LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Denisa, mie Victor mi-a facut bucata sa-mi verse aproape tot la masa, dar asta cand se ineca (de la nervi se tot foia, n-avea stare, incepea sa planga se ineca si mi-a vomat de cateva ori toata mancarea) sau cand se lacomea (dar mi-a varsat mai putin).
Eu nu bag in seama cand se fura curent in jurul meu (asa sper sa nu ma bagati nici pe mine in seama cand o iau pe ulei).

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Denisa - puiuca mea regurgita asa( ca nu poti numi voma) cand era un pic racita - eu m-am gandit ca avea ceva mucozitati pe gat si de acolo usurinta cu care facea "bleah" si iesea mancare pe tavita imediat. In 4-5 zile i-a trecut.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

DIANA eu indulcesc cu caise deshidratate, eventual le pun in apa pentru rehidratare, dar acum vara cred ca merge si cu fructe pasate

OANA am luat carutul, daca asta trebuia sa iti raspund e foarte usor, doar 2.8 kg, deci chiar daca piticania are fitze in program sau daca vrea sa mearga, il tii intr-o mana fara probleme pe carut. dar e doar asa de plimbari scurte, ca nu ai loc decat de pus servetele umede, canita cu apa si cam atat....si el nu sta la fel ca in carutul mare, adica cu picioarele pe sus dar eu sunt multumita de achizitie. mai ales ca alte carucioare care sunt mici, de fapt sunt grele, comparabil cu chicco care are 6.5 kg parca, si e tip umbrela, chiar nu avea rost sa iau altul la fel. aaa, si cand il pliezi, e super mic. o sa ii fac poze lui Andrei in el sa il vedeti.

Andrei doarme, iar se culca la 12 noaptea dar macar imi trag eu sufletul acum, dupa serviciu....

DENISA da, in rochia albastra voi fi nasa multumesc fetele pentru aprecieri pentru rochie de acum trebuie sa caut pantofi si buchet de nasa si costumatie pentru pitic

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DENISA cand se face subtire maioneza,ca laptele,nu are ulei cat trebuie.
incearca sa vezi daca iti iese cu ou.si cu ulei mult de la inceput.
pana acum ai incercat cu lapte?pune mai putin lapte decat pui,zeama de lamaie,si mai mult ulei decat pui.cu cat mai mult cu atat se leaga.cand e putin iese lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Buna mamici dragi,

Maine facem vaccinul Pentaxim(nimeni nu face varianta asta numai infarixul?) si Ror nu stiu ce sa fac.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Andrei a facut azi Pentaxim si ROR. Am intrebat pediatra de cel cu 4 valente, mi-a raspuns ca e inca in testari. Eu il fac pe cel de varicela la 15 luni ( e optional) - cica face eventual mai tarziu varicela si o forma mai usoara. Apoi dupa 2 ani optionale mai sunt cel pentru Hepatita A (pe care ma gandesc sa il fac caci va merge la cresa) si cel pt pneumonie.
Carla esti superba si gemenasii la fel!

Eu gris ii fac cu lapte zuzu si ii pun diverse fructe in el- cum zcea ooana. Si orez cu lapte la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Si noi vom face tot pentaxim. De ROR inca nu am intrebat, sapt viitoare cand ajungem la pediatra asta va fi un subiect.
Eu indulcesc cu magiun de topoloveni sau cu fructe, dar in general masa dulce e cea de fructe, nu vreau sa-i dezvolt preferinta pt dulce asta vine de la sine (sau mostenita de la mami) si e tare grea lupta cu dulcele .

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

racusor, doar 2.8 kg are caruciorul???? nu-mi spui te rog de pe ce site l-ai cumparat? eu tot caut dar nu gasesc ceva sub 6.5 kg...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

si eu vreau sa stiu de carut

mersi fetelor de urari! sunteti niste scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

LA MULTI ANI NATALI SI BOGDANEL

frumoasei surioare ALEXIA

minunatei mamici LALALA, sa fii fericita si sa nu te dai batuta, ca si pana acum!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Merci fetelor de raspunsuri referitor la regurgitat!
Imaya
Aelita daca ai posta iar faimosul filmulet ti-as fi extrem de recunoascatoare!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput