Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

my ma bucur ca e totul bine si ai vazut bebitza
Abia astept sa imi vina randul!

Bianca ALEXIS-ARIAN si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am revenit printre voi dupa o minunata saptamana petrecuta in Antalya.Singurul dezavantaj al acestui concediu sunt cele aproape 2 kg luate...Stiti voi...mancare la discretie, baclavale, sarailii si altele..In total, in cele 11 saptamani implinite astazi, am luat 3,5 kg.Ce sa fac...Daca iau in calcul cele trei saptamani de stat in pat, probabil se justifica.Sper ca de acum sa nu mai pun asa mult, pentru ca ma apuc de mers la bazin(am primit verde, nu se mai vede urma de hematom).
In alta ordine de idei, aseara am fost sa-l vad pe bebe, care in ultima saptamana a crescut ca Fat Frumos...De la 2,5 cm, la 4,06...Ecografic e cu 6 zile mai mare acum...Si parintii lui sunt foarte inalti, asa ca...Am fost extrem de emotionata sa-l vad dand din manute si picioruse...Burtica a inceput sa se vada, iar astazi mi-am cumparat prima rochita de gravi...
Morfofetala o fac pe 25.07 cu Iosub,asa ca poate am norocul sa aflu si eu ce port in burtica.
Ma intereseaza si pe mine contul si parola pentru poze.
Salutari si toate gandurile mele bune Georgiei, vechea mea prietena!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

salutare
my lady felicitari pt. rezultatul de la eco
carina parca si tu tre sa vii cu ceva vesti,speram bune
aerlilian bine ai revenit pe plai romanesc,felicitari pt. bebe mare,iti trimit si PM cu parola si contul
maine mai pun si eu ceva poze cu burtica mea care creste pe zi ce trece ,sper sa nu ajunga exagerat de mare totusi
si restul fetelor si WE placut si racoros va doresc

minunea mea 15+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara!

Ce ploaie trage la Bacau mai racoreste atmosfera.

Multumesc pentru parola My_Lady! Poate este baiat

Ma bucur de vestile bune de la echo ale fetelor si la noi totul e in limite normale.
Am si eu o intrebare cand faceti echopentru pliul nucal?

Dr meu mi-a recomandat un coleg care este foarte ocupat si am gasit liber in ziua cand implinesc 13s si 4 zile. Nu este prea tarziu?

Drum bun Lexi!!!!!

O seara placuta!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 9s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna seara fetele!!

Am avut azi o zi super: piscina (eu la umbra, Sara si Doru la soare), relaxare, mi-am facut manichiura, pedichiura, am dormit aproape 3 ore, am facut gratar. Vaaai, a fost minunat. De 1 an de zile "poftesc" la o zi ca asta

Fetele, eu cred ca l-am simtit pe bebe Dar ma tot gandesc ca e prea devreme, la 13 sapt.. Pe Sara am simtit-o prima oara la fix 17 sapt si a fost minunat! Acum, de 2 nopti simt cate o falfaiala scurta. Si doar noaptea, dupa ce merg la toaleta, apoi ma asez in pat si..ups..se simte ceva Si nu sunt nici gaze, nici spasme musculare, deci, oare e bebe???

Felicitari pt eco Lady!! Deci vrei baietel! Asa sa fie! Un baietel sanatos!

Noi nu ne-am hotarat unde, cand si daca mergem la mare. Deocamdata ne e asa bine aici, dar totusi vreau sa o duc pe Sara sa se balaceasca in valuri, sa faca pe plaja castele de nisip. Mai ales ca trebuie sa dam o fuga si pe la soacra, in Luncavita- Tulcea, si e aproape de mare.

Va pup, sa aveti o duminica frumoasa!!!

Alina 13+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Anca Eu la prima srcina am facut eco morfofetala (incluzand masurarea pliului nucal) la 13 sapt5 zile.

Alina 13+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Cine zicea d insomnii???Sunt treaza de la 04.30 si e duminica dimineata....
Iaura, m-am descurcat si am postat si eu ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Dr_Anca,esti din Bacau....super!
Mie pliul nucal mi l-a masurat acum la 10 sapt si 5 zile si tot acum mi-a luat sange pentru bitest(dublutest).

Aerlilian...bine ai revenit printre noi!

Alina_anto...multumesc de ganduri bune!Eu simt bebe de 2 sapt aproape,exact ca la tine:presiune,zvacnire inauntru,dar nu miscare.stiu ca-i el!

Iaura, nu conteaza cat de mare e burta,bebe sa fie sanatos!

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

buna, burtici!
alina, aceeasi senzatie ca se foieste bebele o am si eu de cateva zile, nu sunt chiar lovituri, dar clar e ceva miscare pe acolo (sper ca nu e doar peristaltismul intestinal). Ma gandeam ca e prea devreme, implinesc abia 15 sapt, teoretic la a 2 a sarcina dupa 16 sapt se simt miscarile. Abia astept sa-l simt mai bine, e minunat!

my lady, felicitari pt bebe sanatos si mare, chiar ieri vorbeam cu o prietena gravi in 25 sapt careia la eco pana la 22 sapt i-au spus ca e fetita si la 22 sapt s-a vazut clar ca e baietel, poate va fi asa si in cazul tau

kraluca, nici eu nu am avut si nu am simptome nedorite precum greata nici la prima sarcina nici acum. Suntem mai norocoase sa avem sarcini usoare, nu inseamna ca daca nu ti-e rau e ceva in neregula.

de baietel mare si 14+

Mergi la inceput

Am postat si poze din vacanta, asa ca va invit sa va relaxati putin cu superbele peisaje...

Mergi la inceput