Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Darling, daca nu ai burtica mare cred ca te pot ajuta eu.
Ce inaltime ai si cate kg?
Am una pe care o poti purta la civila, o sa caut poze cu ea acasa. Este violet spre mov si desi nu le am cu nuantele astea cumva asta mi-a placut.
Cea de biserica este maro, e frumoasa dar ar trebui sa ai cercei si gentuta aurii.
Eu am 52 kg si 1,65 inaltime. ambele rochite merg pentru pana in maxim 1,70.

-N-ai kg mele

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Fetelor, imi puteti trimite si mie, va rog, userul si parola, sa va vad si eu?
Multumesc!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare

My_Lady sunt la parinti si socrii in Bacau pentru cateva zile, Iasul este orasul adoptiv De Bacau ne leaga totul mai putin joburile, asta e.
Da am sa-l sun pe dr sa-l intreb desi cred ca este ok si asa echo pentru translucnta nucala.
Mersi de raspuns Alina!

O zi frumoasa!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 9s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Buna, buna!
Ce liniste in week-end
Pe unde ati umblat?

Bianca ALEXIS-ARIAN si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

hello fetele
matza, dar nu gasesti in mall-uri rochite ,mai ales ca sunt reduceri ,eu am vazut rochii chiar faine si destul de accesibile la pret ,mai ales ca in sept. nu o sa ai asa burtica mare...io mai am o nunta in octombrie ,chiar nu stiu pana atunci 'cata' voi fi,asa ca mai astept
eu sapt. asta am eco si triplu test ,abia astept sa vedem ce o fi bulgarasul,dar mai ales sa fie bine si totul in regula....asa mi-e de dor de el,azi noapte l-am visat pe bebe mic,era f. mic ,mi l-au scos sa mi-l arate si apoi l-au bagat la culcus inapoi,asa vise ciudate am mai nou ,ceva de domeniul fantasticului ...macar nu mai visez ca sangerez ,astea m-au tinut vreo 2 luni...dar tot mai bune sunt visele ciudate decat insomniile

minunea mea 15+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Faith26

Fetelor, imi puteti trimite si mie, va rog, userul si parola, sa va vad si eu?
Multumesc!

12+

ti-am trimis parola pe PM,asteptam poze si de la tine

minunea mea 15+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

fetelor,m-ati inebunit cu 'svacnirile' si miscarile lui BB ,eu stiu ca mai am de asteptat si nici nu sunt atenta inca la asa ceva dar azi noapte de cate ori ma mutam de pe o parte pe alta ,ma gandeam daca nu simt si eu ceva pe acolo,si nimik of course,dar noaptea toate lucrurile si gandurile sunt negre ...ce sa facem

a , si ca sa fiu si eu in grafic, am mai varsat de 2 ori in ultimele 2 zile ,dupa ce o sapt. nu aveam decat o f. mica greata

minunea mea 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_cris1 spune:

Si eu tin mana pe burtica, doar doar s-o simti ceva la 9 saptamani.
Raul a mai trecut, nu mai am tensiunea mica dar mai beau cate-o cafea (desi nu-i prea bine). In schimb am inceput sa vomit cam o data pe zi - foarte enervant.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Si eu visam sarcina trecuta, mai pe la sfarsit, ca nascusem si nu imi aminteam cum a fost. Si nu stiam sa am grija de el, nu stiam sa ii dau sa pape. E normal sa visezi ca ne gandim toata ziua la ei
eu pe Alexis l-am simtit prima data la 17 sapt, il simteam mai mult seara pe la 11

Bianca ALEXIS-ARIAN si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

buna viitoarelor mamici am si eu un pui de 15 saptamani si vroiam sa n aciuiem si noi pe aici dar nu stim sigur daca am nimerit ca eu am termenul intre 25 dec-si 7 ianuarie asa ca sa=mi spuneti voi daca ar trebuii sa raman cu voi sau sa merg la mamicile din dec.

sau ma duc si le invadez si pe ele si am terminat

eu pana la 15 sapt l-am simtit pe bebe de 2 ori.

15+

Mergi la inceput