Brumarei nov.dec.2011 (45) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

neatza!
e caaaaaald, dar decat ploile alea deprimante, mai bine un aer conditionat
brambu, mersi pt sugestia cu lista de nume, dar...nu prea am ce lista sa fac nu ne place nimic in mod special, de 3 zile citim nume pe net si pe mine serios ca ma doare capul acuma, eu am unul care mi-ar placea mai mult, si el n-a zis nimic de rau. sper ca, daca nu gasim altceva, sa il conving la asta, dar as vrea sa fie mai repede, ca sa pot sa ma obisnuiesc sa o strig asa. la Serban ne-am hotarat tarziu, si vreo 2 luni dupa nastere nu ii ziceam nicicum, ca era ciudat
pe toate

Mami de Serban(28.09.2009) si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

firicel eu pe 3 iunie anul urmator voi fi miresica, si am la dispo vreo 6 luni sa ma desumflu cat de cat, o sa fie o cursa nebuneasca

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

Arleza tu la cat timp iti faci ecografiile? Dr.meu mi-a facut schema de fix 5 eco. Nu mai mult. SI la el merg de obicei dupa fiecare eco. La care se adauga vizita de analize de sange si urina si secretii..
Si cand am intrebari il sun..si-mi raspunde la intrebari prin telefon.
M-oi duce eu rar la dr.? Voi fetelor la cat timp va vedeti ginecologul si cate eco aveti prevazute in sarcina?

Cat despre vezica plina/goala, eu la eco abdominale am facut cu ea goala (desi stiu ca trebuie plina) asa s-a nimerit, dar colul a iesit 3,8 si 3,7. Data viitoare experimentez cu vezica plina, promit!

Carola si eu sunt de parere ca nu trebuie sa fi ingrijorata cu IRurile alea, ca bebe e ok ca si greutate. DOar sa le supraveghezi la fiecare eco. Din ce mi-a zis mie doctora de la eco, IR scade pe masura inaintarii in sarcina. Doar daca cresc ar trebui intervenit cu tratament. SI din cate vad la tine asa se intampla.

19+

ALINA pai eu merg la Buc lunar la medicul cu care voi naste si imi face eco de fiecare data cand ma duc,dar mai am un medic si la mine aici in Pitesti la care ma duc tot lunar sau chiar de 2 ori pe luna,de cate ori ma ia pe mine paranoia,sau daca am o urgenta,cum am avut acum 3 sapt cand ma durea burta si nu trecea.Eu merg cu ambii ca am zis ca din 2 medici o iesi ceva bun,ceva de la unul ceva de la altul tre sa iasa ok.La Buc eco le fac in spital,la Polizu,mai rar la privat la Romar,in schimb aici numai la privat la medicul din orasul meu,plus ca am mai facut si la alti 2 medici ecografii.Am vrut sa vad daca exista diferente intre ce spune unul si ce spune celalalt,in cazul meu ce zic 4 medici.

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

oau ARLEZA ! daca asa te simti tu safe, foarte bine! si apoi si eu cu greu ma abtin sa nu merg mai des la eco! Dupa ce fac o eco sunt linistita o saptamana, maxim doua, dupa care parca, parca m-as duce sa mai fac una. Pana acum am reusit sa ma abtin ca am si un sot foooarte optimist, si m-a ajutat mult, dar cine stie...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Alinuk-eu zic ca se poate.Mai am o prietena ce a nascut in Noiembrie si am vazut-o in Iulie si arata super.Mult succes la alergat-intre timp poate cand se mai potoleste caldura-incepi sa mergi pe jos.Ce-i bine de tine e ca mai ai la dispozitite cateva luni de caldura si mai merge o ciorbita,o salata,un iaurtel.Eu tot incerc dar e mai greu aici mai ales ca acum e iarna:(si parca mai bine merge o mancare calda.

Everything-du-te si fa un eco daca chiar esti tare ingrijorata.Si eu stiam acelasi lucru ca si Alinuk fata de miscarile lui bebe.Eu l-am simtit pe galuscca sa-l masculinizez un pic la 15 saptamani si 6 zile.De atunci ma cafteste zilnic-de ieri chiar foarte puternic.

Corinas-mai bine asa sa te cantaresti mair ar desi exista riscul sa pui la un moment dat sa te sperii cand te vei recantari.Noi sa fim sanatoase si bebei la fel..'om scapa noi de kilograme

Corinakelly-felicitari pt fetitaSi noi ne zbatem de nu-i adevarat...o sa fie tare greu la capitolul nume.

Ooka-sanatate fetitei.Trimite-mi te rog pe pm site-ul ala suedez.Eu va trebui sa le spun alor mei in Ro sa ia scoica pt cand venim in vizita.Trimite-mi si detaliile doamnei aceleia ce comanda produse mothercare daca se poate.In Australia din cate stiu scoicile pt nou nascuti sunt toate rear facing.
La Ikea mai greu sa ajunga desi nu imposibil.Un tarc din ala de plastic de unde se poate cumpara avantajos?

Mergi la inceput

LIA se simte bine,e inca in spital,m-am "mesagit" ieri cu ea.Nu stie cat mai sta internata,dar a zis ca daca mai sta mult o sa ia un laptop si vb cu noi pe forum.E pe tratament si daca are mai mult de 4 contractii ii baga perfuzii cu diazepam.

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

BRAMBU,nu au zis nimic finii ca sunt tare de treaba si cuminti.Nu ma mai duc eu dar sotul meu si tot neamul,se duc,si locul meu o sa mi-l tina socrela.Asa e intelegerea,ca nu puteam sa ii lasam pe oameni fara nasi la doar o luna distanta de marele eveniment.

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

ALINUK parca si tu ziceai ca nasti la Polizu?Sau ma insel eu,ca stiu ca mai era cineva in afara de mine si de LIA?

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Arleza-multumim de vestile bune despre Lia.S-o tina tot asa sa dea Domnul!
Acum ca tot ne-ai dat vesti bune-pui si niste poze?Ca asa ai promis
Da,e bine ca te menajezi si stai acasica-bine ca s-a oferit soacra sa-ti tina locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Firicel,

sunt multe situri de pe care poti sa comanzi la noi, insa mi se par scumpe , adica asa pentru o scurta vizita daca tot nu folositi, as merge pana la un carfu sau miniblu si as cumpara ceva la oferta (eu asa am faccut cu scaunul de masina pentru gradi - am dat pe el 290 ron si e valabil pana la 25kg parca - pentru ca erau ceva reduceri). Acu' depinde si de unde sunt ai tai, daca se pricep, daca vrei etc.

Din ce am vazut rapid pe un site de produse bebelusesti, cea mai ieftina scoica e 280 ron si un tarc gasesti tot cam 300 ron minim (adunat in dolari au = 180 $) insa repet, daca insisti, gasesti oferte la jumatate de pret, aceeasi calitate.

iti trimit un pm cu datele si iti trimit si niste situri orientative de la noi!

mami de Sofi

Mergi la inceput