Brumarei nov.dec.2011 (45) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

diana un pupic pt Stefanut, sper sa-i treaca repede sa nu mai sufere mititelul!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Alinuk va fi bine ai sa vezi.Daca mai si alaptezi se vor topi kilogramele.Nu uita ca vom avea baietei si ei sunt destul de energici defel.Deci chiar daca nu vrem de alergat nu scapamDar sa treaca minim 6-9 luni,1 an...nu asa peste noapte.
O matusa imi spunea ca la 6 luni dupa nastere-a pus si ea vreo 10-12 kg cred-ajunsese la 45 de kile.Asta inseamna ca a topit vreo 12-15 kg daca nu mai bine.Eu zic ca se poate(plus ca ea a avut fetita)deci...avantaj noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Btw, vreau si eu parola pentru picassa :). Cred ca am reusit intr-un final sa imi activez PMs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Fetelor, la cate saptamani au miscat bebeii vostri?
sunt putin ingrijorata ca incep saptamana 20 si...nici un semn...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata si de la mine!
Multumesc pentru urarile pentru Stefan, din fericire e bine, nu a mai dat nici un semn de boala, e normal, mananca, si-a revenit. Acum ma tot bate la cap cand il las si pe el la calculator, asa ca va salut si o sa intru mai incolo, acum trebuie sa merg putin in oras, pana nu vine caldura mare mare.
Ane, felicitari pentru fecior. E mai grasunel ca al meu cu vreo 25 de grame .
Eu acum incep vanatoarea de nume pentru baietel, astept si sugestii. Sa mearga cu numele de familie MUSAT.
Va pup si revin!

diana 17+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut feteleor si o cafea pentru cine bea, pentru restul ce vor ele!

tot la servici, noroc ca maine gata, vine weekend-ul. Copilul meu tot bolnav e, acum se plinge de otita, ne-a terminat incercarea asta cu gradi.

Firicel, nu stiu sa iti spun de scoica, avind in vedere ca noi am luat un scaun rear facing pana pe la 18 kg, tocma' din Suedia, pentru ca doar acolo am gasit, am vazut ca ei au un cult pentru scaune rear. Patut, dragut si simpatic au la ikea, dar nu livreaza decit daca te duci si cumperi din magazin. Acum depinde si ce vrei, e o tanti care aduce produse de la mothercare si tu le comanzi, ii trimiti mailul cu cosul de produse, ii platesti ei, ea ti le livreaza acasa. Acu' depinde cit de eftin ti se pare mothercare. O treaba buna din afacerea asta e ca le primesti acasa si ca le primesti sigur ceea ce din perspectiva cealalta a Posteri Romane, e de preferat.

Dana, n'am vb cu Tutu despre nastere, ca am spus sa astept pana pe la 30 de sapt. Insa eu as naste normal dar nu cred ca pot (la prima nastere am avut complicatii si niste taieturi si buleli locale destul de adanci si complicate - si acum mi'e frica sa nu se refaca problema de la nasterea prima)

revin

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Everything, stai linistita. Eu pe bb2 l-am simtit la 14s prima oara, apoi pana la 16 nimic. Si acum il simt cateodata seara, dar nu in fiecare seara, si doar o lovitura-doua, pe care daca nu esti pe faza nici nu le simti, nu sunt miscari de alea de 10 minute.... Depinde si cum e asezat bebelul, cat de tare da etc...
Apropo de kg date jos dupa nastere, sa speram ca vei avea dreptate firicel, desi eu dupa nastere am dat jos doar un kg-doua. Adica am dat 12 kg nasterea in sine (3 kg copilul, 1 kg placenta si restul apa), am mai dat 2-3 kg rapid in primele zile acasa si apoi nika. Am ramas cu 8 kg in plus fata de cat am inceput sarcina...care nu s-au dus pana dupa vreun an si ceva, cand am terminat cu alaptarea si m-am pus pe cura de slabire. Si Stefan a fost cu un copil tare activ, am avut de alergat dupa el

diana 17+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Diana si eu la fel ca tine cu kg dupa nastere, abia dupa 2 ani scapasem de toate.

Dana revin, ca sunt la servici :). Cu Tutu si nasterea, eu nu cred ca daca vrei musai sa te taie nu o sa se opuna, lucru confirmat si de Ralu si de o gravida din sala de asteptare care mi-a spus ca ea s-a inteles cu doctorul (Tutunaru) ca daca bebe depaseste 3600g, sa'i faca cezariana, ca e prima nastere si ii e greu si ei , m'am crucit in gind da' am auzit ca face cezariene frumoase. Mie mi'e o frica de cezariana de nu mai poci, as face'o cu epidurala daca se poate si eventual fara sa taie muschii, sa'i dea la o parte ca sa nu sufar ca un caine, o sa vb oricum si cu el, insa nu cred ca imi va garanta 100% ca nu patesc nimic din ce'am mai patit daca nasc normal.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata si de la mine
am ajuns la munca, dar nu ma pot trezi deloc si sunt molesita si de caldura
felicitari celor ce si-au vazut puii la eco..sa fie sanatosi si cumintei in burtica pana la 9 luni
am vazut ca discutati de kg..eu m-am cantarit cand am implinit 18 sapt si aveam 3 kg in plus..puse la sani si burta..ca in rest nu prea se observa

la toate

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

EVERYTHINGeu pe bebe am inceput sa-l simt la inceputul saptamnii 18, mai timid la inceput, dar acum da din picioare cu fortza..dimineata putin, apoi cand ma trezesc dupa somnul de pranz, si mai ales seara. Dar au fost si zile in care nu l-am simtit deloc.
Dr meu mi-a zis in S17 ca pana pe la 22S este posibil ca o femeie sa nu simta deloc bebelul, mai ales daca e la prima sarcina, daca sensibilitatea femeii este mai sczuta, greutate, pozitionare placenta etc...

Nu-ti fac griji, cred ca in curand vei zice ca nu se mai opreste din gimnastica.

20+

Mergi la inceput