusta aurie deasupra, apoi se scoate si se pudreaza cu zahar pudra.
Si eu sunt fan mancare chinezeasca dar fara fructe de mare. Nu le suport. Chiar acum am in fata un bol cu supa chinezeasca cu taitei si vita.

de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
13+ cu 
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Matzaila_81 spune:
Anangel cred ca asta e reteta doar ca bunica fostului mi-a zis ca ea are un secret si ca adauga si un paharel de iaurt. personal am tot uitat, am adaugat o singura data dar nu s-a simtit diferenta ![]()
Iti multumesc din suflet. Ce bucurie mi-ai facut 
Fetele, eu stiu ca eco nu face rau dar ne costa. O sa dau ceva banuti in prima saptamana din august, adica la 13 si ceva de sarcina, nu prea imi da mana sa dau si acum. As face-o insa doar ca sa ma linistesc.
My_Lady0091 spune:
Normal ca n-am inchis un ochi,a naibii caldura!
Si eu maine ma programez la eco-unul pe luna,daca totul decurge normal!
Sper ca luna vitoare cand voi merge iar,voi avea 15 sapt,sa se vada "siecsu'" ca sa imi iau de-o grija!![]()
Voi care aveti deja "siecsu'" cate sapt. aveati de s-a vazut pe ecograf?La mine,in prima sarcina, abia la 19 sapt. s-a vazut ceva!![]()
*Blackmoon Lady
10+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Matzaila_81 spune:
Dap,sunt si eu foarte curioasa care cum si ce a vazut si mai ales cand![]()
Eu am dat fuga la ecograf sa-mi vad puiul ca nu mai aveam stare si totul e ok. Avem 37 mm si desi stiam ca am 10 saptamani si 6 zile sunt 10 saptamani si 4 zile da nu-i bai ca stiu ca am ovulat tarziu si cum tac-su e lent cum Doamne iarta-ma sa fi fost si pestisorul ala????
Are 175 batai pe minut la inimioara si da din manute tare neastamparat. Eu zic ca seamana cu mine ca are capsorul oval, taica-su e cu capul rotund.
Mi-am vazut gagalicea, sunt tare tare fericita.
mihacor spune:
bravo,matza...
ma bucur enorm pentru tine...
abia astept sa merg si eu saptamana viitoare...
9+