Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Noce - intr-adevar, am destul de putine controale...eu initial am fost la medlife - pentru confirmarea sarcinii, ulterior m-am apucat de analizele la sange, iar pe la 9 saptamani (23 iunie) am fost la doctor la Filantropia - dr. Stelian Pana care mi se pare f ok. Nu vbeste f mult, dar e la obiect, raspunde la intrebari..fiind totul in regula, mi-a zis sa mai vin la el abia pe 28 iulie, dar intre timp sa ma programez pt bitest...asa ca am fost sa imi iau sange iar, iar acum 2 zile am fost si la eco...tot la Filantropia, unde mi s-a facut urmatoarea programare pentru eco de trim 2..eu insa mizez ca pe 28 iulie cand voi merge cu toate rezultatele la doctor o sa imi faca eco din nou (sa vad pe bebe ).
Fetelor, mie la ecografia de 12 saptamani mi-a spus ca nu se poate determina sexul, abia prin saptamana 19..?! Mai am o amica insarcinata, a fost la medlife la eco de trim 1 spunandu-i-se la fel, ca e prea devreme pentru a spune sexul copilului, sunt un pic nedumerita...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza...am facut programare:astazi la 17.30,deci pe seara astern noutatile!

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata burtici!
Ma intreba cineva de crema, cuze, am uitat cine, am sa verific diseara acasa daca are semnul acela pe ea sau nu, dar parca nu mi-a sarit nimic in ochi de genul acesta. Crezi ca nu e chiar asa de bio daca nu are semnul? Si eu care eram incintata de crema...
Matza, felicitari pentru vestile bune, si eu numar zilele pina vinerea viitoarea cind ma duc la dr.
Lady te asteptam cu vesti bune diseara.
Pupici tuturor!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 9+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata tuturor.
Faith, tocmai de-aia am spus ca depinde foarte mult de aparat si de medic. Nu se poate vedea intotdeauna de la 12 saptamani sexul copilului, poate pentru ca aparatul respectiv nu poate mari imaginea intr-atat incat sa se vada bine, poate pentru ca medicul nu vrea sa-si dea cu parerea atat de devreme... Daca te duci la Iosup, sigur iti spune, e renumit pt chestia asta. Ideea e ca toate organele lui bebe, deci inclusiv cele genitale, sunt dezvoltate la 12 saptamani urmand ca de acum incolo doar sa creasca. Momentan nu toate organele sunt functionale, doar o parte din ele, dar ele exista. Cel putin asa am īnteles eu citind odiseea pe saptamāni aici pe DC.
Edit: am uitat ca nu pot folosi diacriticele pe forum.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 13+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Buna dimineata!
Ce fac azi fetele?

Bianca ALEXIS-ARIAN si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Sper ca celelalte fete fac mai bine, eu una nu am nici un chef de munca azi

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Noi suntem bine. Astept sa implinesc maine 9, desi nu sunt sigura cand implinesc, vinerea sau sambata. Mi se pare ca mi se vde deja burtica, desi e cam devreme. Seara sunt umflata si nu imi dau seama daca sunt doar balonata, insa vad ca si dimineata e umflata putin burticica

Bianca ALEXIS-ARIAN si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Bun venit noilor burtici!!! Felicitari si sarcina usoara!!!

Sara multumesc Adevarul este ca avem o gasca de ghiocei tare faina. Cam o data la 3 luni organizam cate o iesire, poate chiar mai repede. Acum ne strangem in august si suntem deja vreo 15 familii Este foarte frumos. Picii se cunosc bine intre ei si ti-e mai mare dragul sa-i vezi impreuna. Sper sa formam si aici o gasca la fel de faina

My_lady sa vii cu vesti bune

Astazi ma simt tare bine, piciul nu a plans cand l-am dus la gradi, un inceput de zi tare frumos

Va doresc si voua o zi frumoasa!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 8+

Mergi la inceput

Aseara am fost tare deprimata. Desi sunt abia in saptamana a 8-a cantarul meu o luase razna Imi venea sa dau cu el. Aveam si un burtoi umflat, dar cred ca am fost balonata caci astazi e mai bine si si-a revenit un pic si cantarul. Cred ca deja am inceput sa retin multa apa seara. Eu problema asta am avut-o in prima sarcina. O sa incerc acum sa evit sarea desi in fiecare zi poftesc la branzica sarata cu rosii

Mergi la inceput

Sunt ff incantata! Acum un an am primit gratuit la un targ o crema bio cu zinc si uleiuri bio pentru bebelusi. A facut minuni crema aceea. Desi incercasem cam tot de pe piata pentru iritatii de scutec etc, nimic nu s-a comparat cu aceasta crema. In cateva ore trece totul. Ieri am zis sa o schimb, desi mai aveam un sfert de cutie, dar timp de un an au mai intrat impuritati si am zis ca nu e ok. Am intrat pe site-ul lor si au produse minunate. Mi-am comandat si un de shea pentru corp, de care am auzit ca este ff bun si o crema pt picioare. Toate bio Nici nu asteptam sa-mi vina asa repede coletul. Adineauri a fost curierul. La bebe 2 cu siguranta voi folosi tot aceasta crema. Este SUPER!!!

Daca intereseaza pe cineva dau PM cu linkul. Acolo au f multe produse bio.

Mergi la inceput