Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

in primu' rand sar'na pt cine m-a trecut in lista
happymumy, io te intrebam de crema ..si da , eu stiu ca doar titulatura de pe net cu produse organice nu este suficienta , trebuie sa fie inscriptionate cu semnul specific bio
olishka, io sunt mereu in cautare de produse bio, mai ales daca sunt si testate si recomandate ca fiind bune ; pune te rog link-ul aici sa ajute cat mai multe fete
Faith26, nici mie nu mi-a zis ce e bb-aveam 12 sapt fix(sincer ne tenteaza nici sa nu intrebam ) desi am mers la un dr recunoscut ca fiind f bun pe eco de sarcina -dr pop..deci relax... o sa afli mai tarzior ca acolo e

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Georgia nu stiu daca este ok sa dau public, sa nu spuna ca fac reclama

In fine, dati cautare pe life-care si va apare. Mi-a placut la ei ca nu mi-au luat taxa pentru transport. I nitial am crezut ca o sa ma trimita dupa ele la posta, dar au venit acasa cu curierul chiar a doua zi

Olga, mamica lui David iepurasul si 8+

Mergi la inceput

nu faci micuta reclama ca nu e site concurent, dar buna si info asa cum a fost data ..suficient
pe mine ma batea gandul de mustela .. mai prospectam piata ..oricum eu stiu ca nu sunt indicate cremele cu vit A

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Untul de shea nu am auzit sa fie folosit in sarcina, dar m-am gandit eu ca ar fi ok. Zici ar avea vit A si nu este ok? Eu mai folosesc si ulei de migdale. E ok acesta?

Olga, mamica lui David iepurasul si 8+

Mergi la inceput

olishka, nu stiu micuta daca are sau nu vreuna din cremele folosite de tine , vit A ; uita-te atent pe continut
de-asta zic ca as vrea ceva organic dedicat femeilor insarcinate ;

uite deste vit A

Inca un lucru: riscul defectelor congenitale cauzate de cantitatea prea mare de vitamina A este si motivul pentru care femeile insarcinate si cele care incearca sa conceapa un copil trebuie sa evite medicamentele impotriva acneii pe baza de izotretinoina (ca Accutane, de exemplu) si alte medicamente avand legatura cu retinolul (un compus al vitaminei A), cum este tretinoina topicala (Retin-A), o crema folosita in tratarea afectiunilor pielii.
si sursa http://supercopii.ro/info.asp?ID=1758

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

hello..
am vazut si eu pozele, numai mamici tinere si frumoase
Carina pe tine te stiu si tu ma stii de la topicul cu neste sporturi neste treburi

uleiul de migdale si uleiul de argan sunt foarte bune..eu momentan ma dau doar cu elancyl ca mirosul de ulei, mai ales cel de argan nu il suport
dar dupa ce scapam de greturi ma bag pe argan

m-am cantarit si eu azi si imi arata ca am pus aproape 2 kg, mare parte din ele pe sani mai mult ca sigur si o mica parte pe burtica..am niste sani de speriat, de la lactatele astea cred ca mi se trage

in rest toate bune si frumoase..greata si varsaturi la discretie
norocul meu ca vomit numai pe stomacul gol dimineata si pastrez alimentele

va

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

My Lady - bafta la eco! Asteptam vesti!
Lexi si Georgia - multumesc pentru raspunsuri
Mie tocmai mi-a sosit mancarea, si iar mananc cu 7 guri... Nu-mi vine sa cred ca dupa 8 saptamani de Natalvit si atata mancareeee, am pus doar 1 kg - dar in acelasi timp ma sis asteptam sa fie asa..toata viata m-am chinuit sa ma ingras, si n-am reusit..acum sper ca dupa nastere sa nu dau chiar tot jos

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Faith, esti in asentimentul meu. Nici eu nu am chef sa muncesc.
Ba mai mult am plans astazi. Sotul meu vrea alt televizor, bluray si asa mai departe. Avem un botez in fata, o nunta, bani de analize si de nastere si de n lucruri dar noroc ca fac eu economii ca el este cu hobby-urile lui.
Si astazi am ajuns la servici si am inceput sa plang. Ca are grija de mine si ma iubeste dar simt ca ma lasa cu bebe si tot ce e legat administrativ de el in aer.
Am contul de economii in care pun in fiecare luna si la care mi-a spus sa-i fac card cand va veni momentul dar atata. Contributia lui financiara la capitolul asta este egala cu 0.
Asa ca sunt tare amarata, am si plans. Trebuie sa am o discutie cu el si nu am nici un chef ca se va ajunge la cearta. Nu mi-am mai cumparat nimic,nu am mai fost la coafor, pur si simplu am strans fiecare leu iar el e la a doua pereche de adidasi doar pentru tenis si o gramada de cheltuieli doar pentru el.
Inteleg ca trebuie sa ai si hobby-uri dar trebuie si un echilibru intre ele nu unul trage doar pentru casa si celalalt doar pentru el.
Sunt pusa pe plans astazi, da rau de tot.
Hormonii astia bata-i vina.
Dar oricum consider ca am si motive sa o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetele
eu ma simt destul de bine(mai putin cu caldurile) mai ales ca intru in trim. 2 si e mult mai bine acum,fata de inceputul sarcinii...dar ma incearca din greu insomniile
am vazut ca vorbiti de creme antivergeturi,eu mi-am preparat la farmacie una si am specificat de 2 ori sa fie pt. gravide,sper ca e ok,ma dau alternativ si cu ulei de masline
apropo de asta tocmai am citit despre ecografii ,citez :Este recomandabil ca inainte cu 8 zile de examen sa se renunte la cremele aplicate pe abdomen si, in special, la cele impotriva vergeturilor
voi stiati ceva de lucrul asta??
matzaila ,bravo pt. rezultatul bun la eco,nici nu se putea altfel din moment ce ai greturi asa puternice
my lady ,sa aduci vesti bune de la eco deseara
eu ma duc la strand pe la 5 ,vad io daca e prea cald nu stau,oricum burtica va fi acoperita ,sper ca e ok putina plaja,ca nu am intrebat medicul inca
pup burticile si o zi fara prea mari calduri sa avem

minunea mea 15+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

mata, in primul rand nu plange caci ii faci rau bb-lusului; ieri te ingrijorai si mergeai la eco si azi plangi ?nu bun

fiecare familie are un mod de a administra "bogatiile" familiei ; io din proprie experienta iti spun ca cel mai bine(la noi aasa a fost nu reteta universal valabila) este sa aveti un buget ..fiecare o suma de bani pe luma , fixa si egala , din care sa-si faca mofturile-pusculita ; atata vreme cat unul dintre voi vrea ceva si celalalt nu considera ca este o necesitate , este un moft personal , deci se suporta din pusculita ..so vrea tv, sa stranga bani sa cumpere ;; din pusculita fiecare isi suporta propriile placeri -haine , sport , habar nu am ..fiecare ce vrea
ti-o spun pt ca si io am un sot cu hobby si stiu ce inseamna ;
nu merge acasa suparata si imbufnata, mergi cu un plan care sa te duca acolo unde vrei tu

moamaaa azi scriu in continuu

Albert Einstein

Mergi la inceput